Tak během posledních pár dní jsem to už taktéž shlédla

. Pěkné, při dívání silně návykové aneb člověk si pustí díl a musí si po jeho skončení pustit další

. Moc se mi tam líbí nejrůznější narážky a odkazy na jiné seriály a filmy (SW, ST, LotR a mnoho dalších).
|
Toto je spoiler!!!:
|
Použití klingonštiny, kapitán Kirk a jeho jachtový klub New Constellation , "Help me, Chuck Bartowski, you my only hope", "Use the Force, Chuck"...  |
Linie s Chuckem a BuyMore - mám je ráda obě. Postavy dobré, zvlášť mám v oblibě Morgana a Caseyho. Resp. u postavy Caseyho...ve FF jsem Jayneho ráda moc neměla, spíš naopak, tady mě příjemně potěšil. Sice mám obvykle raději emotivnější postavy, ale to vrčení je pěkné

. A vážně mu to tam sluší

. A Morgan je prostě...Morgan

.
Hrozně mě potšila postava
|
Toto je spoiler!!!:
|
otce jako Scotta Bakuly . A jelikož jsem mezi sledováním dílů neměla moc čas na přemýšlení nebo čtení spoilerů, vývoj událostí byl s ním velmi pěkný. Jen doufám, že se ho nerozhodnou odpravit, to by mě dost naštvalo . V pár dílech by se zas objevit mohl . |
Dost se mi tam líbí výběr písní

. S čímž souvisí i pár konečných scén, kdy hraje hudba a do toho jsou prostřihy scén. Mimořádně pěkná byla
|
Toto je spoiler!!!:
|
ta s Jill - prostřihy na ní a Chucka a zatím Sarah s Caseym prohlíželi seznam agentů. Ta byla fakt krásná. Taktéž se mi líbilo závěrečné s prvním výstupem Jeffster (sice zpočátku utrpení, ale .. ). Tam měl zas pěknou scénu Morgan s Annou (ale, je ve mně romantik ). |
Objevování známých herců bylo příjemné též,
|
Toto je spoiler!!!:
|
jako Picarda a taktéž Tricii Helfer (resp. u ní to bylo takové "Sakra, tahle mi někoho děsně připomíná...sakra...*a náhle jsem si to uvědomila* . Bohužel Picardo se tam moc dlouho nezdržel.) |
|
Toto je spoiler!!!:
|
| A ještě bych vyzdvihla scénu, kdy Sarah "chladnokrevně" zastřelí toho agenta, co si o to těma kecama vyloženě říká. Resp. žádné "tak jo, nechám tě žít a ohrozím svěřence", ale pěkně se zbavila hrozby. |
Takže jo, pěkný seriál. I když nějaké extrémně trvalé následky z toho nebudou. Každopádně se těším na další sérii.