Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Stargate modifikace Stargate Odyssey at War

Stargate Odyssey at War

Příspěvek 11.12.2011 18:22:56
Spinel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Někteří z vás už určitě vědí že sem velký fanoušek hry Starwars empire at war a její stargate modifikace (SGeaw). Nedávno jsem nabídl že udělám mod na téma nějaké stargate povídky. Ozval se mi Ray abych udělal mod na Stargate Odyssey http://sgo.sg1.cz/ což učitě někteří z vás znají. Po přečtení pár dílů sem zjistil, že to bude výzva se kterou bych se dělal sám hodně dlouho. S Rayem sme se rozhodli že založíme skupinu která udělá plněhodnotný mod na úrovni původního stargate modu. Chtěl bych tedy aby kdokoli kdo má nějaké zkušenosti s SGeaw nebo jiným modem a chtěl by se připojit at napíše. Samozřejmě pište i svoje dojmy na tohle téma. Rád bych ještě dodal že sem člověk který všechno dotáhne do konce a neskončí v polovině práce.

Příspěvek 11.12.2011 18:26:38
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ray approves.
Chtěl jsem to oznámit v SGO foru, jakmile ke zprávě budeme moct připojit nějaké výsledky, jako, uh, třeba obrázky. Pokud chcete okusit epickou dějovou linii SGO plnou bitev o Langaru, války s Jaffy, zuřivého bránění Gara a - především války za záchranu okupované Země samotné - plus to celé s hrdiny jako Piersonem, Gummym a dalšími, pak SGO NEEDS YOUR HELP!

Máme připravenou originální variaci hratelnost EaW, která spoléhá na questy a dynamicky se měnící hrdiny ve stylu RPS; původní EaW oproti tomu sází primárně na budovatelskou hratelnost. K tomu, abychom si to všichni mohli zkusit "na vlastní kůži", ale budeme potřebovat alespoň několik schopných lidí - momentálně můžeme vytvořit scénář, ale nemáme kapacity na grafiky (schopné vtělit lodě jako Deadalus Mk.II nebo Scarabeus do hry), level designéry (schopné vytvářet originální prostředí ze seriálu i našeho virtuálního seriálu) nebo programátory.

A mimoto, tahle hra nám umožní dovyprávět dějovou linii SGO (možná včetně prequelů a spin-offů!) tak, jak byla zamýšlena!
Naposledy upravil Ray dne 11.12.2011 22:17:13, celkově upraveno 1
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Příspěvek 11.12.2011 21:57:26
floother Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Co přesně myslíš pod pojmem zkušenosti? :-)
Life is worth living for....
flooth is everywhere around us, on the internet.
Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít.
Better to fight for something than live for nothing.
George S. Patton

Příspěvek 11.12.2011 22:30:04
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Původně sem myslel zkušenosti např. s přepisováním XML ale jelikož to zná málo lidí a mam na to nový programy stačí když si jenom tu hru hrál nebo by ses chtěl zapojit abys oživil SGO.

Příspěvek 24.12.2011 22:12:28
Lee_CZ_ Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zdravím, měl bych malý dotaz ohledně SW: EaW, tu hru jsem si chtěl vždy vyzkoušet a když jsem se dozvěděl, že existuje modifikace na SG, tak sem si to chtěl zkusit zahrát, ale mám problém. Už jsem to nějakou dobu zkoušel, ale prostě mám problém s SW: EaW, nevím zdali je to verzí, kterou jsem stáhl (nedostatky PC určitě ne), ale prostě nemohu hru nijak spustit a to jsem jí instaloval a creckoval milionkrát. Když hru spustím, tak blikne bílé okno a hra se vypne a nic víc to nedělá. Chtěl bych se zeptat zdali, by jste byli schopní mi v tom nějak poradit.
Moc děkuji Lee_CZ_

Příspěvek 24.12.2011 23:11:06
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

to samý mi to taky udělalo...:(

Příspěvek 24.12.2011 23:18:42
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jakou verzi hry máte?

Příspěvek 25.12.2011 00:24:42
Lee_CZ_ Airman
Airman

Odpovědět s citací

no to bych taky rád věděl :D já tedy myslím ještě normální SW: EaW to jsem si stáhl někde na netu a nejde. K SG modu jsem se ani nedostal.

Příspěvek 25.12.2011 10:19:27
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

přímo sqamotná hra jela...ale právěže ten mód mi nefrčel...ukázala se načítací obrazovka s orijskou lodí...a pak bum bác a byl sem na oknech

Příspěvek 25.12.2011 10:26:16
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

za prvé záleží na tom aby ste měli normální empire at war a nedávali to do datadisku a za druhé musíte mít verzi 1,05 myslim že to co ste stáhli je 1,02

Zpět na Stargate modifikace