Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/9j5drnYF

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

Sice je to prozatím teprve půlka 1. série...ale za optání člověk nic nedá :) CO JE PODLE VÁS LEPŠÍ

StarGate: Enemies
5
10%
StarGate: Intervention
23
48%
StarGate: I + E Shodně :D (na přání)
20
42%

Celkem hlasů : 48

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

přiznám se že zas až takovej fanda do technologií a podobných věciček, co se aarmády týče nejsem...ale mám tu snahu, si případně něco dohledat a trošku to vylepšit...nicméně zázraky v tomhle ohledu opravdu čekat nemůžete :)

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Však neboj, my tě pohlídáme :D

Major General
Major General

Odpovědět s citací

No to je mi jasný...i když je pravda, že za tu dobu co máme grupu, jsem sepsal čtyři díly...což je novej rekord, přitom kolik mají stránek :D

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

A já je přečetl..
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Patas25 píše:
A já je přečetl..

Tak tahle věta vyzněla fakt divně... Nevím jestli to přišlo blbý jen mě, ale vyznělo mi to tak, že je to něco hroznýho, o čemž pochybuju...

Odpovědět s citací

Není to nic hrozného, povídka je velmi chytlavá a kvalitní.

Myslel jsem to tak, že on ty díly napsal, a já je obratem přečetl. Prostě že už mám jeho povídku přelouskanou a vy teprv čekáte na první díl :-)
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Patas25...tvá pochvala mně těší, ale zas to nepřeháněj, aby pak nebyli zklamáni :)

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Když už je kolem toho tolik keců, tak to třeba za něco bude stát :D Normálně jsem taky zvědavej, co na nás pan autor vychrlí, ale dokážu se ovládat a neškemrat o nášup každou volnou chvilku ;) Stejně tím nic neurychlíte a čím později se začne vydávat, tím později to skončí :)

Major General
Major General

Odpovědět s citací

když to všechno přežijem :D tak vám sem tu první část prvního dílu možná na vánoce opravdu dám...:) ale to bude záležet na tom, kolik dostanu dárků pod stromek...adresu kdyžtak dám přes PM a číslo účtu taky :D

Odpovědět s citací

Pořád platí ona aukce o poslaní prvních (14?) dílů.

Wydra Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Kdepak je včerejší díl? :(
Má povídka: BSG: Bohemiorum

Major General
Major General

Odpovědět s citací

nikdo se o něj nepřihlásil, tak sem si ho schoval až na právoplatné vydávání :D, navíc ten díl je na 4 party...a dát sem jenom jeden by bylo smutný :D

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Daedalos304 píše:
nikdo se o něj nepřihlásil, tak sem si ho schoval až na právoplatné vydávání

Jak to myslíš, že se o něj nikdo nepřihlásil, hlásíme se o něj už 3 měsíce a kde nic tu nic. A kdy začne tvé právoplatné vydávání, abychom aspoň něco věděli?

Major General
Major General

Odpovědět s citací

ale na vánoce jste si nikdo nevzpomněl :D...a snad bude dřív, než jsem doufal....už píšu 16 díl a jsem v půlce :) takže když budu psát tempem každý dva týdny jeden díl..:) mohli bysme se možní i v dubnu nebo i březnu dočkat prvního dílu..:) samozřejěm ještě budu finálně ladit detaily, a děkjový kiksy, který jsem mohl vytvořit :)

Wydra Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Achjo, tak to se nevyplatí čekat... ale když sem dát klidně jenom jeden díl, tak to vadit nebude. :D
Má povídka: BSG: Bohemiorum

Major General
Major General

Odpovědět s citací

celej 20 A4 díl? :D to asi neklapne...než to Jakop přefrčí a opraví...než bych anšel nějaký dobrý ukončení jednotlivých částí...:) to by mě mrzelo, to takhle odbýt...to si radši snad počkejte :)

truhlinka Airman
Airman

Odpovědět s citací

ahoj tvoji povídku čtu už od začátku tedy tu první :) sice jsem nebyl registovanej ale čet :) jen mne zajímá jestly zapojíš i Destiny jako takovou třeba opravýš nebo tak něco a jak moc plánuješ použití Antických technologii mám je děsně rád :D předem děkuji za jakoukoliv odpověd ikdyž mi neodpovíš na vše :)

Major General
Major General

Odpovědět s citací

ahoj, těší mne, že se zde objevil další čtenář a mile rád odpovím...
Toto je spoiler!!!:
destiny?...okrajově, v ději se jí zabývat nebudu...alespoň ne v prvních dvou sériích, pokud by jich bylo více
antický technologie?...něco se tam objeví...ale nerad ybch je kvůli jejich síle využíval

Odpovědět s citací

Tak lidi, právě jsme ukuli pykle. Jakop se stal předmětem naší sázky. Když vyhraju, tak v brzské době bude zveřejněn první díl Stargate: Intervention (Povšimněte si jak su hodnej, že myslím na vás) A když prohraju, tak se dočkáte dalšího dílu Vendetty.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak slavnostně můžu říct, že se můžete začít těšit....na Patasův novej díl...:D

Jakop mi vyhrál sázku, čili zlstak naživu a ve friend listu a dal mi tím možnost dopsat celou sérii před vydáním a řádně ji upravit v následné korekt fázi :)

nicméně už je půlka 18. dílu v PC a děj pro 19 a 20 je promyšlen,takže to po zkouškovým dofrčím...:) snad koncem ledna bude povídka celá napsaná :)

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Drago tu už delší dobu nebyl, takže live long and prosper a za můj doublepost, mě snad nikdo nesejme :D

nicméně....chtěl bych všem oznámit tři dobré zprávy....
1. Všechny názvy dílů už máte na první stránce, nad uveřejněným prequelem
2. Spepsaných je celkem 18 a devatenáctý díl je z půlky...pokud se budu hodně snažit, tak ho dneska popřípadě zítra dopíšu
3. Mno a pak následuje dvacítka...:) to bude řežba :D

+

4. A pokud to takhle půjde dál, tak bych do konce příštího maximálně toho dalšího týdne měl dopsáno => povídka projde mojí poslední kontrolou a korekturou - bude doplněna o obrázky, (možná citáty) a (možná i úvodním a závěrečným songem) => pak to do ruk dostane skupina korektorů, kteří se postupně vyřádí a snad dopomohou tomuto dílu k ještě lepší kvalitě => mno a pak už zbývá jen anketa, kdy to budete chtít a vrhneme se na to :)

EDIT: devátenáctý díl právě dopsán a poslán na přečtení :)

Alim Airman
Airman

Odpovědět s citací

Daedalos304: Zdravím,

četl jsem tvou předchozí povídku a líbila se mi, takže se už nemohu dočkat na další. Konečně bude další kvalitní počteníčko. Přečetl jsem právě úvod a musím uznat, že změna stylu psaní se mi moc líbila. Je to podobný tomu, kterým píšu já.

K délce dílů, já mám naopak radši, když jsou delší. Čím delší tím lepší. Nechápu lidi co to kritizují, když je díl krátký tak ho mám hned přečtený a konec, já jsem radši když můžu číst v kuse i třeba 2 hodiny. Knihy běžně mívají více jak 300 stránek a také to nikomu nevadí. Naopak, když dočtu dobrou knihu která se mi líbila, tak často lituji, že to autor nenapsal delší. :-D

Zaznělo tu dost nápadů na postavy a části děje, také jich pár mám, ale dělit se tady o ně nebudu, mám rozepsanou vlastní povídku (no zatím jen pár stran není čas). Tak nebudu vyzrazovat děj dopředu a navíc pár věcí co si tu nastínil, hodlám použít i v mé povídce, doufám jen, že příběh nebude dost podobný. Děj mé povídky začíná v posledních pár sekundách filmu SG Archa pravdy a postupně se dostanu až k dění kolem SGU a kousek dál.

Kdyby si měl zájem mám už do detailu promyšleno pár nových typů lodí, jak goualdského, tak pozemského desingu. Můžu poskytnout popis ;-)

Major General
Major General

Odpovědět s citací

i tobě děkuji, Alime :) každý další "člen fanklubu" :D mě těší a dodává mi to sílu a radost do psaní, což jako autor potřebuješ úplně nejvíc, zvlášť když to píšeš naráz a vydávat začneš až po dopsání...:)

délka dílů?...mno průměr je na 12-13 A4, čili to budu dávat na party, jen jsem se ještě nerozhodl jestli to budou 5 A4 nebo třeba i sedm...to ještě nějak vymyslím a prodiskutuju s rádcema :)

Major General
Major General

Odpovědět s citací

opět double post, ale tenhle je řekněme důležitý, ale i tak se za něj moderátorům omlouvám...

je to tady dámy a pánové, před pouhými 15. minutami jsem konečně dopsal 1. sérii, jejíž poslední díl, měl nečekaně 30 stránek, což konečný součet zakulatilo na 260

co teď? Teď mě bude čekat přetěžká práce, kdy budu všechny díly znovu číst, upravovat, opravovat, korekutorvat a doplňovat
následně celý dokument pošlu Jakopovi, který bude postupně provádět korekce, od čehož už je jen jeden jediný krok k tomu, abych se se svým novým dílem mohl pochlubiti vám...:) zhruba v půlce únoru tedy očekávejte anketu, kdy si budeme díly dávat a doufejme, že začátkem března se na to vrhneme :)

Live long and prosper :)

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Zrovna dnes jsem se chtěl poptat, jak to s tebou vypadá, protože mně tady na fóru jaksi došly zdroje, a ty mě spražíš tím, že začneš vydávat "už" v březnu ;) Byl bych rád, kdybys sebou hodil a stihl na mé narozeniny, tedy 21. února, to by byl pěkný dárek :) Jinak přeji hodně zdaru v opravování, je to taková sisyfovská práce, i když nakonec se zdárným koncem :D

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky