Tři scény za všechny - 4. série, epizoda Doppleganger - John si myslí, že Rodney umřel a Joe to zahrál takovým způsobem, že to bylo vážně smutné - svěsil ramena, šel pomalu chodbou, těkal očima.
4. série, epizoda Midway - Rodney si myslí, že John to nestihl k Puddle Jumperu a umřel - Davidův pohled mluvil za vše - zase, oči, ramena, zlomený výraz.
3. série - Tao of Rodney - Sheppard stojí u Rodneyho postele, oči "zamlžené" a říká Rodneymu, aby to nevzdával. Rodney (výborný David) leží v posteli a to umírání mu vážně věřím, i když vím, že neumře, tak mě v tu chvíli dokáže vyděsit. V té scéně ostatní ani nejde vnímat, protože tam funguje i bezeslovná výměna mezi těmihle dvěma. (OK, + ještě Torri
A pak ještě spousta jejich pohledů, úšklebků, doplňování vět. Nejlepší jsou takové ty scény, kde je každý zvlášť, ale vyprávějí něco a přeskakují z jednoho na druhého, protože oba říkají totéž. A pak scény, kdy si Rodney říká: "Co by dělal Sheppard." nebo John si říká: "Co by dělal Rodney?"
Vážně, stačila jim herecky jen Torri, a když ta odešla, tak vedle nich Rachel či Jason (a bez urážky, ani Amanda), neměli moc šancí.
Omlouvám se za dlouhý příspěvek, ale nějak jsem to chtěla ventilovat, protože scény a epizody, kde jsou tihle dva, jsou nejlepší

Dokonalo si to zhrnula. Oni dvaja si tam proste sadli ako riť na šerbeľ. Medzi nimi funguje určitá (nechcem povedať, že chémia, lebo by to vyznelo inak ako to myslím) ale proste tie postavy sú tak odlišné a tak skvelo sa navzájom dopĺňajú a tými všetkými pohľadmi, gestami, úšklebkami a neviem čím všetkým, vytvárajú dokonalý výsledok. 

A to nebylo jen tady, ale i v jiných epizodách.
Síce nemôžem ako ty po maratóne vymenovávať scény, lebo som momentálne v stave, že SGA sa mi zlialo do jedného príbehu a neviem čo bolo kde a kedy
Tak som si práve prečítala, že Joe má hrať v seriály Fringe.