Air Force: ty začni přemýšlet trochu realisticky. Sice jim nad hlavou lítá kde co, ale je jim naprosto u prdele, že spadne vrtulník se 30 lidma, pro ně je to jen finanční ztráta. To, že příjde 30 rodin o manžele, otce apod. už nikoho nezajímá. Kdy si to už kurva uvědomíte, že Bush a podobný začli něco, v čem jsou všici jen pěšáci na šachovnici... A to, že si myslíš, že to není realizovatelný je právě kámen úrazu, tohle si řekne každej a pak to taky vypadá, jak to vypadá. Starý dobrý příslový říká: všechno jde, když se chce. Kdyby se použila dejme tomu archa pravdy (nebo jak se to jmenovalo ve filmu SG) a lidem by se konečně rozsvítilo, tak by to reálný bylo. Ale dokud tady budou takový mentálové jako vy, kteří jsou líní a pohodlní cokoliv změnit, tak radši řeknou, že já jsem debil, že jsem idealista a radši pro to nic neudělaj, jen proto, že mám jiný názory, chci to změnit...
Co tam aliance dělá, kdopak jí asi tak vede? Stejně jako různý fondy apod.? A co se tam učí, učí se naší kultuře, takže je pomalinku přetváříne na "nás" a to se jim jistě nelíbí, páč někdo v minulosti vymyslel píčoviny jako náboženství, rasismus apod. Odkaz nefunguje (nemám práva)...
CZ: vole, ve všem hrají peníze hlavní roli. Chamtivost a podobný sračky, který se vymyslely a vštipují se do tebe od narození už tě tak odrnovali, že to nevidíš. Co není ziskový na to se sere. Viz rakovina, aids, vesmír, afrika atd. Radši se ty peníze nasypou do armády, která v budoucnu vynese nejen ropu, ale taky kontrakty na stavbu silnic a nových domů, který jistě ti vidláci v Íráku, tak strašně potřebují a určitě tam nemaj nikoho, kdo by to zvládl taky. Morálka apod. jsou v zapomnění nebo potlačený jinýma super vlastnostma, jenom abys makal a konzumoval... Nedávno jsem narazil na asi 4 základní činnosti v životě člověka: pracovat, kupovat, konzumovat a umřít. Už vidím, že tohle je smysl života člověka, navíc, když máme takový technologie... Proč se asi pořád zvyšuje nezaměstnanost? Kvůli penězům, na jednu stranu se šetří na zaměstnancích, na druhou stranu je výhodnější stroj atd.
Doporučuju se podívat na tohle video... Cca 100 let starej projev Chaplina. Ten chlap věděl o čem mluví a taky na to "doplatil":
http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/spojme-se
Na závěr bych doplnil závěrečný titulky z dokumentu o 11. září, na kterej jsem se teď dodíval:
Pokládejte otázky. Přemýšlejte. Vzbuďte se a uvidíte, že se něco změní.