Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky Stargate: Enemies (2.7.2012) KOMPLET PDF + DOC

Stargate: Enemies (2.7.2012) KOMPLET PDF + DOC

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Posta, zde na foru to je SZ
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

PM= personal message, přesněji

A doufám, že to tak je, jinak budu za největšího blbce já :D

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Děkuji zase jsem o něco chytřejší...

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak jsem si teď přečetl celou povídku znova. Ono přece jen jako korektor a poradce jsem si jí tak moc nemohl užít :-)

Myslím, Daedalos304 bude souhlasit, že oddělení našich nápadů není ani možné, protože to většinou bylo tak, že já něco navrhl a pak jsme to oba rozpracovaly ještě lépe a to samé i v opačném směru. Takhle třeba vzniklo spojení čtverce měst (4 města - 4 sousední galaxie).
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

S tím nelze nesouhlasit...:) on Jakop jako korektor je k nezaplacení :)

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Jako korektor jdu, jako autor je to horší :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Teda....že se dočkám 100 000 bodů ve shlédnutí tohoto topicu bych si na začátku vydávání ani netroufal pomyslet :)... o to víc mě to jako autora těší, i když všichni víme, že to je hloupá prvotina, která se stylem a propracovaností mé nové povídce ani zdaleka nevyrovná (teda doufám)...i tak bych vám rád poděkoval a pozval vás na mé nové vlákno, kde v brzké budoucnosti (možná už 24.12.2012) začnu vydávat první části prvního dílu :)...snad se s vámí uvidím i tam, odkaz na povídku v mém podpisu :), budu se na vás těšit i tam :)

děkuji :) :bye:

Wydra Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jenom důkaz tvé oblíbenosti. :D Jinak budu rád, když Intervention bude větší jak SG: E. :)
Má povídka: BSG: Bohemiorum

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já si s tebou dovolím nesouhlasit... Enemies byla moje první povídka jakou jsem tu četl a zatím se jí žádná jiná povídka nevyrovná... Je jich tu pár o několik bodů horších, ale žádná není lepší nebo na stejné úrovni... Takže pokud jde o mne soutěžíš jenom se sebou...

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Mě se teda ta povídka od speedyho líbila víc myslim že to byl Exodus

Wydra Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

deadalos píše:
Mě se teda ta povídka od speedyho líbila víc myslim že to byl Exodus

Ještě ho urazíš, nech toho! :lol:
Má povídka: BSG: Bohemiorum

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Moje první povídka co jsem já přečetl byla Svatá vyprava od mikeyho a to si vzdáleně pamatuju, že to byla taky povídka o dobré kvalitě.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak ono těch povídek je tu fůra :D, a každej má své preference...:) nicméně jako autor si budu stát za svým, že je pro mně Intervention lepším dítkem, než kdy bylo a bude Enemies, i když to v mém srdci zůstane napořád :)

Kilositko Airman
Airman

Odpovědět s citací

Čau, musím uznat že to je super dílo :D celé jsem to zhltl za 4-5 dní četl jsem to každou volnou chvíli i přes 7 hod denně. :D fakt super ale občas jsem tam našel nesrovnalosti které dělalo i mgm v seriálu že superůl byl odost silnější než by byl ve skutečnosti :D a celkově i ascheni a taky mě dost štvalo že si nechal vyvraždit poloviu nej lidí :D než jsem zjistil že to byl "sen" či vidina :D ale jinak faktbobma :D . Vzhledme k tomu že já u knížky nevydržim déle jak 5 min :D tak fakt palec hore :DD

Major General
Major General

Odpovědět s citací

páni...že i po tak dlouhé době to někdy ožije jsem teda nečekal...každopádně mě to jako autora svého prvního dítka velice těší a děkuji ti...nesrovnalosti se s délkou díla daly předpokládat, ale pokud jich bylo jen pár, tak je to dobrý :)

rozhodně před tebou smekám, přečíst skoro 400 stránek za 4 dny je uctyhodný výkon...navíc když je to taková...nevím jak to nazvat...mno prostě prvotina :)

ale opravdu jsi mě moc potěšil a pokud se ti moje tvorba líbila, mohu ti snad už jen doporučit moji druhou a troufám si říci i mnohem povedenější povídku...StarGate: Intervention na jehož vlákno je odkaz v mém podpisu, a nebo je přímo na hlavní stránce...prozatím :)

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky