Blackthunder: Na A2A hledám odvahu, protože tam prostě není ten John Simm. Ale zase to prý má trochu jiný náboj a dynamiku a na konci je hodně zajímavý zvrat. Asi jako u LOM (neboj, nebudu spoilovat)

A někdo dokonce říká, že je to v jistých ohledech lepší. Ale hlavně je to jiné. Stejně dobré, jenom hodně jiné, protože hlavní hrdinka se spíš Genovi podobá, než aby byla jiná jako byl Sam.
Lenka72: Vítej! Jsem ráda, že sem někdo zavítal díky tomuhle seriálu. Souhlasím, John Simm je super. Teď mám rozkoukaný State of Play, ale tam je ta angličtina snad ještě horší

Sex Traffic stahuju, ale nějak se to seklo. Když jsem zjistila, že to dávali nedávno v televizi, málem jsem ji rozbila

Ale mám Human Traffic a to je taky super (podobnost názvů náhodná - obojí je to o něčem jiném a jsou to odlišné žánry).
Phil Glenister - no, jo ten chlap je prostě takový medvěd, ale s Johnem se výborně doplňují. Gene Genie is never wrong.
Hezká poznámka o tom, jak Sam Tyler mluví spisovně - zpočátku

To je takový ten krásný vývoj v seriálu, kde už pak pro slovo a pro ránu taky nejde daleko.
A ještě přitom stihne mít pozitivní vliv na lidi kolem.
Mám doma originál DVD a koukala jsem na Behind the scenes - rozhodně můžu říct, že ve skutečnosti tam slovíčko "fuck" lítá celkem běžně.
Nemůžu se dočkat, až to dokouká víc lidí - na ty "wtf" výrazy jsem zvědavá
LoM jen tak mimochodem nedávno vyhrál nějakou cenu britských diváků o nejlepší a nejoriginálnější ukončení seriálu

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.