Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Sanctuary

Sanctuary

Příspěvek 12.10.2008 16:36:13
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Dáma v nesnázích - jak vytahoval ty věci z kapes, tak mi přišel dost připravený :D

Ale vážně jsem moc mile překvapená, nečekala jsem, že se mi to bude tak líbit. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.10.2008 18:24:55
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No jo, ale k čemu mu ty věci nakonec pak byly? :D

Ne ale vážně se mi to moc líbí. Jsem ráda, že když už mi končí Atlantis, tak aspoň začíná něco dalšího. Pokud si to udrží úroveň, bude to skvělé. Hlavně v tom, že námětem mi je to mnohem bližší než klasické scifi

Příspěvek 12.10.2008 21:03:00
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Líbily se mi už webizody (i když ty poslední jsem neviděla) a seriál zatím vypadá dost nadějně. Má to skvělou atmosféru (první, co mně napadlo, když se objevily závěrečné titulky bylo "wow, z tohodle by bylo dobré RPG". Mluvil tu někdo o deformacích :wink: ) a hudbu. Původně jsem čekala, že mi ten zástup herců z SG bude vadit, ale bylo to spíš naopak. Hlavně mě mile překvapil Christopher Heyerdahl.

Škoda jen, že se ke třetímu dílu dostanu až příští víkend :(
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 22.10.2008 09:48:50
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jsem mrkla na první 3 epizody a vůbec to není špatné. Mám jen dotaz. Nevíte o nějakém webu, kde by byly k dispozici linky? Nikde jsem nic nenašla... Teda stránky ano, ale ačkoliv minule tam ještě linky na download měli, teď už ne...
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 22.10.2008 09:56:02
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jestli myslíš sff.sanctuary.cz, tak ti mají linky pořád, ale přesunuli je na společné fórum celého SFF ringu, kde má Sanctuary vlastní sekci :) ...
forum.sff.cz
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 22.10.2008 12:25:38

Odpovědět s citací

Ano, tohle přesně myslím. Kde v té vlastní sekci ty linky najdu? Je nutné být registrovaná? Já tam vidím jen dva topicy, titulky a diskuse o seriálu, kde linky nejsou.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 22.10.2008 13:26:48
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

No, tak pro přístup do DL sekce musíš být registrovaná... :) to je dneska na fórech už vcelku standartní... Až se zaregistruješ, uvidíš topicy tři :)
- Londo Mollari

Příspěvek 22.10.2008 13:52:52

Odpovědět s citací

Ok, no, já vím, ale předtím jsem právě ty DL viděla, i když jsem nebyla zaregistrovaná, proto jsem překvapená, víš? Díky moc, jdu se zaregistrovat:-).

Příspěvek 23.10.2008 15:31:21
meisterochmi Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Ahoj.Nevíte kdy budou titulky na 1x04??
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 23.10.2008 16:54:01
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

meisterochmi: No... české a španělské jsou už od úterý :D ... pokud chceš anglické, tak to nevím, jestli už vyšly...
- Londo Mollari

Příspěvek 23.10.2008 17:24:27
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

1x04 - Trvalo mi trochu dýl než sem se k tomuhle dílu dostala, ale líbil se mi :)
Toto je spoiler!!!:
Sice mi přišlo, že Willa napadlo nějak brzo, že pachatel zdrhnul tou uzoulinkou trubkou... možná kdyby to navrhla Dr. Magnusová nebo Ashley, které už mají více zkušeností, ale já být Willem, tak rozhodně neuvažuju o trubce o průměru 20 cm jako o první možnosti :D
Ale jinak moc dobrý. Hlavně tedy Nomád - skvěle zahráno IMO, sice jsem tušila, že to nebude tak jednoduchý, ale vážně to bylo dobře uděláno.

A jakože u předchozích dílů jsem ještě v Amandě viděla trochu Carterovou, tak tady už se myslím oprostila od těch "pohybů" nebo jak to říct, které mi C. evokovaly :smile: Takže jednoznačné plus a samozřejmě Ryan Robbins (asi sem se zamilovala :oops: :D).

Ale jedna výtka přeci jen, postava Willa mi poslední dobou, hlavně v tomhle díle, děsně připomíná charakterově i těmi životními zkušenostmi Daniela z SG. Je to asi trochu defekt mě, jako fanouška, ale je tam na mě prostě hodně podobných věci: že i Will v minulosti zastával těžko uvěřitelné hypotézy, pro které byl ostatním spíš pro smích, ale nakonec se ukázalo, že měl pochopitelně pravdu, ale nikdo se to z jeho bývalých spolupracovníků nemůžu dozvědět, že je ten, kdo mluví s "případy", dostává z nich informace mírovou cestou, přemlouvá je a tak a pak taky mi přijde Robin Dunne stejný typově jako Michael Shanks.

No, trochu sem se rozepsala, ale důležité je, že díl se mi líbil :)
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 23.10.2008 21:01:45
meisterochmi Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

To Halajda:
Sorry ze sem otravoval ja sem si jich nevsim
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 31.10.2008 15:34:32
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Konečně se mi povedlo se podívat na poslední epizodu - hodně dobrá. Rozhodně to bylo zajímavé řešení, s těmi nočními můrami a jak nevěděli, kdo je nepřítel. Pořád mám dojem, že za tím Willovým příběhem je ještě něco víc. S tou jeho matkou a tak. Bylo i zvláštní, že jako jediný dokázal poznat, že si s ním ta potvora hraje. I když Helen taky poznala rozdíl v detailech, celkově by to asi nevěděla.
Ale trochu mi vadí to oslovování "Magnus" - až to poběží česky, bude to tahat za uši. To jí nemůže říkat normálně Helen?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 31.10.2008 16:45:02
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Hm... tak Will a Helen nejsou žádní hospodští buddies. Spíš jacísi kolegové nebo parťáci - můžeme si vzít třeba příklad z různejch americkejch kriminálek. Dempsey a Makepeace si taky věčně říkaj příjmením...
A řekl bych, že až to AXN bude dabovat, předělá v duchu českých tradic Magnus na Magnusová a bude vystaráno :)
- Londo Mollari

Příspěvek 31.10.2008 18:03:54
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Poslední díl se mi taky velice líbil. Zjišťuji, že se začínám hodně těšit na každou další epizodu a to čekání mi začíná vadit :D Třeba takoví Heroes mě tou čtvrtou sezónou dost zklamali a nějak nemám potřebu je tolik sledovat... Velké plus pro Sanctuary :)
- Linn doporučuje -

Příspěvek 31.10.2008 20:40:55
StargateKid Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Omlouvam se jestli to zde nekdo jiz zminil. Ve 1x05 "Kush" hraje David Nykl :D
Obrázek

Příspěvek 07.11.2008 19:04:42
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

to Linn: Momentálně běží 3. řada ne 4.:-). Ale souhlasím s tebou, viděl jsem první díl a docela mi to stačilo. Je to hrozně přitažené za vlasy, hrdinové si tam dělají opravdu co chtějí, některý dovednosti už se sci-fi nemají společného absolutně nic. Ještě že běží Sanctuary, tak mám alespoň náhradu:-).

Příspěvek 08.11.2008 23:26:39
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

1x06 - Nubbins - pěkná epizoda, takoví tribblové v jiném vydání. Trochu mi tam do toho ale neseděla ta věc se vzájemnou přitažlivostí.
Henry je ale řízek :D Ryan Robbins je skvělý v takové napůl komediální roli. Nevím, jak přesně to tam říkal, ale něco jako "geekové první...a, počkat, to jsme tu vlastně všichni" :D
Tu Sophie odněkud znám, herečku myslím, ale nemůžu si vzpomenout, odkud. Byla bych ráda, kdyby se tam ještě ukázala.

Ta Willova schopnost všímat si detailů je hodně zvláštní a pořád si říkám, jestli to opravdu není nějaká *schopnost*, než přirozený talent. Jsem zvědavá, kdy nám vysvětlí něco o jeho minulosti a odhalí nám i zákoutí jiných postav. :)

Příspěvek 09.11.2008 13:53:44
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Apple: Nojo vlastně. Už se začínám v těch řadách a seriálech ztrácet :D

Jinak nová epizoda pěkná, v podstatě nemám co vytknout. Akorát sem tak nějak podvědomě pořád čekala, že se z tý Sophie vyklube nějaká mrcha (herečka mi byla taky hrozně povědomá, ale taky nevím odkud ji znám) a ono ne. A Ryan Robbins opět válel, ty jeho hlášky a pohledy neměly chybu :lol: Těším se na další týden, Sanctuary si zatím drží sympaticky vysoký standart :smile:
- Linn doporučuje -

Příspěvek 11.11.2008 20:24:42
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak tahle epizoda dobrá. Ty Nubini byli roztomilí...no docela :D Co se té herečky týče, připomínala mi Cally z BSG. Je to jen moje zdání, nebo to byla opravdu ona?

A neškodný spoiler, který netřeba dávat do spoileru. V přespříští epizodě by se měl zase objevit Kavan. Už se těším. :D

Příspěvek 15.11.2008 19:28:26
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Výborný díl. Sanctuary mě nepřestává překvapovat a při pohledu na trailer na příští díl to vypadá dokonce i na kontinuitu!
Toto je spoiler!!!:
Spousta věcí se nám zamotala. Helen má schopnost vytvořenou, stejně jako John.
Nikola Tesla, samozřejmě, co by to bylo za mystery seriál, kdyby ho aspoň jednou neukázali. :D Byl správný - "Nikoho nezabíjej" - "Řekla žena se zbraní upírovi" :D
A Henry je co, přesně? Nějaký druh vlkodlaka? To mě překvapilo, myslela jsem si, že je normální člověk. :shock:
Pěkné momenty mezi postavami, Ashley a John (konečně ví, že je její otec), Will a Bigfoot, Will a Henry a Helen s Ashley, a tam, jak se zdá, nebude všechno OK.

A prý Sanctuary schválili druhou sérii, což otevírá možnosti pro nějaký příběh. :)

Příspěvek 15.11.2008 21:31:10
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

No paráda, to je jedině dobře, protože tento seriál má hodně velký potenciál. Každopádně se těším na další díl a doufám, že bude hodně řad:-).

Příspěvek 25.11.2008 17:56:34
Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

chci se zeptat co to jsou ty webizody zac? jestli to mam zacit stahovat jako kazdej serial s01e01 nebo je to nak jinak nejaky dily jeste pred tim
diky

Příspěvek 25.11.2008 18:34:07
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Arekol: Jestli nevadí, jen ti na vysvětlenou zkopíruju příspěvek, kterej jsem psal jinde...

Seriál začal před více než rokem osmi epizodami vysílanými po internetu, které byly v té době považovány za první sérii.
Poté se však přesunul na televizní obrazovky a stanice Sci Fi těchto osm epizod přepracovala, přestříhala a integrovala do televizních epizod.
V současnosti vysílaná televizní série není pokračováním internetové série, ale spíše jejím přepracováním a rozšířením.
¨Někteří fanoušci proto přestali internetovou sérii označovat jako první sérii a označují ji buď jako nultou nebo jednoduše webizody, častěji to druhé. Mezi ně se řadí i česká fanstránka seriálu v SFF Ringu.
Přesto část fanoušků považuje internetové epizody za první sérii a současné televizní za druhou, protože to chápou v časovém pořádku výroby a vysílání, nikoliv v dějovém pořádku.
- Londo Mollari

Příspěvek 03.1.2009 23:34:27
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak mám za sebou poslední dva díly, které mi chyběly až k dnešnímu Revelations pt.1. Ten minulý byl takový dost neobvyklý, ale pěkný.
Revelations se mi ale hodně líbilo. To pomalejší tempo Sanctuary svědčí a dneska byl scénář místy tak dobrý, že jsem až nevěřila, že tvůrci SG dokážou něco takového napsat. Hlavně dialog Jamese s Johnem byl výborný. Peter Wingfield je jako Watson naprosto geniální a ještě ho spojit s Chrisem a člověku se z toho charisma, kterým překypují, až podlomí kolena :D Líbila se mi úvodní Jamesova interakce s Willem, kde Willovu "schopnost" dovedli skoro k dokonalosti.
Na Willovi je výborně vidět posun v postavě, už vtipkuje, a nejspíš už je i dost "populární" mezi abnormals :D
Každopádně můžu říct jedno. Osobně mi na seriálu vadí Amanda, která ano, je producentkou, seriál by bez ní nevznikl, ale nějak mi pořád u ní chybí hloubka. Helen žije skoro dvě století. Ten věk by měl být vidět aspoň v očích, chování, citech. Nevím, nemyslím si, že ji umí prodat a všichni mužští představitelé ji tam s přehledem přehrávají.
Nechápu, proč není Ryan Robbins v titulcích, když je tak perfektní. Scény s ním jsou vždycky radost sledovat. Výborně se doplňují s Ashley. Ta mi je po původních nesympatiích naopak čím dál sympatičtější, hlavně proto, že chudák herečka nemá zase tak moc co hrát. Až po tom, co řekli, že John je její otec, získala nějaké málo, s kterým si může pohrát.

Takže - docela si umím představit další řadu i bez Amandy :D Ale asi by to nebylo ono, když se hlavní děj točí kolem Kabalu a původních pěti. Já ji zkrátka pořád vidím jako Carterovou, a může se odbarvovat, jak chce, ale její pohyby a mimika se nezměnily ani za mák. Jenom tu hraje sympatičtější postavu, což jí přidává aspoň nějaké body. :)

Omlouvám se jejím fandům, ale já to zkrátka tak vidím. :wink:

Trailer na příští epizodu ale vypadá skvěle, hlavně jsem se zaradovala, že se tam objevil i skvělý
Toto je spoiler!!!:
Tesla
:) Tohle ještě bude zajímavé - a pravděpodobně to skončí cliffhangerem. :?

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály