Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
. Ale souhlasím s tebou, viděl jsem první díl a docela mi to stačilo. Je to hrozně přitažené za vlasy, hrdinové si tam dělají opravdu co chtějí, některý dovednosti už se sci-fi nemají společného absolutně nic. Ještě že běží Sanctuary, tak mám alespoň náhradu:-).
| Toto je spoiler!!!: |
| Spousta věcí se nám zamotala. Helen má schopnost vytvořenou, stejně jako John. Nikola Tesla, samozřejmě, co by to bylo za mystery seriál, kdyby ho aspoň jednou neukázali. A Henry je co, přesně? Nějaký druh vlkodlaka? To mě překvapilo, myslela jsem si, že je normální člověk. Pěkné momenty mezi postavami, Ashley a John (konečně ví, že je její otec), Will a Bigfoot, Will a Henry a Helen s Ashley, a tam, jak se zdá, nebude všechno OK. |

| Toto je spoiler!!!: |
| Tesla |
Tohle ještě bude zajímavé - a pravděpodobně to skončí cliffhangerem. | Toto je spoiler!!!: |
| Zajímavý závěr série. Nemůžu říct, že bych seděla na kraji židle, ale hledání těch klíčů umožnilo hodně pěkné interakce mezi postavami. Hlavně James s Johnem byli naprosto skvělí. Jak si všechno vyříkali. John (nebo možná spíš Chris) má takový geniální záhadný úsměv, že člověk neví, co si myslet. Will s Clarou jsou zajímavá dvojice. Klape jim to. Rozhodně mi to přijde přirozenější než Will s Ashley, kde mi nepřipadá, že by to přátelství nějak extra fungovalo a že by na tom pracovali. Ten herec, co hraje Teslu, je taky super, jenom nemůžu přijít na to, kdo ho hraje. Amanda zůstala opět trochu v pozadí hereckých kolegů. Spíš mi poslední dobou přijde, že jenom řekne něco očividného a práci dělají ostatní. Willovo krátké přátelství s Jamesem bylo hrozně pěkné, a líbí se mi, jak to Willovi pomohlo rovinout jeho "schopnost". Nepotřebuje být "abnormal", aby byl zvláštní. Tohle je možná ještě lepší. Proč museli ale Watsona na konci zabíjet? Ten závěrečný twist s Ashley jsem trochu čekala, jen jsem nevěděla, jestli zradí Henry nebo ona. Ale přišlo mi, že byla spíš nějaká omámená, když na konci předávala tu lahvičku. A má schopnost. Cool. Teď by se taky mohli začít věnovat i Willovi a jeho matce, protože tam určitě je něco víc. |
) hraje Jonathon (ano, psáno takto) Young. Pamatuju si ho přinejmenším i z nějaké epizody Eureky...