Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Dr. Radek Zelenka

Dr. Radek Zelenka

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 19.12.2005 12:38:23
Avis Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

tak ja kdyz se poprve dozvedel o zelenkovi, tak uz to jmeno mi prislo zvlastni na americkej film.. apak kdyz tam zacal mluvit cesky tak jsem neveril vlastnim usim..:) jak to ze tam vlastne je?? to je jako nejakej bonus pro cesky fanousky?? nechce se mi verit ze scenaristi meli brainstorming a jeden z nich, ne-li vsichni se rozhodli: to je ono, chceme aby tam byl zrovna Cech a aby zvatlal cesky:) dyt amici ani netusej, ze nejaky Cechy existujou..:)
Nerikam nic, ale na ma slova dojde!

Příspěvek 19.12.2005 14:19:33
Marlboro Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Avis píše:
tak ja kdyz se poprve dozvedel o zelenkovi, tak uz to jmeno mi prislo zvlastni na americkej film.. apak kdyz tam zacal mluvit cesky tak jsem neveril vlastnim usim..:) jak to ze tam vlastne je?? to je jako nejakej bonus pro cesky fanousky?? nechce se mi verit ze scenaristi meli brainstorming a jeden z nich, ne-li vsichni se rozhodli: to je ono, chceme aby tam byl zrovna Cech a aby zvatlal cesky:) dyt amici ani netusej, ze nejaky Cechy existujou..:)

Kdyby ses dobre dival na cely Atlantis, tak by jsi zjistil, ze posadka Atlantisu je mezinarodni, ze byli vybrani dobrovolnici z celeho sveta a tudiz i z CR. protoze herec David Nykl (Radek Zelenka) uz dlouho zije v Kanade (kde se mimojine i nataci SG) a umi jeste i cesky, tak se rozhodli scenariste mu nechat v tehle poznamkach volnou ruku a dobre udelali.

Příspěvek 19.12.2005 14:22:28
Jirka0015_cz Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Asi tak stejně, jako my netušíme, že existuje nějaká Arizona nebo jinej z jejich padesáti států... oni věděj akorát o EU 8)

Příspěvek 19.12.2005 15:11:43
Avis Airman
Airman

Odpovědět s citací

Marlboro píše:
Avis píše:

Kdyby ses dobre dival na cely Atlantis, tak by jsi zjistil, ze posadka Atlantisu je mezinarodni, ze byli vybrani dobrovolnici z celeho sveta a tudiz i z CR. protoze herec David Nykl (Radek Zelenka) uz dlouho zije v Kanade (kde se mimojine i nataci SG) a umi jeste i cesky, tak se rozhodli scenariste mu nechat v tehle poznamkach volnou ruku a dobre udelali.

A ty kdybys dobre porozumel memu postu, tak zjistis, ze se divim pouze nad tim, ze to je ZROVNA cech... nerikej mi ze v kanade zije jedinej cizinec... 8) stejne tak dobre to mohl bejt rusak, mexican nebo cernoch z afriky... a on je to zrovna cech, o kterych amici navic nemaj ani paru, takze ani nevedej odkud je.. kdyby to byl rusak, tak jsou aspon v obraze... cimz samozdrejme nechci rict, at je to rusak, ja jsem rad, ze je to cesky:)

BTW: samozdrejme ze vim, ze atlantis je mezinarodni...

Příspěvek 19.12.2005 15:16:22
Pavel Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

je tam směs národností!!! a samozřejmě víbýraj jen herce a ne kdoví koho

jo a kdyš sme už u toho tak jaký je národnosti novákova (na dajdalovi)
neni to náhodou slovák? či další čech (kterej už česky neumí)

Příspěvek 19.12.2005 15:22:10
Avis Airman
Airman

Odpovědět s citací

a jinak tusim, ze Novakova je ceska...

Příspěvek 19.12.2005 15:25:40
Anubiss Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nowak, rus?

Příspěvek 19.12.2005 17:03:29
Eset Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Avis píše:
a jinak tusim, ze Novakova je ceska...

Neřekla bych. Dva češi v seriálu, to už by bylo přece jenom moc, ne?

Příspěvek 19.12.2005 17:16:43
Pavel Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

podle mě je to slovakia (slovák)

no poprvý byla v tom díle odpoutaný prométeus jak ho unesla (ukradla) ta vala mel doran (ňák tak) tak kdo má chuť a možnost se na to kouknout tak ať dá ostatním vědět jaké je národnosti

teda aspoň myslím že tam byla poprvý

Příspěvek 19.12.2005 17:29:17
Anubiss Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Rus ;) nebo slovák, bo Nykl říkal že na place jsou i slováci

Příspěvek 19.12.2005 17:44:35
Pavel Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak je to jasný je to slovačka :lol:

Příspěvek 19.12.2005 17:54:21
Shorty

Odpovědět s citací

Nechci vam kazit radost, ale je to americanka, co ma asi slovanske predky :wink: (ceske :?: mozna)

Příspěvek 19.12.2005 18:02:40
tRover Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Avis: Prostě chtěli a nějakýho cizího vědce, aby v epizodě 104 zachránil Rodneyho. Tak udělali konkurz. A na ten došel David. A svým jednáním uchvátil scénaristy (či koho, producenty?), tak že ho vzali. A několikrát řekl, aby něco žblechtl.. A on žblechtl.

Ale parkrát mu ale napsali co má říct. Třeba 117...

Příspěvek 22.12.2005 19:49:25
Petkuskaa Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

A tu roli dostal vlastně proto, jak ukazoval, že bude opravovat puddle jumper... Říkal nám to na Avalconu. Že většina těch herců tam dělala tu chybu, že když něco opravovali, tak to dělali dole a nebalo jim vidět do obličeje. A proto ho když už tam měl jít napadlo, proč by to neudělal, že opravuje něco navrchu. A kvuli tomu, že mu nebylo vdět jenom temeno, ho vzali. :D Chytrej kluk. :D
Nai tiruvantel arvaryuvantel i Valar tielyanna nu vilya...

Příspěvek 22.12.2005 20:19:34
Mulligan Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

2Petkus:je to David 8) proto ho vzali :D

PředchozíDalší

Zpět na Postavy