Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše další FanArt tvorba prvni plnohodnotna SG hra ve vyvoji ;)

prvni plnohodnotna SG hra ve vyvoji ;)

vaše výtvory v oblasti wallpaperů, obrázků, music videí a další kreativní činnosti související se Stargate/sci-fi tématikou

Saix Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

to "plnohodnotna" berte s rezervou... nemuzu se rovnat s tymem profesionalu co na hre delaji roky a investuji do toho sta tisice... avsak na poli indie her obcas vzniknou i takove skvosty, kterym by ti profici mohli jen tise zavidet... to ale asi nebude muj pripad :D

kazdopadne... zacal jsem delat tahovou strategii na motivy Stargate... bojovat mezi sebou budou lide a goauldi... bude to multiplayer onlinovka a tak trochu jeden velky experiment protoze to mam v planu rozbehat primo v browseru za pomoci javascriptu a php... zatim ale nemam ani radek kodu a ani radsi nebudu spekulovat o pripadnem datu vydani :D

co ale mam je prakticky kompletni navrh grafiky... takze potrebuju vcasnej feedback od vas, potencionalnich hracu... grafika kolikrat rekne vic nez tisic slov a oskliva grafika potopi i skvelou hratelnost... takze... libi? hrali byste takovouhle hru? nerad bych to delal jen pro par nadsencu nebo lidi co to jen jednou zkusi... precejen to bude dost prace...

a predem upozornuju ze vzhledem k pouzitym technologiim a typu hry nebude hra animovana... zadne pohyby jednotek, vybuchy nebo tak neco... doufam ze si to dovedete aspon trochu predstavit ;)

---ukazka grafiky--- (obrazek je umyslne maly jako ochrana pred pripadnymi vykradaci grafiky)

[img][images/thumbs/Saix_ensemble14_sample.jpg]http://sga-project.com/stuff/ensemble14_sample.jpg[/img]
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 22.7.2006 07:17:48
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Připomíná mi to staré C&Cčka :-) Jo, vypadá to zajímavě, pěchotu tam ale nevidím. Chybí Wraithové .. budou tam i space-only bitvy?

Doufám, že půjdou i singleplayer mise, osobně bych si raději zahrál obranu Atlantis z The Siege než bitvu s někým odtud.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 22.7.2006 08:25:07
papanstargate Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jasně to jsou starý dobrý red alert :lol: ale jestli to fakt bude... tak to je super.. 8)
Přechodné bydliště:Czech Republic (Ondřejov)
Stálé bydliště: Coruscant-Chrám Jedi
Příležitostné bydliště: Někde v předaleké galaxii-Death Star, Executor

Příspěvek 22.7.2006 08:37:00
VcheaterV

Odpovědět s citací

takovouhle hru delat aby sla v browseru je jedna velka potomost saixi... kdo bude cekat na nacitani treba 5 minut?

Příspěvek 22.7.2006 10:15:32
Saix Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

takze vsichni jste vedle jak ty jedle! :D

zadni wraithove nebo space-only bitvy nebudou... pokud to chci nekdy dodelat nesmim si toho nabalit moc.. pripadna pozdejsi vylepseni ale nevylucuji... takze budou jen tyto dve strany a jen tato lokace...

singleplayer mise nepujdou jisto-jiste... musel bych naprogramovat AI temer na urovni sachu...

než bitvu s někým odtud -- a kdo rika ze s nekym odtud.. ja doufam ze se to rozsiri i za hranice pravidlenych navstevniku sga-projectu...

jako red alert to nebude.. tohle bude tahovka... jestli si nekdy nejakou hral, vis o cem mluvim...

neni to pitomost delat to v browseru VcheaterVe... nevim proc by se nekomu mel 1kB obrazek jednotky nacitat 5 minut.. dyt to bude na bandwidth mene narocny nez tyhle samotny stranky.. nezapominej ze tam prece nebude zadna animace... a to nejen z duvodu pouzitych technologii ale i kvuli me "neschopnosti" nejakou vytvorit...

mno tak jak koukam asi jsem to sem nemel psat a radsi delat... jenze ja mel z ty grafiky takovou radost, ze jsem se chtel pochlubit :D
co jsem vlastne cekal.. je mi jasny ze kazdy potrebuje plnohodnotnou profesionalni hru od EA a kladete neskutecne naroky na me.. jen si uvedomte ze red alert je sice uz starej ale delal to westwood, tehdejsi modla herniho prumyslu... tohle musite srovnavat s freewarovkama co maj doslova par kilo a nebo s cim dal castejsimi flashovkami... jestli chcete neco vic tak si pockejte par let na pripravovane mmorpg...

takze se ptam znova... drzte se pri zemi, pozorne si prohlednente grafiku a prectete me komentare a ted mi reknete jestli o tu hu v takovehe podobe vubec mate zajem... protoze doted jste mi neodpovedeli jen se radovali ze bude dalsi "red alert" coz je pekna kravina...
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 22.7.2006 10:23:32
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já jsem jen řekl, že to vypadá jako Red Alert, protože boční menu ;-) Umím číst, že to má být turn-based.

než bitvu s někým odtud -- a kdo rika ze s nekym odtud.. ja doufam ze se to rozsiri i za hranice pravidlenych navstevniku sga-projectu...

No tak dobře, ale na mojí větě, že bych raději bránil Atlantis než s Abramsem střílel na tank Jaffů to nic nemění :-)
Nevím .. mě to až tak kouzelný nepříjde. Možná by bylo lepší dát dohromady tým a udělat to komplexněji než dělat "flashovku".

Tak před půl rokem jsem plánoval do SGWG narvat interaktivní bitvu ve stylu HOMAM + jsem dělal na modu pro Final War 2, takže z tý doby mám nějakou haldu grafiky. Kdyby jsi chtěl teda.
Obrázek

Příspěvek 22.7.2006 10:38:42
Saix Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

hmm tak zatim mam takovej pocit ze jsem si pro zabavu udelal grafiku ale na hru uz kaslu... presne podobny reakce sem cekal.. tohle mela bejt jen jednoducha oddechovka pro zabavu... bohuzel ani takhle jednoduchou hru neni vubec jednoduchy naprogramovat... natoz delat neco velkeho a komplexniho.. takovy ambice nemam a ani cas si na to nenajdu...

Příspěvek 22.7.2006 10:43:13
Likan Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

hmmmm ja si myslim ,zhe je to uplne skveli !!!!!!! Skoda zhe jen to bude zatim do prohlizece ,treba tim motivujes nejaky anglany a oni udelaj treba Stagate Online Strategic Game neco ve stilu red alert nebo tak a kdyby ,tam mohlo hrat treba tolik lidi jak v World Of Warcraft bylo by to suuupeeeeeeeer .

Ale musim rict jen dotoho Saixi jen dotoho uz se tesim .

jeste poznamecka : mozna by bylo dobry aby to bylo v anglictine pro pripadne rozsireni mimo cz stat. :-) :wink: :wink:

a jeste jedna poznamka : mozna by bylo lepsi treba udelat mod do nejake gamesky

ja mam treba hru "Star Trek Armada II" (good strategie) a mam v ni mod s "Goaldskyma lodema" a musim rict zhe fakt jsou hodne drsny skoda jen ,zhe ten mod neni uplne dodelanej kdyby si chtel dodelat ho bylo by to prima :-) :-) :-) :-)

Příspěvek 22.7.2006 10:50:11
Hemi First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No vypadá to zajímavě, jenže možná by bylo lepší upřesnit co od toho můžeme čekat. Jako jestli bude mít každej hráč určitej počet tahů během kterých přemístí svoje jednotky, zaútočí na nepřítele a pak hraje protihráč. Jestli to myslíš takhle tak to není špatnej nápad, akorát bude problém když to bude hrát víc lidí než dva :D sice by mohly běžet ty hry paralelně ale já bych radši viděl spojenectví a intriky atd :wink:
Jinak z grafiky se toho moc nevyčte snad jenom navnadí lidi a vzbuzuje ještě větší zvědavost :lol:
[img][http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.png]http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.pnghttp://[/img]

Příspěvek 22.7.2006 10:54:15
Saix Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

presne jak si rek... hry pobezi paralelne.. vzdy jen jedna hra pro dva hrace...

jinak pro predstavu si zkus zahrat treba Massive Assault... asi tak nejak bych chtel aby to po herni strance(pravidla) vypadalo..

Příspěvek 22.7.2006 10:59:56
stranger Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Saix píše:
presne jak si rek... hry pobezi paralelne.. vzdy jen jedna hra pro dva hrace...

jinak pro predstavu si zkus zahrat treba Massive Assault... asi tak nejak bych chtel aby to po herni strance(pravidla) vypadalo..

Jj massive assault je skvělej ( byla v levelu jako plná hra)
Jinak nebudu kritizovat jelikož jestli to děláš sám tak respect eni to žádná flákačka.

Příspěvek 22.7.2006 11:07:29
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Už jsem hrál podobný tip hry ze Star Wars ta byla ale i s animacema takovýma malýma no to neni podstatný ta hra mě zaujala a tohle na čem pracuješ bych taky rozhodně zahrál :wink:
Obrázek

Příspěvek 22.7.2006 11:12:54
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Saix píše:
hmm tak zatim mam takovej pocit ze jsem si pro zabavu udelal grafiku ale na hru uz kaslu... presne podobny reakce sem cekal.. tohle mela bejt jen jednoducha oddechovka pro zabavu... bohuzel ani takhle jednoduchou hru neni vubec jednoduchy naprogramovat... natoz delat neco velkeho a komplexniho.. takovy ambice nemam a ani cas si na to nenajdu...

No tak kdykoliv když uděláš prewiev třeba na simulátor sázení mrkve lidi budou chtít aby jsi do plné verze dal i brambory, rajčata, mandelinky, zalívání .. prostě lidi budou chtít pořád víc.

Nevím. Možná by bylo dobré vědět o hře něco více než jen jeden screen, třeba popis jednotek by se IMO hodil.
Obrázek

Příspěvek 22.7.2006 12:14:53
papanstargate Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak jo ale stejně ti fandim...tak mi to ale alepson připomíná Mutárium :wink: což bylo v tý době.. hodně dobrá hra... ano taky jsem hrál tahovky hlavně ze světa star wars tak ať všechno vyjde.. ono když si uvědumuju ona by stačila normální textová hra.. ale né online.. takovej nápad.. :twisted:
Přechodné bydliště:Czech Republic (Ondřejov)
Stálé bydliště: Coruscant-Chrám Jedi
Příležitostné bydliště: Někde v předaleké galaxii-Death Star, Executor

Příspěvek 22.7.2006 12:32:09
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Hodně mi to připomíná Dune 2000

A rozhodně si jí rád zahruju - směle do toho :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Další

Zpět na Vaše další FanArt tvorba