Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Dr. Radek Zelenka

Dr. Radek Zelenka

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 07.12.2005 18:10:04
Pavel Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

jo ale v tý epizodě s tim projektem arculus (jak zničil tu sluneční soustavu) moc zelenkovi nevěřil on ho doslova nanaviděl ale pak dolejzal a omlouvalse všude kde ho napadlo

Příspěvek 07.12.2005 18:59:27
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Pavel píše:
jo ale v tý epizodě s tim projektem arculus (jak zničil tu sluneční soustavu) moc zelenkovi nevěřil on ho doslova nanaviděl ale pak dolejzal a omlouvalse všude kde ho napadlo

Nenáviděl? Dolejzal? Tos viděl kde?
Zaprvé: McKay by v životě nedolejzal a za druhé: tam jen zmínil, že se Zelenkovi omluvil.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.12.2005 20:11:50
tRover Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka: teda měl za co ...

Pravda, Rodney by nikdy nedolejzal..

Sice je to největší egoista v seriálu, tak myslím, že je jeden z nejlepších..

"Ty přece dokážeš opravit vše."
"To jsem nidky neřekl."... :)

Příspěvek 07.12.2005 20:44:09
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jo, je tak protivný až je roztomilý. :D

V Condemned hezky lhal, když tvrdil, že to neumí opravit. :lol:
A MacGyver :lol:

Ale to sem nepatří :oops: Já a můj McKay...pardon. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.12.2005 21:02:43
Ronon_Sokol Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tady se nam nekdo zakoukal!!

Příspěvek 07.12.2005 21:10:08
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

To je o mně známo už delší dobu, že McKay je můj... :wink:

Ale já jsem ale znala DH už předtím. Líbil se mi v Kostce a viděla jsem pár jeho starších filmů, které mi poslala kamarádka z Floridy (protože u nás pochopitelně nejsou)

Příspěvek 07.12.2005 21:12:09
Shorty

Odpovědět s citací

Pro Klenotku bychom meli zalozit tema McKay, at o nem nemluvi v tematu o Zelenkovi :lol: :lol:

Příspěvek 07.12.2005 21:12:30
Ronon_Sokol Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak sem videl kousek a Zelenka je hustej!!! Fakt ze jo.

Příspěvek 07.12.2005 21:12:53
JoyDeivis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No tak to udějej.

Příspěvek 07.12.2005 21:16:17
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Shorty píše:
Pro Klenotku bychom meli zalozit tema McKay, at o nem nemluvi v tematu o Zelenkovi :lol: :lol:

Jo jenže by se se mnou nikdo nebavil. :( Mluvila bych třeba o tom, jak skvěle vypadá v tom modrém tričku s krátkými rukávy. Nebo ta jeho scéna v ložnici v Duet. Víte o tom, že tam byl ve skutečnosti fakt nahý. :oops: :lol:

Ale zpět k Zelenkovi. :wink: Je super, že konečně dostal normální uniformu. Takovou tu tmavě šedou. Teď je správný McKayův 2IC.

Příspěvek 07.12.2005 21:16:30
Shorty

Odpovědět s citací

Ona by v nem stejne asi jenom psala Klenotka :D A to by asi Saix nebyl nadsenej :)

Příspěvek 08.12.2005 06:37:32
Pavel Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

[/quote]Nenáviděl? Dolejzal? Tos viděl kde?
Zaprvé: McKay by v životě nedolejzal a za druhé: tam jen zmínil, že se Zelenkovi omluvil.[/quote]
a jo to je fakt teď sem se na to koukl

Příspěvek 13.12.2005 11:01:17
Erny Airman
Airman

Odpovědět s citací

Teda Zelenka dobře reprezentuje národ v Pegasově galaxii. V epizodě "Letters form Pegasus" bylo uplně skvělé, jak v té svoji videonahrávnce popsal jak se Atlantis dostala nad vodu. "A najednou slunce, sluníčko...proudilo do všech voken....do smrti na to nezapomenu.." A pak se ho Ford zeptal : "Nerekl jsi neco, co by znamenalo bezpečnostní riziko, ze? " Teda představte si, jak museli američani koukat, když najednou nerozumněli a museli číst titulky, nebo poslouchat dabing....

Příspěvek 13.12.2005 12:14:01
Jirka0015_cz Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No oni prostě nerozuměli... tim to končí... žádnej dabing, žádný titulky :wink: A v tom je to kouzlo :!:

Příspěvek 14.12.2005 14:14:20
AsgardCV Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Proc taky Zelemka nestrili ze samopalu:(...by byla sranda....a k tomu kdyby mel cesky hlasky....lol by byl hukot:D

Příspěvek 14.12.2005 14:28:51
Eset Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já si Zelenku se samopalem nedokážu představit.
Jeho český hlášky jsou super i bez samopalu

Příspěvek 14.12.2005 14:48:06
Rollie Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Eset píše:
Já si Zelenku se samopalem nedokážu představit.
Jeho český hlášky jsou super i bez samopalu

moje rec

Příspěvek 14.12.2005 20:17:55
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

AsgardCV píše:
Proc taky Zelemka nestrili ze samopalu:(...by byla sranda....a k tomu kdyby mel cesky hlasky....lol by byl hukot:D

Na jednu stranu jsi rád, že máme českého vědce v seriálu, který je prostě jen vědec, ale na druhou stranu z něj chceš dělat amerického Ramba.
Jen se podívej, co provedli s Dannym, teď už si akorát všichni přejí jeho smrt, protože do toho mírumilovného archeologa ze začátku má daleko.

Příspěvek 14.12.2005 22:05:30
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já si jeho smrt nepřeju... u mě prostě patří SG-1 dohromady, a proto se mi osmá a devátá série už moc nelíbily...
Navíc mi byl Daniel nejvíc nesympatickej úplně zezačátku SG, kdy skoro v každym díle umíral.... Mimochodem... si myslíte, že archeolog nejni člověk a nemůže se naučit střílet? Mimo to co všechno zažil, tak neni se čemu divit, že se změnil, že... :wink:

Příspěvek 14.12.2005 22:24:24
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

To jistě, jen je to občas trochu moc. Ale bojím se, že postavy v SGA čeká stejná degenerace. Máme ale jistotu, že takové čtyři sezóny vydrží :wink:

Příspěvek 19.12.2005 12:38:23
Avis Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak ja kdyz se poprve dozvedel o zelenkovi, tak uz to jmeno mi prislo zvlastni na americkej film.. apak kdyz tam zacal mluvit cesky tak jsem neveril vlastnim usim..:) jak to ze tam vlastne je?? to je jako nejakej bonus pro cesky fanousky?? nechce se mi verit ze scenaristi meli brainstorming a jeden z nich, ne-li vsichni se rozhodli: to je ono, chceme aby tam byl zrovna Cech a aby zvatlal cesky:) dyt amici ani netusej, ze nejaky Cechy existujou..:)
Nerikam nic, ale na ma slova dojde!

Příspěvek 19.12.2005 14:19:33
Marlboro Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Avis píše:
tak ja kdyz se poprve dozvedel o zelenkovi, tak uz to jmeno mi prislo zvlastni na americkej film.. apak kdyz tam zacal mluvit cesky tak jsem neveril vlastnim usim..:) jak to ze tam vlastne je?? to je jako nejakej bonus pro cesky fanousky?? nechce se mi verit ze scenaristi meli brainstorming a jeden z nich, ne-li vsichni se rozhodli: to je ono, chceme aby tam byl zrovna Cech a aby zvatlal cesky:) dyt amici ani netusej, ze nejaky Cechy existujou..:)

Kdyby ses dobre dival na cely Atlantis, tak by jsi zjistil, ze posadka Atlantisu je mezinarodni, ze byli vybrani dobrovolnici z celeho sveta a tudiz i z CR. protoze herec David Nykl (Radek Zelenka) uz dlouho zije v Kanade (kde se mimojine i nataci SG) a umi jeste i cesky, tak se rozhodli scenariste mu nechat v tehle poznamkach volnou ruku a dobre udelali.

Příspěvek 19.12.2005 14:22:28
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Asi tak stejně, jako my netušíme, že existuje nějaká Arizona nebo jinej z jejich padesáti států... oni věděj akorát o EU 8)

Příspěvek 19.12.2005 15:11:43
Avis Airman
Airman

Odpovědět s citací

Marlboro píše:
Avis píše:

Kdyby ses dobre dival na cely Atlantis, tak by jsi zjistil, ze posadka Atlantisu je mezinarodni, ze byli vybrani dobrovolnici z celeho sveta a tudiz i z CR. protoze herec David Nykl (Radek Zelenka) uz dlouho zije v Kanade (kde se mimojine i nataci SG) a umi jeste i cesky, tak se rozhodli scenariste mu nechat v tehle poznamkach volnou ruku a dobre udelali.

A ty kdybys dobre porozumel memu postu, tak zjistis, ze se divim pouze nad tim, ze to je ZROVNA cech... nerikej mi ze v kanade zije jedinej cizinec... 8) stejne tak dobre to mohl bejt rusak, mexican nebo cernoch z afriky... a on je to zrovna cech, o kterych amici navic nemaj ani paru, takze ani nevedej odkud je.. kdyby to byl rusak, tak jsou aspon v obraze... cimz samozdrejme nechci rict, at je to rusak, ja jsem rad, ze je to cesky:)

BTW: samozdrejme ze vim, ze atlantis je mezinarodni...
Nerikam nic, ale na ma slova dojde!

Příspěvek 19.12.2005 15:16:22
Pavel Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

je tam směs národností!!! a samozřejmě víbýraj jen herce a ne kdoví koho

jo a kdyš sme už u toho tak jaký je národnosti novákova (na dajdalovi)
neni to náhodou slovák? či další čech (kterej už česky neumí)

PředchozíDalší

Zpět na Postavy