předpokládám, že jste si tady všichni během několika let zvykli, že veškeré nové technologie, které se sem dávají jsou více méně finální....u Intervention si budete muset zvyknout na postupný vývoj...

čili k tomu vývoji částečně přispíváte i vy, protože mi dáváte nápady jak třeba tank upravit a co s ním do budoucna dělat
a teď něco k tomu popisu:
- kola monstrózní (to beru, ale to se dá předělat v programu a hned budou malý

- původně jsem chtěl ten tank bez motoru, ale jaksi jsem si nedokáal představit jak by to ve skutečnosti fungovalo, čili motor tam je...a je dělaný tak, že je hnanej přes malé (jsou asi dvakrát menší než obyčejné) generátory, jejichž výkon je možné regulovat, aniž by to mělo vliv na motor (je to teď splácaný podle mé představy, a pokud je to naprostá hovadina? Nuže další bod k úpravě - ale to by chtělo nějakýho experta technika a ne obyčejného pozorovatele)
- kola jsou ocelová...je to asi nejjednodušší řešení, ale pokud to někomu bude připadat nedostatečný, připičtěte si trinium, které je zpevňuje a teoreticky by mohlo vydržet i exploze min

- trup - ano původně byly navrženy pro boj s luciány (v mé hlavě, protože momentálně není nikdo, kdo by je energetickými zbraněmi ohrozil (myšleno pěšáci)...samozřejmě stíhačky je jiná liga a na to je štít, který dále rozeberu
- 4 egnerátory: když máš dost surovin, nevadí ti malé plýtvání, které zaručí větší bezpečnost a úspěšnost tvého projektu (ale vše má své mouchy a omezení)
- dělo: ano je obrovské a lhal bych kdybych řekl, že se mi nelíbí, dokonce jsem po Ronniem chtěl ještě větší zvětšení, což nakonec vyústilo v toto

- štít: ano, má svůj vlastní generátor, ano je silný (dá se rozšířit a může tak vytvořit u brány předmostí)...ale i zde je jedna velká moucha (nemá buffer jako na lodi, čili nemá takovou výdrž, jakmile je více zatížen, zpětná energie může dělat problémy)
- maskování: ano je to na zamtení a ukrytí se před senzory stíhaček...vyjeté stopy to samozřejmě nechá...a co se týče hluku...vždy jsem měl za to, že maskování ti zamaskuje všechno (tudíž i hluk z motorů), ale když se nad tím tak zamyslím, příjde mi to jako blbost

- senzory: standartní asgardské senzory, které krom obyčejných věcí umí i biosenzory (čili infračervený a další dotazované to určitě má