rozdodně Apophis, svou roli zahrál na jedničku. Ve scénách kde se objevil, hrála fakt hustá hudba ta mě upe dostává a navíc v doprovodu Hadů, vypadá ještě horší než je. Navíc mluví plynně goauldsky, no a ta jeho ozbrojená ruka by se mi hodila:D Líbila se mi Hathor, škoda že byla jen ve třech dílech:( a samozřejmě RA, jenom jsem nepochopil, proč ukazál svou pravou tvář, zajatí lidé pak abydosanům mohli dokázat co on a jemu podobní vlastně jsou. zní to divně ale je to škoda
můj oblíbenej byl anubis ropa v plášti a jeho supertechnologie,bez něh by asi nebyla Atlantis.
plk.O'Neill: Padám z té smyčky pryč. Řeknu ti, Teal'cu, že jestli brzy nezjistíme jak z toho ven tak se zvoknu… zcvoku… to znamená přijít o rozum, zbláznit se, zešílet, zmagořit, přestat se ovládat, mít o kolečko víc, plácat pátý přes devátý, zblbnout!
Buď Yu to je dobrej borec a nebo Baal protože je to uplnej blb oproti ostatním vládcům ale taky snim byla občas sranda pokud se zrovna nechoval jako terorista.
Baal je zmetek který se držel nejdýl Jsem si říkal.. kurňa už 10 řada a ten Baal ještě pořád žije nakonec jsem se dočkal v Continuum (DEAD) konec finíto !!
Očividně můj nejlepší Goa´uld je Anubis. Jeho zločiny byly strašlivé i mezi ostatními Vládci soustavy. Byl to jediný goa´uld,ze kterého šel strach,byl technologicky napřed před ostatními goa´uldy.Byl navíc napůl povznesený !!!! A měl nejlepší vlajkovou loď a nejlepší Kullbojovníky !!