Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky Stargate: Retaliation-8. Díl-Naděje umírá poslední (1.2.14)

Stargate: Retaliation-8. Díl-Naděje umírá poslední (1.2.14)

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Jen taková poznámka, Patas25. Přečti si první stránku nad názvy dílů.

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jo díky za upozornění, to jsem přehlídl.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Mr. Mister Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Zdravím všechny příznivce mé povídky. :)

Patas25: Děkuji za kladný kometář. Od někoho, jako jsi ty to velice potěší. :) Navíc mě hodně potěšilo, že díky mé povídce jsi zase dostak chuť do psaní. (tvou povídku taky čtu :D )

Teď oznámení pro všechny. Tákže, jelikož do konce školního roku zbýva už necelý týden a známky a podobné věci jsou již uzavřené, tak to znamená, že se již mohu vrátit k psaní. Už je to poměrně dlouhá doba, co jsem něco sepsal a právě o to více chci psát. Navíc mě do toho ženou vaše komentáře, takže vám všem tímto děkuji. :)

Další příběh a dění mám v hlavě a mohu vám prozradit, že je se na co těšit. :smile: Čekají vás velké bitvy, jak pozemní, tak vesmírné. Dějové zvraty = budou ztráty, a to nejen na životech, bude se ale i získávat a objevovat, poznávat... :)

Takže tak... :D :)

Vaše dotazy jsou vítány, jestli budu moct na ně odpovědět, odpovím. :)

Zatím ahoj. :)

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Když nebouchne Daedalos a nebo odysea tak je mi to jedno

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

deadalos píše:

A pak kdo je tu zaměřený jen na jednu věc. To jsi mi psal u jiné povídky. Ale teď z jiného soudku sice si myslím, že tvoji odpověď už znám, ale stejně se zeptám: Co se bude objevovat?

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Teďka ti zas nerozumim a navíc když nechcípne Sam ,Dsniel ani Mitchell a hlavně Onei'll ale zase kdyby ti zhebnul měl by jsi hodně originální povídku

Patas25 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

daedalos:
Spekulovat můžeš, kolikrát se během spekulace vymyslí další originální děj, ale prosímtě, když tu píšeš ať to tu má hlavu a patu a je to trochu na úrovni. Tady je forum a ne icq.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Zdravím,

deadalos píše:

Nic ti slíbit nemohu, ještě si rozmyslím, které lodě zničím a které nechám, uvidím, jak se ten den vyspím, když to budu psát. :D :D

A ještě jedna poznámka: Opravdu už začni psát NORMÁLNĚ. Ty tvoje příspěvky jsou pokaždé takové hlavolamy, že to ani není možné. Ono to není těžké, prostě a jednoduše si to po sobě jednou nebo dvakrát přečti a pouprav, protože jak to tak pozoruji, tak to vypadá, že něco jen napíšeš a okamžitě klikneš na tlačítko "odelslat". A pak jen ostatní nadávají. Udělej s tím něco! Ať je tvoje vyjadřování na úrovni! :wink: :)

soreno píše:
Ale teď z jiného soudku sice si myslím, že tvoji odpověď už znám, ale stejně se zeptám: Co se bude objevovat?

Toto je spoiler!!!:
Nic nepovím. :smile: Nech se překvapit. :smile:

Jinak těm, kteří jsou ještě stále školou povini přeji krásné prázdniny. :)

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Děkuji. Jsem říkal, že znám tvoji odpověď... Ale byl by tu dotaz,chceš nechat vydávání na září nebo budeš vydávat už někdy o prázdninách?? Mimochodem jaký si měl vysvědčení???

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Cez prázdniny mu hovoria Kočkolap. :roll: :mrgreen:

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Zdravím.

Ještě před tím, než Vám sdělím to, co Vám sdělit chci, bych se Vám ze všeho nejdřív chtěl omluvit. Omluvit za to, že jsem nesplnil to, co jsem sám splnit chtěl. Omluvit za to, že jsem nedodržel to, co jsem napsal. Promiňte. :)

Tak a teď k tomu primárnímu. Důvodem, proč se tady na fóru neobjevil začátkem školního roku další díl, byl nebo raději je ten, že žádný další díl napsaný není. Ještě před začátkem prázdnin jsem si myslel, že právě přes tyto dva měsíce se budu věnovat hlavně psaní, opak byl však pravdou. Brigáda, soutěže, kalby :D , tohle všechno mi stálo v cestě. A když už by se nějaký ten čas našel, nebyla chuť. :(

Nechci Vám tady opět nic slibovat, ale s příchodem nového školního roku se mi konečně otevírá možnost ke psaní. Koneckonců přibližně loni, plus mínus jeden měsíc :D , jsem začal povídku psát, takže doufám, že se opět zadaří. :)

Než se ale pustím do dalšího psaní, tak bych po vás chtěl, abyste mi v anketě označili, jestli chtete pokračování povídky či nikoliv. :)

Díky. :)

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já teda určitě chci pokračování... Zajímá mě když nic jiného, co je za ty nové neznámé lodě, teda jestli to bylo tady a dobře si to pamatuju...

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ahojte,

soreno píše:
Zajímá mě když nic jiného, co je za ty nové neznámé lodě, teda jestli to bylo tady a dobře si to pamatuju...

Musím se přiznat, že jsem se trochu zarazil, když jsi napsal neznámé lodě. :D Chvíli mi trvalo, než jsem si vzpoměl. :D No jo no, holt už je to nějaká doba. :D
Možná budete překvapeni, možná ne, až se dozvíte, co jsou tyto dvě, pokud se nepletu, lodě zač. Každopádně můžu prozradit, že Wraithi zapojili mozek a vzniklo toto... :D

Tak a teď k hlasování. Vypadá to celkem jasně. Takže se opět vracím ke psaní. :) Doufám, že jsem to moc nezapomněl. :D :)

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jaké neznámé lodě :D pokud se nepletu tak sem toto taky četl

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

deadalos píše: