| Toto je spoiler!!!: |
| K poslední epizodě: čekal jsem že Chuck na toho agenta shodí jeden z těch stromků, přece jenom kdyby to nečekal, tak ho to docela slušně složí. Předchozí epizody taky stály za to, v podstatě bych akorát opakoval co už bylo řečeno |
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| K poslední epizodě: čekal jsem že Chuck na toho agenta shodí jeden z těch stromků, přece jenom kdyby to nečekal, tak ho to docela slušně složí. Předchozí epizody taky stály za to, v podstatě bych akorát opakoval co už bylo řečeno |
| tvůrce Intersectu. |
| Ten se objeví v roli Chuckova otce a díkybohu to není špión. |
http://ausiellofiles.ew.com/2009/01/chuck-exclusive.html

A pořád si stojím za tím, že je to jeden z nejlepších seriálů, co teď běží. (i když výběr se už zužuje)
Casey sice nemá tak drsný hlas jako Baldwin a Big Mike mi s tou jednou větou na závěr taky nesednul, ale jinak se mi výběr dabérů líbí. Oceňuji přeložení Cpt. Awesome jako Kapitána Super, zní to dobře, naopak Nerd Herd jako Chytráci... no, ale dobře. Celkově dobré, asi to zkusím sledovat pravidelně 
| Já fakt doufala, že taťka nebude Orion... V tomhle díle se mi vysloveně líbila ta Chuckova akce a hodně mě překvapilo, že vytáhnul zbraň na Caseyho - i když to byla jen nějaká ta uspávací pistolka No, druhá sezóna pomalu finišuje a co jsem si tak projela anotace ke zbylým dílům, tak se těším a doufám, že Chuck dostane třetí sezónu (pokud už mu ji neodklepli, to nevím) |
| Wow. Tedy, kupodivu mi nevadí, že je Chuckův táta Orion, i když jsem si říkala, že by to bylo "až moc". Ale zvládli to dobře, protože ono to vlastně dává smysl a očividně k tomu směřovali už od začátku. Díl byl naprosto super. Chuckova akce a Casey za geeka, to byly asi ty nejlepší části. Jen mi začíná být hrozně líto Ellie. Chudák vůbec netuší, co se děje a nemyslím si, že to takhle můžou dělat pořád. Josh Schwartz měl pravdu, že s koncem 2. řady to vygraduje. Jen by mě zajímalo, o čem by ta případná 3. řada byla. Ale tahle ještě neskončila a podle toho, co se stalo v posledních třech dílech si myslím, že nás toho čeká ještě hodně. A doufám, že Chuck nakonec opravdu nějakou tu slušnou práci dostane, protože jak odešel z Buy More s pohledem upřeným na ten Nerd Herd stůl, tak to asi znamenalo rozloučení. |

| Ani k tomu nemám moc co říct. Návrat Jill stylový a i to vyřešení její situace se mi líbilo - od začátku jsem si říkala, že ji buď nechají nějak heroicky umřít nebo ji nechá Chuck nakonec jít. Co se mi ale obzvlášť líbilo, byl výběr hudby Nesmím zapomenout ani na "The Morgan" ("What is it with that move?")No, a samozřejmě závěr, kdy Sarah šla proti rozkazům a pomohla Chuckovi - jupí! Už bylo tak trochu na čase, jako cliffhanger super. K BuyMore linii, skutečně nečekaný zvrat, takový podraz mi sice k Emettovi i docela sednul, ale nečekala jsem to... Chudák Big Mike... a Morgan. |