Zdravím,
jak jste si někteří možná všimli, tak se tu začal opět řešit pravopis. Osobně jsem tolerantní a chápu, že třeba v půl jedné ráno, bude příspěvek nějak vypadat, to samé, pokud máte v krvi tři promile alkoholu.
Pokud se v předchozím odstavci vidíte, tak se nad sebou zamyslete. Alkohol sic nepatří za volant, ale ani za klávesnici. Pokud mám připito, tak prostě nelezu na net, popřípadě nikam nic nepíšu. To samé i s ranními/večerními hodinami.
Když nejsem ve stavu aby můj příspěvek vypadá k světu, tak nepíšu. Je jen málo věcí co nepočká.
To samé pokud je mi známo, že nevynikám v pravopisu, či že dělám často překlepy.. dnes snad už všechny internetové prohlížeče podporují buďto přímo, či přes nějaký plugin, kontrolu pravopisu, která lecos vychytá. plus samozřejmě použití tlačítka náhled a následné přečtení si vlastního příspěvku před odesláním (a klidně znovu i po odeslání, tlačítko upravit funguje!)
Mějte na paměti, že to jak a co zde píšete je vaše vizitka...
Na závěr bych rád připomněl bod číslo 6viewtopic.php?f=1&t=3924http://fan-project.net/viewtopic.php?f=1&t=3924
Pravopis je probírán i v lokálních pravidlech určitých sekcí.
Dragon
btw: neznamená to, že budeme mazat, editovat či jinak trestat za každej překlikl či chybu. Všichni jsme tu lidi a ti dělají chyby, ale všeho s mírou