Tak...je to asi deset minut, co jsem viděla poslední díl a stále ho nemůžu pobrat. (Děkuji Klenotce, že mi pomohla opět začít dýchat ihned po titulcích )
Toto je spoiler!!!: |
....takže...on skočil. Nelíbilo se mu tam, necítil a když necítí, je mrtvý, takže skočil. Vrátil se tam, kde cítil, kde žil a zachránil svým přátelům a kolegům život, jenže v druhé realitě, v roce 2006 umírá...faktem je, že nemusel umřít, nakonec ho stále můžou udržovat opět v kómatu, protože než tam doktoři (jestli) vzdali stabilizaci jeho stavu, tak Sam to rádio přeladil. |
Um, když se podívám zpátky, na seriál jako na celek...tak musím říct, že je to nejlepší seriál, který jsem zatím mohla vidět. Určitě se řadí na pozici mých oblíbených seriálů. John Simm je jako herec opravdu neuvěřitelný...divím se, že z natáčení odešel v plném psychickém zdraví, protože prostě podat takový výkon...uf, ano, dobře, zpět k seriálu.
I ostatní herci byli dobří a taktéž moc ocěňuji skvěle napsané postavy. Gene je úžasný, má plno hlášek a i na konci posledního dílu mě prostě donutil k úsměvu

Ray byl sice občas na pěstí, ale i tak jsem ho prostě nemohla nesnášet....Chris je takový "zelenáč" týmu, ale vytáhl se
Toto je spoiler!!!: |
když v jednom díle (tuším 206) vystřelil po ženský, co chtěla zastřelit Sama. |
Annie není žádná blonďatá umělotina a možná i díky tomu mi její postava přišla více sympatická. Nenechá si vždy všechno líbit a umí se bránit.
Na koho jsem tak ještě zapomněla...áá, naše holčička v červených šatech s klaunem. K té mám jen jednu věc - Nemám ráda děti!
Tak, to je asi všechno, co v současným stavu dokážu splodit...až se mi vyčistí mysl a mě napadne něco nového, dopíši to sem.

A teď mě omluvte, musím se jít pokusit ještě pochopit ten konec, mám toho teď plnou hlavu...