Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky Stargate: Enolian

Stargate: Enolian

Příspěvek 04.5.2011 05:46:10
Rolliso Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tato povídka pojednává o nové válce v galaxii Ida která taky trochu zasáhne Mléčnou dráhu a Pegas, ale také to nás zavede do nové galaxie.

Do povídky zapojuju SGA ale SGU zatím zvažuju, ale je dost možné že to nakonec nezapojím a ještě zapojím Continuum a Archu pravdy.
A ještě upozorním na jednu věc,nebudu se držet přesně podle SGA

Tato povídka tak trochu se napojuje na tu od Deadalos404 (Stargate: Enemies) ale začíná od roku 2030.
Počet dílů: zatím 1 díl....další udělám podle reakcí..ale těch tady není skoro žádná....a to už čekám přes týdena přišla jenom reakce od minimonyho....takže to už začínám pomalu tuhle povídku považovat za svůj největší životní fail který jsem zatím udělal....

Manuály

Technický Manuál
Krátký úvod

Díly

Počátek (Beginning)
Naposledy upravil Rolliso dne 18.9.2011 11:02:24, celkově upraveno 9
Moje literární tvorba:
[strike]Stargate: Enolian

Příspěvek 04.5.2011 16:38:59
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

No tak jsem zvědav co to bude. S SGU bych počkal do konce druhé sezóny, abys věděl co se stane, pak o tom můžeš uvažovat. Těším se na novou povídku. Další hodnocení pochopitelně podle dílu

Příspěvek 04.5.2011 17:50:54
kopeda Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jsem zvědav
a mimochodem máš asi hrubku v názvu, myslím že se to má jmenovat stargate enolian a ne stagate enolian
Pokračování SGA v povídce...
STARGATE BATTLEFRONT

Příspěvek 04.5.2011 18:03:01
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Kopeda to totiž nemá nic se stargate společnýho, nenech se zmást

Příspěvek 04.5.2011 20:40:57
The Piko Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Daedalos: Sta gate :rflmao:
STARGATE ENCOUNTER | Nová SG hra

Příspěvek 04.5.2011 20:49:19
Rolliso Airman
Airman

Odpovědět s citací

mno ale nemá to nic společného,zítra možná ráno vydám technický manuál k enolian :yahoo: takže se máte na co těšit
a převažuje možnost zapojení universe:)
Moje literární tvorba:

Příspěvek 05.5.2011 14:17:36
Rolliso Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak tady máte ten technický manuál a přeuctivě se omlouvám moderátorům za doublepost.

M.E.W
(Electromagnetic weapon)
Bc-304 mají od roku 2034 pět věží s dvojicí elektromagnetických kanónů, zbraní pro dalekonosnou obranu nebo útok. Tyto zbraně vrhají enegetické střely s extrémní rychlostí,proto jsou zmenšeninou coilgunnů, avšak kvůli enormní spotřebě energie mají poněkud nižší kadenci.Střely dokážou překonat štíty Enolianů a způsobit masívní škody na trupu.

Fregata třídy Nero
Tyto fregaty byly vytvořeny spíše pro průzkum nových solárních systémů, mají velké zásoby energie pro novou generaci senzorů které jsou schopni dohlédout tak na 80~60 tisíc světelných let, mají vysoce výkonné iontové motory a štít je tak slabý jenom proto aby dokázal krýt ústup do hyperprostoru, mimo to na obranu mají jednu elektromagnetickou věž se dvěma kanóny.

Stíhačka F-202-X
Tyto stíhačky jsou již třetí generací strojů F-202, mají výkonnější railgun kanóny, také výkonné motory,byl přidán dokonce štít ale ten vydrží tak maximálně 3 zásahy od Enolianských stíhaček ale od toho si slibují větší ochranu pilotů a byl jim přidán výkonnější reaktor který spaloval Arrium a samozřejmností byl také nový buffer.

Arrium
toto palivo bylo objeveno Zelenkou tím že se smísilo deuterium a vodík plus prvek který je znám pod názvem Nakadria a tím se vytvořilo úplně nové palivo a mimo to Nakadria díky těm prvkům už nebyla tak výbušná/hořlavá, již díky novým urychlovačům na různých planetách se Nakadrie dokáže vyrobit velké množství a proto už není nedostatkovou surovinou.

Orbitální urychlovač
Tento technický výkvět Ta´uri má obvod celé orbity planety PQ6-237 která je blízko ke tamní hvězdě proto skoro celý povrch urychlovače pokrývají sluneční kolektory a zbytek pokrývají EM kanóny, ale i tak je celý urychlovač zranitelný,to si uvědomovali i generálové a tento urychlovač dali asi tak 26 světelných let od Země aby byla na dosah a mimo to tady byla objevena Temná hmota.

Kritizujte či pochvalujte :yes: ale chci upozornit že není manuál zkorektorován.
Naposledy upravil Rolliso dne 10.6.2011 04:44:45, celkově upraveno 3
Moje literární tvorba:

Příspěvek 05.5.2011 15:09:02
The Piko Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Hele jako by to chtělo spíš povídku než manuál,protože ten manuál je jakoby k ničemu...
STARGATE ENCOUNTER | Nová SG hra

Příspěvek 05.5.2011 15:11:01
Rolliso Airman
Airman

Odpovědět s citací

to je přípravka :D aby jste si pak nestěžovali že newíte co to znamená :wink:
a tady je nějaké uvolnění ze povídky :cheese:

Na Zemi poletovali ptáci, listí šelestilo, potůčky hučeli...
"Toto nikdy nebylo"
1.důstojník: a kde máme vyzkoušet ta děla?
Smith: vyzkoušíme to u Jupitera,tam létá maketa Bc-304
"Nebo snad i bylo?"
Velitel Elgersma: Kdy můžeme vstoupit do HP?začínám být dost ospalý
Velitel Kuzněva Rurikov :Tak počítejte že za asi pět minut můžeme
"Jedno je však společné..."
Mckay: A ještě jsem vám zapomněl říct další nevýhodu,ten materiál je velmi vzácný takže na jednu loď byste potřeboval polovinu hvězdného systému třídy Q
"Válka...i mír"
Hl.architekt: Pane, musíme odtud okamžitě zmizet, generátor jede na 112 procent své kapacity a myslím že za chvilku bouchne.
Nejedlý: Já myslel že jsem to opravil.
"Neznámí budou stále neznámí"
Kapitán Wellsová: Poručíku Rileyi, volejte Midran! Pokynula s rostoucím znepokojením kapitán Wellsová, když další pretuberance otřásla natolik, že kovové přepážky Oddysey zasténaly hlubokým skřípěním.
"Dokud nebudou objeveni"
Hallová: Trhliny v trupy na palubách šest až devět...naklání nás to! A také jsem ztratila řízení, kapitáne.
Wellsová: Lenare, jestli to přežijeme, přísahám, že s vámi nepromluvím ani slovo.
"Uvolni svoji mysl"
Hallová: Asgardská loď nás zachytila vlečným paprskem. Stabilizujeme se.
Wellsová: Jaké jsou škody?
Hallová: Hlavní motory a pomocné motory na zádi jsou pryč. Zbývají nám jen manévrovací trysky. Paluby šest až dvanáct mají síť trhlin po celé délce lodi. Ztrácíme vnitřní atmosféru.
"A pohlédneš svoji budoucnost"
Lenar: Je soustava, kterou kdysi podle starých příběhů našich předků obývala rasa zvaná Enoliané. Byla to vysoce rozvinutá a vyspělá civilizace. Mnohem starší, než je ta naše.
"I minulost a přítomnost"
Wellsová: To vy jste nás sem přenesl?
Lenar: Ne
"Naše životy nikdy neskončí"
Hallová: Nemáme dost energie ani...
"Budou pokračovat věčně..."
Hammond: Vítejte doma,Oddysey. Může mi někdo z vás říct, čeho jsme to my tady dole právě byli svědky?”
Kapitán Wellsová jen pochybovačně zavrtěla hlavou.
Wellsová: Tomu nebudete věřit, Generále.
My jsme Enoliané!

Předem upozorňuji že díl není zkorektorován a napsán narychlo :oops:
Moje literární tvorba:

Příspěvek 24.5.2011 19:20:22
Rolliso Airman
Airman

Odpovědět s citací

a zase další doublepost za který se moderátorům omlouvám-rozhodl jsem se jelikož na toto téma nikdo neodpovídá a prakticky nečte jsem se rozhodl povídku dočasně přerušit.asi na několik měsíců...
Moje literární tvorba:

Příspěvek 24.5.2011 19:24:47
Sim100 Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To je škoda vyzeralo to dobre.

Příspěvek 24.5.2011 21:01:09
artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

nemůžeš čekat, že tady budeš mít hned 50 postů...zkus udělat pár dílu a třeba se to chytne... ;-)

Příspěvek 24.5.2011 21:13:18
forton Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

co to tady jako klohníš doufám, že již máš díl na pročtení jinak ti to nebudem komentovat :P

Příspěvek 25.5.2011 05:56:30
Rolliso Airman
Airman

Odpovědět s citací

mám cca polovinu dílu ale musím nějak zatlačit na ty postavy a trochu to zpřehlednit protože celá povídka je skoro "bordel" musím to trochu vytřídit... a mimo to nemám skoro čas v důsledku školy úča na češtinu ta na nás tlačí jak...už newím co a musím se furt učit na ty písemky průměrně jedna za týden a mě to tolik se...vzdycky se mění...
Moje literární tvorba:

Příspěvek 25.5.2011 16:13:23
BB20 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Žena
Odpovědět s citací

Mně se to líbí, rozhodně pokračuj dál, ale bez bordelu!

Další

Zpět na Mrtvé povídky