Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Sanctuary

Sanctuary

Příspěvek 12.10.2008 16:36:13
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Dáma v nesnázích - jak vytahoval ty věci z kapes, tak mi přišel dost připravený :D

Ale vážně jsem moc mile překvapená, nečekala jsem, že se mi to bude tak líbit. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.10.2008 18:24:55
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No jo, ale k čemu mu ty věci nakonec pak byly? :D

Ne ale vážně se mi to moc líbí. Jsem ráda, že když už mi končí Atlantis, tak aspoň začíná něco dalšího. Pokud si to udrží úroveň, bude to skvělé. Hlavně v tom, že námětem mi je to mnohem bližší než klasické scifi

Příspěvek 12.10.2008 21:03:00
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Líbily se mi už webizody (i když ty poslední jsem neviděla) a seriál zatím vypadá dost nadějně. Má to skvělou atmosféru (první, co mně napadlo, když se objevily závěrečné titulky bylo "wow, z tohodle by bylo dobré RPG". Mluvil tu někdo o deformacích :wink: ) a hudbu. Původně jsem čekala, že mi ten zástup herců z SG bude vadit, ale bylo to spíš naopak. Hlavně mě mile překvapil Christopher Heyerdahl.

Škoda jen, že se ke třetímu dílu dostanu až příští víkend :(
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 22.10.2008 09:48:50
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jsem mrkla na první 3 epizody a vůbec to není špatné. Mám jen dotaz. Nevíte o nějakém webu, kde by byly k dispozici linky? Nikde jsem nic nenašla... Teda stránky ano, ale ačkoliv minule tam ještě linky na download měli, teď už ne...
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 22.10.2008 09:56:02
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jestli myslíš sff.sanctuary.cz, tak ti mají linky pořád, ale přesunuli je na společné fórum celého SFF ringu, kde má Sanctuary vlastní sekci :) ...
forum.sff.cz
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 22.10.2008 12:25:38

Odpovědět s citací

Ano, tohle přesně myslím. Kde v té vlastní sekci ty linky najdu? Je nutné být registrovaná? Já tam vidím jen dva topicy, titulky a diskuse o seriálu, kde linky nejsou.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 22.10.2008 13:26:48
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

No, tak pro přístup do DL sekce musíš být registrovaná... :) to je dneska na fórech už vcelku standartní... Až se zaregistruješ, uvidíš topicy tři :)
- Londo Mollari

Příspěvek 22.10.2008 13:52:52

Odpovědět s citací

Ok, no, já vím, ale předtím jsem právě ty DL viděla, i když jsem nebyla zaregistrovaná, proto jsem překvapená, víš? Díky moc, jdu se zaregistrovat:-).

Příspěvek 23.10.2008 15:31:21
meisterochmi Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Ahoj.Nevíte kdy budou titulky na 1x04??
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 23.10.2008 16:54:01
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

meisterochmi: No... české a španělské jsou už od úterý :D ... pokud chceš anglické, tak to nevím, jestli už vyšly...
- Londo Mollari

Příspěvek 23.10.2008 17:24:27
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

1x04 - Trvalo mi trochu dýl než sem se k tomuhle dílu dostala, ale líbil se mi :)
Toto je spoiler!!!:
Sice mi přišlo, že Willa napadlo nějak brzo, že pachatel zdrhnul tou uzoulinkou trubkou... možná kdyby to navrhla Dr. Magnusová nebo Ashley, které už mají více zkušeností, ale já být Willem, tak rozhodně neuvažuju o trubce o průměru 20 cm jako o první možnosti :D
Ale jinak moc dobrý. Hlavně tedy Nomád - skvěle zahráno IMO, sice jsem tušila, že to nebude tak jednoduchý, ale vážně to bylo dobře uděláno.

A jakože u předchozích dílů jsem ještě v Amandě viděla trochu Carterovou, tak tady už se myslím oprostila od těch "pohybů" nebo jak to říct, které mi C. evokovaly :smile: Takže jednoznačné plus a samozřejmě Ryan Robbins (asi sem se zamilovala :oops: :D).

Ale jedna výtka přeci jen, postava Willa mi poslední dobou, hlavně v tomhle díle, děsně připomíná charakterově i těmi životními zkušenostmi Daniela z SG. Je to asi trochu defekt mě, jako fanouška, ale je tam na mě prostě hodně podobných věci: že i Will v minulosti zastával těžko uvěřitelné hypotézy, pro které byl ostatním spíš pro smích, ale nakonec se ukázalo, že měl pochopitelně pravdu, ale nikdo se to z jeho bývalých spolupracovníků nemůžu dozvědět, že je ten, kdo mluví s "případy", dostává z nich informace mírovou cestou, přemlouvá je a tak a pak taky mi přijde Robin Dunne stejný typově jako Michael Shanks.

No, trochu sem se rozepsala, ale důležité je, že díl se mi líbil :)
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 23.10.2008 21:01:45
meisterochmi Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

To Halajda:
Sorry ze sem otravoval ja sem si jich nevsim
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 31.10.2008 15:34:32
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Konečně se mi povedlo se podívat na poslední epizodu - hodně dobrá. Rozhodně to bylo zajímavé řešení, s těmi nočními můrami a jak nevěděli, kdo je nepřítel. Pořád mám dojem, že za tím Willovým příběhem je ještě něco víc. S tou jeho matkou a tak. Bylo i zvláštní, že jako jediný dokázal poznat, že si s ním ta potvora hraje. I když Helen taky poznala rozdíl v detailech, celkově by to asi nevěděla.
Ale trochu mi vadí to oslovování "Magnus" - až to poběží česky, bude to tahat za uši. To jí nemůže říkat normálně Helen?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 31.10.2008 16:45:02
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Hm... tak Will a Helen nejsou žádní hospodští buddies. Spíš jacísi kolegové nebo parťáci - můžeme si vzít třeba příklad z různejch americkejch kriminálek. Dempsey a Makepeace si taky věčně říkaj příjmením...
A řekl bych, že až to AXN bude dabovat, předělá v duchu českých tradic Magnus na Magnusová a bude vystaráno :)
- Londo Mollari

Příspěvek 31.10.2008 18:03:54
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Poslední díl se mi taky velice líbil. Zjišťuji, že se začínám hodně těšit na každou další epizodu a to čekání mi začíná vadit :D Třeba takoví Heroes mě tou čtvrtou sezónou dost zklamali a nějak nemám potřebu je tolik sledovat... Velké plus pro Sanctuary :)
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály