1x04 - Trvalo mi trochu dýl než sem se k tomuhle dílu dostala, ale líbil se mi
|
Toto je spoiler!!!:
|
Sice mi přišlo, že Willa napadlo nějak brzo, že pachatel zdrhnul tou uzoulinkou trubkou... možná kdyby to navrhla Dr. Magnusová nebo Ashley, které už mají více zkušeností, ale já být Willem, tak rozhodně neuvažuju o trubce o průměru 20 cm jako o první možnosti Ale jinak moc dobrý. Hlavně tedy Nomád - skvěle zahráno IMO, sice jsem tušila, že to nebude tak jednoduchý, ale vážně to bylo dobře uděláno. |
A jakože u předchozích dílů jsem ještě v Amandě viděla trochu Carterovou, tak tady už se myslím oprostila od těch "pohybů" nebo jak to říct, které mi C. evokovaly

Takže jednoznačné plus a samozřejmě Ryan Robbins (asi sem se zamilovala

).
Ale jedna výtka přeci jen, postava Willa mi poslední dobou, hlavně v tomhle díle, děsně připomíná charakterově i těmi životními zkušenostmi Daniela z SG. Je to asi trochu defekt mě, jako fanouška, ale je tam na mě prostě hodně podobných věci: že i Will v minulosti zastával těžko uvěřitelné hypotézy, pro které byl ostatním spíš pro smích, ale nakonec se ukázalo, že měl pochopitelně pravdu, ale nikdo se to z jeho bývalých spolupracovníků nemůžu dozvědět, že je ten, kdo mluví s "případy", dostává z nich informace mírovou cestou, přemlouvá je a tak a pak taky mi přijde Robin Dunne stejný typově jako Michael Shanks.
No, trochu sem se rozepsala, ale důležité je, že díl se mi líbil