Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Literatura David Weber - HH

David Weber - HH

četli jste nějakou zajímavou knihu a chtěli by jste ji doporučit ostatním - můžete zde.

Co si myslíte o sérii Honor Harringtonová?

Skvělá
37
52%
Celkem dobrá
3
4%
Průměrná
4
6%
Spíše horší
0
Žádná hlasování
Hrozná
3
4%
Neznam
24
34%

Celkem hlasů : 71

Příspěvek 31.7.2011 19:21:22
Moni Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

jakej je rozdíl mezi kontradmirálem červených, zelených, modrých? Co konkrétně ty barvy znamenají?

Příspěvek 31.7.2011 22:27:21
Twombly Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Označuje to senioritu hodností.

Admiral of the Red je služebně mladší a spadá do divize Gryf

Admiral of the Green je starší a spadá do divize Mantichora

V případě, že by se řešilo, kdo bude velet, když mají oba stejnou hodnost, velení připadá tomu, co je "of the Green" jelikož je služebně starší.
Obrázek

Příspěvek 26.12.2011 19:02:39
Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Píše Weber ještě nějákou novou knížku z honorversu, nebo už ten vesmír uštípnuli? Na wikii píšou, že má něco rozepsáno, ale nenaznačují, jestli bude pak ještě nějáký díl, nebo jestli na to už dlabou. Taky Polaris mě pěkně točí. Nová HH kniha se jim tam v edičním plánu bez data odhadovaného vydání válí už přez rok. A furt to nevypadá moc slibně.
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Příspěvek 26.12.2011 19:59:56
Twombly Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Nedávno vyšlo jako ARC "A Rising Thunder" (papírově vyjde nějak během 2012) a na 2013 se plánuje vydání "Shadow of Freedom".

Série pořád žije a zdaleka ještě nekončí.

Na rok 2013 je plánovaná kniha/příručka "Honorverse Companion", obsahující hafo informací ze světa Honor Harringtonový - všechno co bylo dosud v Jayne's (uniformy, hodnosti, lodě, historie složek...) a ještě mnohem víc.
Obrázek

Příspěvek 26.12.2011 20:27:51
Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Aha, já právě někde slyšel, že si u něj baen objednal určitý počet knih (a že až je dopíše, tak že možná HHverse skončí, aby jako autor "nezabřednul" příliš do jednoho konkrétního ze svých vesmírů.). Čert ale ví, co je na takových kecech pravdy a já jsem velmi rád, že slyším, že se pracuje a BUDE pracovat na HH knížkách i v budoucnu.
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Příspěvek 28.12.2011 11:43:42
Shorty Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Co vím, tak má Weber v plánu ještě cca 5 dalších knih hlavní linie a zhruba podobný počet knih ve vedlejších liniích. Po "A Rising Thunder" se...
Toto je spoiler!!!:
...zřejmě naplno rozjede válka se Solárním svazem. A z vedlejších liní uvidíme, co všechno má Mesa v rukávu a s čím přijde v hlavní linii.
Obrázek

Supporter of RDA SecOps. Get Some!

Předchozí

Zpět na Literatura