Marlboro píše:
Avis píše:
tak ja kdyz se poprve dozvedel o zelenkovi, tak uz to jmeno mi prislo zvlastni na americkej film.. apak kdyz tam zacal mluvit cesky tak jsem neveril vlastnim usim..

jak to ze tam vlastne je?? to je jako nejakej bonus pro cesky fanousky?? nechce se mi verit ze scenaristi meli brainstorming a jeden z nich, ne-li vsichni se rozhodli: to je ono, chceme aby tam byl zrovna Cech a aby zvatlal cesky:) dyt amici ani netusej, ze nejaky Cechy existujou..

Kdyby ses dobre dival na cely Atlantis, tak by jsi zjistil, ze posadka Atlantisu je mezinarodni, ze byli vybrani dobrovolnici z celeho sveta a tudiz i z CR. protoze herec David Nykl (Radek Zelenka) uz dlouho zije v Kanade (kde se mimojine i nataci SG) a umi jeste i cesky, tak se rozhodli scenariste mu nechat v tehle poznamkach volnou ruku a dobre udelali.
A ty kdybys dobre porozumel memu postu, tak zjistis, ze se divim pouze nad tim, ze to je ZROVNA cech... nerikej mi ze v kanade zije jedinej cizinec...

stejne tak dobre to mohl bejt rusak, mexican nebo cernoch z afriky... a on je to zrovna cech, o kterych amici navic nemaj ani paru, takze ani nevedej odkud je.. kdyby to byl rusak, tak jsou aspon v obraze... cimz samozdrejme nechci rict, at je to rusak, ja jsem rad, ze je to cesky:)
BTW: samozdrejme ze vim, ze atlantis je mezinarodni...