Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky Star Gate Idea nový díl: Neviditelný nepřítel

Star Gate Idea nový díl: Neviditelný nepřítel

Jak se vám líbí moje povídka. :)

výtečné
4
13%
dobré
1
3%
hezké
3
9%
ujde
6
19%
ošklivé
13
41%
tohla že je star gate
5
16%

Celkem hlasů : 32

věžík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

moje první povídka věžík Kousek dole je seznam dílů.

tato je úvod a první kapitola :)

:arrow: Hvězdná Brána Idea

Úvod : Idea je další galaxie na prozkoumání , je tedy založeno stanoviště Orfeus , které je vybaveno vlastní lodí .
USS Teddy je standardní lodí 304 vybavenou 4 asgardskými paprskovými zbraněmi 16 VLT odpalovači raket, 32 railguny a kopiemy asgardských štítů a asgardským transportním zařízením. Později přibude i loď jménem USS Hera, bude to loď třídy X 310, je to třída novích dopravních lodí .

Objevení planety Ranujája

Z SGC vyrážel tým plukovníka Majkovskyho na průzkum planety P5Z 6325 v galaxii Idea. Šli sem proto, že měli vybrat galaxii daleko od mléčné dráhy, kdyby musely evakuovat Zemi . O dvě hodiny později se v SGC otevřela brána a byl zaslán kód SGI-3. Přišel plukovník Majkovsky se svým týmem, že planeta P5Z 6325 není nijak obydlená a nyní na desce z P6X 298 na které byli všechny brány používané goaldy . Planeta byla lesnatá s velkým mořem, velká asi jako Měsíc . Za velitele nové základny jménem Orfeus byla zvolena doktorka Anna Kolařská. Na prozkoumávání této galaxie byl postaven nový křižník USS Teddy . Byla to loď třídy 304 , pro kterou zde byl pozemšťany postaven hangár.

/// hodil jsem ti to do citace, a "přesunul" do prvního příspěvku a používej míň barev, takto je to nečitelný (uprav si to sám => tlačítko upravit)
Dragon

/// málem jsem zapomněl, povídku nějak pojmenuj a tohle téma přejmenuj.
Dragon

Seznsam dílů

Toto je spoiler!!!:
Krátká parodie na mojí povídku (Spíše na jednu z postav.)nebo-li Pusíkov
Naposledy upravil věžík dne 14.12.2011 16:30:07, celkově upraveno 78
Moje povídka:Star Gate Idea
[img][./images/thumbs/image18797_1314340649.jpg]http://liatrainz.net/sekce/galerie/images/image18797.jpg[/img] Obrázek Osud se změnit nedá pouze život

mynymony Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

nic nevidím

Ronnie124 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Dotaz: Když chceš všem ukázat svoji povídku tak proč ji tu nevidí?

BTW.: tohle je tak na hřbitov !
Warning: My post´s can kill you!

věžík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jó chybička se vloudila chtěl jsem ji sem dát hned ale až pak mi to došlo :oops:
[img][./images/thumbs/image18797_1314340649.jpg]http://liatrainz.net/sekce/galerie/images/image18797.jpg[/img] Obrázek Osud se změnit nedá pouze život

The Piko Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

:wall:
OMFG!
:wall:

POVÍDKY DO CITACE!!!
CO TAKHLE SI TROCHU PŘEKONTROLOVAT PRAVOPIS!!!
PŘED TEČKOU SE NEPÍŠE MEZERA!!!
Je to šíleně krátký,stručný. Něco,co ty napíšeš v 5 řádcích by někdo jiný napsal třeba na 1000 řádků. Prosimtě než sem hned hodíš něco cos namatlal za 5 minut o přestávce,radši si přečti některé povídky, pořádně všechno rozzepiš a pak tady zakládej téma OK?
STARGATE ENCOUNTER | Nová SG hra

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

dej povídce nějaké jméno a přejmenuj jí (tlačítko upravit u prvního příspěvku, pole "předmět")
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 01.6.2011 16:53:57
věžík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ahoj The Piko jestli chcěš machrovat tak si machrůj , ale myslím že na :jako: mladší se namachruje je mi 9 a o přestávce jsem to nepsal a abys věděl dal jsem sem jen tu první povídku ty další jsou o hodně delší a jestli jsi ty napsal nějakou povídku tak mi pošli odkaz ohodnotím ti ji a řeknu ti jaká byla jestli bude hezká tak tam napíšu , že je hezká proto že nejsem mstivý člověk a když se mi nebude líbit tak ti nepošlu Vaškomackovský ftipy , ale normální hodnocení a to že mi nejde provopis a interpunkce není tvůj problém a já jako disortografik mám na pár chyb nárok a navíc teď probíráme vyjmenovaný slova a myslím že nikdo není bezchybný ne ? A myslím že v životě jsi s češtiny a jiních jazyků měl alospoň jednu chybu . A pro tvojí radost ať tohle nebereš jako herdu do zad tak ti posílám mého oblíbeného smajlíka ( to je on ) :paint: . AHOJ a Dragone díky za radu a pomoc .
Naposledy upravil věžík dne 11.7.2011 10:59:43, celkově upraveno 2

Příspěvek 01.6.2011 19:18:07
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

tak co se námětu týče, mám pocit, že už to tady někde bylo, ale je jen na Tobě jako autorovi co z toho vyloudíš, jsem zvědav jak to nakonec dopadne, rozhodně pokud tě to těší, tak to piš a neohlížej se, vím že to není lehký pokud se to třeba nelíbí, ale to tě nesmí odradit a naopak tě to musí vyburcovat psát lepší povídky

pokud můžu dáke poradit, zkus víc popisovat, pokud máš možnost tak si sežeň korektora, který by ti pokud je dobrý mě hodně pomoci :)

těším se na další díl, takže piš piš piš :bye:

Příspěvek 01.6.2011 20:28:11
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Prosimtě ty to bereš zase uplně jinak než sem myslel...
Tak za prvé, já vůbec nemachruju,nevim jak tě zrovna tohle napadlo..
To že ti je 8 jsem nemohl vědět,protože to nemáš v profilu a ani podle toho jak píšeš,protože v tvém věku píšeš na počítači velký písmena asi jedinej :)
Já to vůbec nemyslel zle. Ale nečekej,že i když ti je 8 tak ti tu každej bude psát "Jé super povídka." Já,když mi bylo asi taky nějak 8,9 a hodil jsem sem svojí upe první povídku,tak taky mě opravovali podobně. Já sem sice taky měl nějaký ty pravopisný chyby,ale rozhodně sem to měl delší. Nedávno sem napsal další,ale to je jedno,k věci.
Soráč za ten caps Lock a vykřičníky,asi sem měl špatnou náladu když sem to psal :) Už to du upravit :)
Jinak třeba pokračuj,ale musíš se poučit z ostatních povídek ;)

Příspěvek 02.6.2011 09:30:30
Lili1908 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mně se to líbí a moc se mi líbí, že to zezačátku je stručné a krátké. Prostě vím o co půjde a nemusela jsem kvůli tomu přečíst x-stran.
Kayky Minor

Příspěvek 02.6.2011 14:20:24
věžík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

díky všem
Naposledy upravil věžík dne 26.6.2011 11:26:52, celkově upraveno 1

Příspěvek 02.6.2011 14:31:32
věžík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Poslední s těch krátkých
První problémy

Na loď se nakládaly zásoby , aby mohla vyrazit na svou první misi . Na můstku se dokončovala poslední kontrola lodi a systémů . 0 chvíli později se ozvalo z lodního rozhlasu „ Mluví k vám kapitán – něčeho se držte, budeme skákat do hyperprostoru „. Jakmile rozhlas utichl, na můstku se připravovali ke skoku do hyperprostoru . Po chvíli se loď zatřásla a vklouzla do hyperprostoru . Po chvíli z hyperprostoru opět vystoupili, byli nad planetou jménem Rolikt , neobydlená planeta bez hvězdné brány a najednou se na senzorech objevilo dvanáct Hataků z plně nabitými zbraněmi a štíty a dostali žádost o spojení. Kapitán , tedy řekl „ povolte spojení“ a na obrazovce se objevila žena s ozbrojenou rukou a řekla „vzdejte se “ nemáte šanci a spojení se přerušilo. Major Petrovská řekla „ Opravdu moc dlouho naše štíty pod takovou palbou nevydrží .“ A co budeme tedy dělat“, řekl plukovník Majkovsky . „ Navrhuji otevřít hyperprostorové okno .“ odpověděl John Lopikolik, velitel Teddyho „Tak budeme střílet. Než nás stačí zničit, budou vyřízení . To je pravda.“ Vyjádřila se major Petrovská . „Tak na co se ještě čeká? Ptá se plukovník Majkovsky. „ Pal ! “ zavelel plukovník Lopikolik. A z paprskových děl vyletěly modré paprsky a z railgunů vyletěly výstřely a poté se v dálce oběvili i stopy po raketách a tlakové stopy po raketách. Několik hataků vybouchlo a ostatní začaly střílet. Po chvilce boje zbyli jen tři hataky a jeden z nich otevřel hyper prostorové okno ty zbylé na ráz vybuchli . Major Petrovská oznámila, že štíty jsou na 20ti procentech a poškození lodi minimální. Osádka Teddyho se ihned pustila do oprav. Po dvou dnech bylo vše v původním stavu. Po té vklouzli opět do hyperprostoru a čekala je další mise.

jak to asi skončí :?:

Seznsam dílů

Toto je spoiler!!!:
Krátká parodie na mojí povídku (Spíše na jednu z postav.)nebo-li Pusíkov
Naposledy upravil věžík dne 04.8.2011 11:09:10, celkově upraveno 5

Příspěvek 02.6.2011 15:13:48
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Prosimtě neřikej mi Pico :lol:
Nějaké ty pravopisné chyby ti prominu,ale:
Už sem ti to přece řikal,bylo by dobré aby sis to upravil. Před tečkou,ani před čárkou,ani před uvozovkou se nedělá mezera! Ta se dělá pouze za tečkou, za čárkou a za přímou řečí. Příklad:
Špatně: " Jdu do lesa , " řekla babička.
Správně: "Jdu do lesa," řekla babička.

Máš to tam nějaký poházený,někde to máš správně,někde špatně..

Příspěvek 02.6.2011 17:19:34
Mooony Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jo,tentokrát k tomu řeknu i své já.
Na to, že je to osm, je to dobré. Nemůžu soudit, jak moc, protože od nikoho komu je 8 jsem povídku nečetla :) . Myslím, že je to dobré na tvůj věk, ale co by bylo fajn, tak kdyby se to pomalu zlepšovalo ;-).
Neříkám, že všechno máš vymítit hned :-) , ale co je děsivé a za to se omlouvám (kárám za o naprosto všechny, co napíšou jakoukoliv povídku - každí ti to potvrdí, že nějakou takovou kritiku dávám skoro furt) tak prosím zlepši celkově přímou řeč.
Začni oddělovat na odstavce. Jak už naznačil The Piko, tak tak nějak se píše přímá řeč. Navrhuju nakouknout do Povídkové poradny: viewtopic.php?f=27&t=8578
Pak si přečíst pár knih (popř. otevřít), kde se mrkneš na to, jak jsou psané přímé řeči.
Pak ještě mrkni na nějaké povídky starších autorů.
Jinak ráda si přečtu další povídky od tebe, ale zkuls prosím napravit ten zmatek co tam máš. Čárky a y/i se dá napravit potom, prvně zapracuj na jedné věci a pak zase na druhé :-).

Příspěvek 03.6.2011 13:56:26
věžík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Děkuji vám všem za komentáře a piko promiň myslel jsem že jsi pico úplně jsem to zepoměl . :oops:

Další

Zpět na Mrtvé povídky