Ale jen z SGA, protože Jacka z SG1 by těžko někdo překonal a jeho hlášek je strašně moc.
Tak pište lidi. Pro mě zatím vede ta z poslední epizody Epiphany.
Conan a Xena
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
ale napisu ho sem:
WEIR:Stále nemůžu pochopit, jestli je dobrý nápad testovat to zařízením tím, že se někým necháte shodit z balkónu.
MCKAY:Věřte, že to není poprvé, co jsme to zkoušeli.
SHEPPARD: Střelil jsem ho....... Do nohy!
MCKAY:Jsem nezranitelný.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Ne. Hide and seek. Při pohledu na tu věc, co schovávala entitu.
Sheppard: "Je to malé"
McKay: "Na velikosti nezáleží."
Sheppard: "To je mýtus."
např.:
Radek: ,,Do prdele to je na hovno todleto. Kdo to vymyslel, že budeme pod vodou tentokrát?"
Shepp:,, Myslím, že se moje čeština zlepšuje, protože chápu, co jste tím, myslel."
Nai tiruvantel arvaryuvantel i Valar tielyanna nu vilya...
A klauni? Klauni... Jo, Klauni.
S těmi bojujeme také, celé armády jich vylézají z Volkswagenů.
Děláme co se dá, abychom je odrazili, ale stále posílají další.
PŘISTÁVACÍ PROCEDURA ZAVEDENA A SPUŠTENA
R2? Potřebuji, abys vypnul autopilota.
Teď!
Za pokus to stálo.
OPUSŤTE PLAVIDLO Z DŮVODU KONTROLY
To bych radši nedělal.
OTEVÍRÁNÍ KRYTU
A sakra.
Mohli byste mi zkontrolovat olej?
A klauni? Klauni... Jo, Klauni.
S těmi bojujeme také, celé armády jich vylézají z Volkswagenů.
Děláme co se dá, abychom je odrazili, ale stále posílají další.