Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Andromeda

Andromeda

Příspěvek 18.4.2009 13:19:12
mark65 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

tak já se na nej taky znovu koukám právě sem u 4.řady.
Obrázek

Příspěvek 18.4.2009 13:32:33
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Já to taky sjížděl od znova, ale skončil jsem u druhé epizody :). (taky se vám zdá ten díl s dětmi nějak povědomý? :lol: )

Příspěvek 18.4.2009 15:24:06
Kameron :-) Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Na této stránce se dají přehrát 4 řady http://andromedaon-line.webnode.cz/
Kde to sledujete vy, to nevím? Ale mě se to při kliknutí na nějakou serii sekne a pak musím dobu čekat, až to naběhne .
Landry : Právě teď vypadáme nejmocnější.
Tielk : Porazili jsme Anubise.
Daniel : Porazili jsme většinu Vládců soustavy a Replikátory.
Kameron : Vypadáme tvrdě.
Landry : Máte nosy nahoru.

Příspěvek 18.4.2009 15:37:23
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Myslím že většina lidí si to stahuje z torrentů a z warezu, titulky se pak dají najít jednoduše.

Příspěvek 18.4.2009 15:43:28
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

já si to stahuju z bagruj.cz tam je to česky.
Obrázek

Příspěvek 18.4.2009 15:58:16
Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

já našel všech pšt sérií na jednom FREE torentu (českej ;)) a taky na rapidu všech pět sérií díl o cca 350 MB ;) komplet v češtině ;)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 18.4.2009 17:01:21
Thor. Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Na CZsharu jsou všechny díly včetně 5.serie v češtině.
Jinak tehle seriál jsem měl ze začátku docela rád ale vadilo mi na něm jak furt vysřihovali efekty z jinejch dílů a dávali je do těch novějších.
Podle mě byla nejlepší 5.řada
Nero: James T. Kirk was a great man but that was another life!
Obrázek
http://www.youtube.com/user/SGThor2

Příspěvek 18.4.2009 17:05:34
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Když jsem se na něj díval kdysi(to mi mohlo být tak něco mezi desíti a dvanácti), tak to byl jeden z mých nejoblíbenějších seriálů(asi zapříčiněno i tím že v té době běžely furt jen čtyři věci: Hvězdná brána, Smallville, Andromeda a Čarodějky). Teprve když jsem se na to díval nedávno mi to přišlo jako strašná blbost. Hold lidi stárnou :D.

Příspěvek 18.4.2009 20:10:37
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Joho, Andromeda... :lol: Pravda, má to mouchy, hlavně od začátku 4. serie, ale nemůže se tomu seriálu upřít, že Andromeda je parádní loď. Už jen kvůli ní jsem se vydržel koukat i na celou pátou serii. :wink:

Toto je spoiler!!!:
Jak už někdo přede mnou psal, asi se spíš měli držet původního tématu o tom jak Andromeda zachraňuje společenství, pak když do toho začli rvát propast a cestu věků a věechno tohle, tak už to bylo moc. Dokud šlo jen o to, že podrazáci Nietzscheani podrazili společenství, načež se podrazili navzájem a přišel chaos, tak se mi to líbilo, a hlavně to bylo uvěřitelné. Ještě chápu že se objeví Magogové se svojí světolodí (mimochodem, celkem fajn inovace) a budou ohrožovat tři galaxie. Ale když pak dojde na to, že magogy ovládá "bůh", který se pak ve čtvrté řadě ráčí ovládnout každou významnou osobnost společenství + do toho nějakym mě nepochopitelným způsobem zamontovaní sběratelé, to už bylo trochu moc. Vim, že happyend ve stylu, v jakým bych si ho přál já je blbost, ale podle mého už neměli demolovat flotilu obnoveného společenství, raději to měli před tím utnout buďto tak, že se jim podaří obnovit společenství a vyhladit magogy ve finální epické bitvě, nebo se měli vrátit do minulosti a přepsat budoucnost, netvrďte mi že Trance by to se svym stromkem nezvládla... Jinak ale alespoň kvůli Rommie a Andromedě to stojí za to alespoň jednou shlédnout. Jo, ještě mě napadá, Tyr. Vim že podrážel každého kdykoliv měl možnost, ale občas měl celkem zábavné hlášky... :lol:

Tak a jak na to koukám, tak to radši dám do spoileru, abych nekazil překvápka těm co to ještě neviděli do konce...

EDIT: jak píše Thor, czshare má snad kompletní andromedu, akorát myslim chybí asi polovina 5. serie...
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 18.4.2009 20:47:36
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Jojo... Andromeda měla velký potencionál, který ale úplně promarnila. Jak už psal mikey a já :), mělo se zůstat u toho obnovení Společenství a následné války s Magogy.

EDIT: Taková zajímavost: Brent Stait(Pater Bhem), byl představitelem majora Ferrettiho v SG1!

Příspěvek 19.4.2009 07:39:10
Kameron :-) Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jo jasně, stím bohem a cesto věků to už trochu přehnali, odtut to začíná být malinko nepřehledné :lol:

Třeba tady není Andromeda tak špatě. :D

EDIT: Nepiš dva příspěvky pod sebe, používej tlač. UPRAVIT. Pomeranc.
Landry : Právě teď vypadáme nejmocnější.
Tielk : Porazili jsme Anubise.
Daniel : Porazili jsme většinu Vládců soustavy a Replikátory.
Kameron : Vypadáme tvrdě.
Landry : Máte nosy nahoru.

Příspěvek 19.4.2009 11:34:44
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Magog v SG-1... No, eště že Ferreti nebyl páterovi moc podobnej... :rflmao:

Potenciál celkem promarnili, ale hlavně zezačátku měli několik výborných epizod... Například moje oblíbená The Knight, Death, and the Devil (2x18)... :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

Příspěvek 19.4.2009 11:40:34
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Dokonce hrál i Michaela(Wraitha), nejspíš Connor zrovna nemohl na plac :).

Příspěvek 19.4.2009 17:01:33
Sam99 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pokud se vám libil seriál Andromeda, určitě se vám bude líbit i hra podle seriálu:
http://aowg.info/

no reklama, ale nemoh sem si pomoc :)

Příspěvek 22.5.2009 20:42:23
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

docela dobrá hra
Obrázek

Příspěvek 09.6.2009 19:14:02
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

se mnou muzes pokecat :smile: kdyz v telce po navratu ze skoly nic nebylo tak sem na to koukal (hlavne kvuli Lexe doig ktere to tam seklo 3x vic nez v SG) Ale i jinak sem mel andromedu rad ale kazdy treti dil sem nepochopil. A dalsi vec co sem nepochopil je jak ma Andromeda vubec velkou posadku :arrow: ta lod vypada ze je velka jak cip ale chodby jsou vecne prazdne :smile: ale jakobyl to celkem dobry serial tak 68% bych tomu dal :)
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

Příspěvek 10.6.2009 08:57:01
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

4132 členů posádky a jedenáct důstojníků... :sorry:
http://andromeda.wikia.com/wiki/Andromeda_Ascendant

Jojo, jako Romie jí to slušelo, to bylo asi tou uniformou... :lol:
Loď je to opravdu velká, ve srovnání asi jako star destroyer... :lol: Ale díky umělé inteligenci by se dokázala defacto řídít sama, plus tedy ještě potřebuje organika na vířivý proud... Proto prvních x sérií létala se skoro nulovou posádkou... Ale co jsem měl nejradši jsou ty planetární roboti jak rozstříleli ty tupý magogy vrtající se skrz trup... :rflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=9otRWJgU6AU&feature=channel_page

Příspěvek 15.6.2009 17:31:52
John :D Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já jsem na to taky koukal a musim říct, že ten bůh a cesta věků byla blbost, to už nabyla sci-fi, ale fantazi. Jinak asi 65%.
Jsem John Sheppard, tak pozor na mé hlášky. :D

Příspěvek 14.7.2009 08:36:52
feraf Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Má někdo 4 a 5 serii anglicky?? buď na rapisharu nebo na torrentu

Příspěvek 16.7.2009 11:40:37
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tohle je snad to nejhorší sci-fi, jaké kdy bylo na svět vypuštěno ... Herkules na vesmírné lodi :lol:

Příspěvek 16.7.2009 11:45:18
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Takového MacGyvera taky poslali zkoumat vesmír :wink:
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 16.7.2009 12:04:47
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Daedalus.cz: No s tím tak úplně nesouhlasím. Čistě IMHO první a téměř celá druhá série Andromedy byly, až na horší trikovou stránku, hodně dobré. Jenže pak se ke slovu dostal Kevin "nadchlap" Sorbo, stal se producentem a ihned vyrazil hlavního scénáristu Roberta Hewitta Wolfa. Ten seriál vlastně dle konceptu Roddenberryho navrhl právě Wolf a měl vymyšlený plán až do konce páté série. Tohle jeho vykopnutí byla osudová chyba, která právě od třetí série z jinak povedeného seriálu udělala toho "Herkula ve vesmíru". Sorbo stočil veškerou pozornost na sebe, ač se to po prvních dvou sériích zdálo skoro nemožné a stejně jako v Herkulovi mu začal padat k nohám nespočet ženštin.

Což o to, to by si ještě dalo přežít, ale tam kde měl Wolf plán a alespoň nějakou myšlenku, tam se ostatní scénáristé patlali, matlali a ničeho kloudného se nedobrali. Lidé ze sebe začali sypat nesmyslné věty typu "Buď to s námi chce bojovat, nebo se to chce milovat", příběh absolutně nikam nevedl a celá pátá série s již asi hodně malým rozpočtem, celá odehrávající se v jedné soustavě, na jedné prašné planetce, to už byl vrchol. Sorbovi byl asi ultrasexy kapitán málo, tak si vydupal jakousi linii s Paradinem, spolutvůrcem vesmíru či co, kterou vůbec nerozvedli, no škoda mluvit. Krásná historka jak to tam Sorbo vedl: Přišel za ním Cobb, co hrál Tyra a zeptá se ho "Kevine, fakt musím na rukách nosit tyhle kraviny?", tím měl na mysli ty nietzscheánské kostní výběžky. A Sorbo mu říká: "To víš, že ne..." Tak do dílu 3x01 dopsali nějaký nesmysl o tom, že o ně přišel v "jiném vesmíru" a tím to zhaslo. :roll:

Na první dvě série se podívám téměř vždy rád, ale třetí až pátou už vidět opravdu nepotřebuji.

Příspěvek 16.7.2009 12:10:16
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Markus: ale i v prvních dvou se objevuje mnoho nesrovnalostí, nelogičností, hudba je tam příšerná(úvodní znělka se vůbec nedá poslouchat) a herci taky nestojí za nic.

Příspěvek 16.7.2009 12:16:52
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak úvodní znělka první série se mi také nelíbila, i když mám kámoše, kterému se líbila moc a pak nesnášel tu od druhé série. :) Nesrovnalosti a nelogičnosti tam možná byly, ale oproti dalším sériím to byl furt ještě Shakespeare. A s herci nesouhlasím, minimálně ti v hlavních rolích se mi líbili po celý seriál a ještě dnes na ně nedám dopustit. Takoví Keith Hamilton Cobb či Gordon Michael Woolvett a později i Steve Bacic byli IMHO naprosto skvělí...

Příspěvek 16.7.2009 12:23:53
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Na herce nesahat! :) Přesně jak říká Markus. Navíc Shanks, Judge, Masters nebo Ironside ve vedlejších rolích taky nedělali žádnou ostudu.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály