Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky Stargate Vendetta III Epilog.

Stargate Vendetta III Epilog.

Prostě a jednoduše.

Líbí
72
90%
Nelíbí
2
3%
Ještě nevím
6
8%

Celkem hlasů : 80

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

:hmmm: Až na to, že si to sekol v polovici deja :evil: :palka: tak sa mi to celkom páči. :)
Napravíš to ďalším pokračovaním. :lol:
:write: :write: :arrow: :yahoo:
:bye:

Rolliso Airman
Airman

Odpovědět s citací

wau, tak tohle by chtělo další díl, ale honem honem :D :D
Moje literární tvorba:
[strike]Stargate: Enolian

Rolliso Airman
Airman

Odpovědět s citací

haló kde jsi? jsi už měsíc nedal novej díl...
Moje literární tvorba:

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Rolliso píše:
haló kde jsi? jsi už měsíc nedal novej díl...

Ma sklon opičit se po stormovi.... trapné
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

jakubtesar Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zdar muzu se zeptat kdy bude dalsi dil?

Rolliso Airman
Airman

Odpovědět s citací

Asi nikdy protože jak vidím měl přidat už před měsícem..
Moje literární tvorba:

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Všem se moc omlouvám, mám jakési problémy s internetem a pak je docela záhul ve škole. A když mám konečně čas, nemám moc náladu na psaní. Jinak další díl mám rozpracovaný a co nejdříve jej sem dám.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Rolliso Airman
Airman

Odpovědět s citací

hurá konečně se ozval námi všemi milovaný patas25 :lol: a kdy plánuješ přidat další díl :?:
Moje literární tvorba:

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Patas zcela jistě ted často parkuje své nádobýčko, konečně zjistil že ty holky jsou lepší než psát povídky a pak se nechat kritizovat od paka jako je rigix :twisted:

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

rigixi předpokládám že nádobÝčko si napsal protože je tak tvrdý a ne proto, že si uplně tupej :)

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Daedalos304 píše:
rigixi předpokládám že nádobÝčko si napsal protože je tak tvrdý a ne proto, že si uplně tupej :)

Ne každý může pochopit smysl věty, proto je k tomu třeba ty méně vnímavé dostrkat.

forton Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

:D myslím, že smysl věty je zcela jasný :yes:

Rolliso Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak...Patas25 kdy sem dáš nový díl? :evil:
Moje literární tvorba:

Odpovědět s citací

Já vím omlouvám se, další díl je napsaný ale jeste nemá korekci. Jenže v dalším díle jsem se sekl, a tak si myslím, že nemá cenu sem dávat 11, kdybyjste na díl 12 měli znovu čekat, než se odseknu.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Škoda. :cryy: Asi si počkáme. :cry:

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Chtělo by to další díl, ale nechci naléhat.
:( :( :( :(

Odpovědět s citací

A co byste řekli dalšímu dílu. Má to cenu sem dávat?

sgcatlantis Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

YAP YAP YAP YAP YAP :arrow: SEM S TÍM :D

Airman
Airman

Odpovědět s citací

JOOOOOOOOOOOOO dej ho sem!!!! :P :P :P :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Odpovědět s citací

Celkem rychlá odpověď, ale budiž.

Vzhledem k velké pauze dělám nejdůležitější rekapitulaci z minulého dílu.

Pospíšil se pokusil pomalu klesat, ale při vypnutých motorech se snížila ovladatelnost a jumper pomalu ale jistě začal mířit k zemi a jeho pilot s tím nemohl nic udělat.
Najednou jumper předletěl neznámý letoun, který aktivoval druh jakéhosi energetického pole. Jumper se najednou jakoby uchytil a zcela se poddal řízení vedoucího letounu.
Let trval ještě pár minut, dokud neznámý letoun nevletěl do dobře skrytého hangáru. Tažné pole se vypnulo v jakési mezi místnosti a samotná loď letěla dál a jen pár vteřin za ní letěla druhá loď.

Díl 11: Nová rasa

Celá loď se zatřásla a pomalu se začala zasouvat do podlahy. Jan najednou vyskočil, otevřel zadní dveře a podíval se ven a pak na tým.
„Budu jumper sledovat z venku. Kdyby byli nepřátelský tak zůstanu aspoň já venku,“ řekl Jan a Ronon se na to postavil, se slovy že půjde s ním, ale Jan ho zarazil s tím, že se někdo bude muset postarat o zbytek týmu, což samozřejmě ostatní trochu urazilo.
Jan za nimi zavřel dveře a pak rychle vyskočil na horní plošinu, aby nezajel s jumperem pod zem.
Zběžným pohledem prohlídl místnost a pak se podíval na jumper, který už byl skoro deset metrů hluboko. Dveře nad ním se začínaly uzavírat, ale ještě předtím viděl, že jumper míří na pásu dál.
„Měl jsem jít já, i když má Jan výcvik, nemá tolik zkušeností jako já,“ řekl Ronon a začal si hrát se svou zbraní.
„On to zvládne, a jakmile se odsud dostaneme, tak si musíme vyjasnit, kdo tady velí,“ řekla Walkerová.
„Desátník Pospíšil je netrpělivý mladík. Má venku dostatečné šance, aby nám přinejhorším pomohl. Dokáže se prostřílet a poradí si s technikou. To je taky důvod, proč měl jít on a ne Ronon. Ten by se zasekl u prvních dveří,“ řekla Teyla.

Jumper jel pak dál temným tunelem na pohyblivém pásu. Walkerová si přesedla na místo pilota a stále zkoušela nahodit lodní počítač.
Mezitím Jan otevřel první dveře a šel přibližným směrem, kudy měl jet jumper.

V té době na základně

Orbitální dok byl z poloviny hotový a práce na něm stále neustávala. V pozemních docích se momentálně montovaly moderní obranné a zároveň komunikační satelity. První jejich vypuštění se plánovalo za měsíce. Athos, Portos neustále cestovaly a převážely materiál mezi základnou a antickou lodí. Na této lodi pracoval Daniel, aby mohl obnovit její trup a veškeré zařízení.
Dále na základně probíhala výstavba podzemního komplexu, v jejímž středu měla být masivně obrněná místnost s bránou a poblíž přilehlý hangár s jumpery.

Generál O´Neill seděl ve velitelském centru a pozoroval týdenní hlášení od doktora McKaye. V této zprávě stálo něco o tom, že hluboko v podzemí našli těžební žílu jistého neznámého prvku. Ten podle prvních testů dokázal pohltit jakoukoliv stabilní i nestabilní energii. Na konci zprávy byla žádost o provedení experimentu, zda by tento prvek, nedokázal pohlcovat exotické částice.
Jakmile se tato zpráva dostala do rukou Carterové, ta ihned začala protestovat, aby se tyto testy prováděly na planetě. Generál se ptal na její názor a ta testy doporučila na nezávislé vesmírné stanice. To ovšem znamenalo vyčlenit další zdroje a uvolnit dok pro stavbu oné stanice.

Radek Zelenka si stáhl veškeré informace o výrobní lince bran a vrátil se do své laboratoře na základnu. Pečlivě prostudoval konstrukci bran a pak se pustil do práce jak zvýšit a vylepšit dosah bran.
Na neznámé planetě

Pospíšil se plížil po základně a doufal, že jde stejným směrem, občas narazil na ozbrojené hlídky, které rozhodně nebyly lidské. Ale s nimi do otevřeného boje se nehrnul, protože tito tvorové byly v masivním bojovým brněním a sami o sobě byli od pohledu silní.

Mezitím v jumperu

Jumper se najednou s cuknutím zastavil a po pár vteřinách někdo zabouchal na zadní dveře. Trojice na sebe vzájemně pohlédla. Ronon naznačil, ať si obě stoupnou za přepážku a připraví své zbraně. Sám poté do jedné ruky uchopil svou zbraň a do druhé meč a stoupl si ke dveřím. Pak hlavní stiskl tlačítko, a zatímco se dveře otvíraly, stoupl si do zadu mezi kryjící se ženy.

Jakmile se dveře otevřely, bylo na trojici namířeno přes desítku hlavní. Dříve pak, než stihl kdokoliv z týmu zareagovat, dokutálel se k nim granát, který pár sekund na to vydal ohromné světlo, a trojice lidí padla k zemi.

Jako první se po nějaké době probral Ronon. Chtěl se ihned pohnout, ale jeho tělo jakoby nereagovalo na pokyny. I když se z maximální vůle snažil, nepohnul ani prstem. Takto paralyzován tam ležel několik desítek minut.

Pak se najednou otevřely dveře a ohromné světlo jej oslepilo. Ve světle se objevily dvě siluety. Jedna na něj sáhla, a začala mu odebírat krev a vlastně sbírat všemožné vzorky. Druhá začala manipulovat se zařízeními a připínala mu různé elektrody na hlavu.
Tento průzkum trval několik hodin, a Rononovi se trochu vrátil zrak, aby rozeznal obří postavy v masivním brnění.

Mezitím někde v útrobách budovy

Janovi se podařilo odejít z chodeb do ventilačního systému. Potichu se plazil, dokud nebyl nad rozsáhlou místností. V jedné části místnosti bylo několik konzol, kde sedělo pár obrů. Na druhé straně místnosti bylo velké křeslo a na něm pochrupoval další mimozemšťan ovšem v ještě honosnějším brnění. Jan se přeplazil k druhému otvoru, který byl nad jejich velitelem. Jakmile byl nad ním, chvíli přemýšlel a pak si sáhl do kapsy a vyndal dva sáčky s nápisem TERMIT. Oba postupně vysypal na muže a snažil se, aby většina šla do skulin v brněních. Poté prázdné sáčky nechal v šachtě a potichu se plazil dál.

O pár desítek minutu později

Sarah ležela na stole a stále zkoušela hýbat jakoukoliv částí těla. Nakonec její tělo prolomilo blokaci séra a ona mohla trochu pohnout prsty. Další půl hodinu strávila s tím, než se konečně posadila. Pak se konečně odhodlala postavit a za chůze stále cítila mravenčení v končetinách. Ale pouze stiskla zuby a prošla dveřmi, které se díky nějakému detektoru pohybu otevřely. Ovšem na druhé straně nebyla prázdná chodba ale pětice ozbrojených nepřátelských vojáků. Bez řeči se poslední dva vojáci otočili a udělali pár kroků. Třetí voják naznačil, ať Sarah jde za nimi. Zbývající vojáci uzavřeli eskortující skupinu.

Skupina jí vedla mnoha chodbami, až ji dovedla do velké síně, na jejímž konci seděl vůdce na velkém křesle. Před ním už stála Teyla a svázaný Ronon s roubíkem. Vojáci Sarah dostrkali ke zbytku týmu a pak odešli.

Velitel se postavil, přišel k trojici a pak promluvil.

„Co vy chtít tady,“ zeptal se trochu neohrabanou angličtinou.
„My jsme mírumilovní průzkumníci. Nehledáme nepřátele, ale spojence,“ řekla Teyla.
„A jak je možné, že mluvíte naším jazykem?“ zeptala se Sarah.
„Váš mozek je primitivní. Naše technologie nám dovoluje zkoumat cizí mozky, a váš jazyk jste nechránili svou vůlí tak dobře jako jiné tajemství.
„Dobrá, jedna záhada vyřešená, teďka druhá. Co po nás chcete?“ zeptala se Sarah.
„Jediné, co můžeme chtít po zajatých vetřelcích, jsou informace,“ řekl velitel.
„Mu..te si n... j.k chc…“ zahuhlal Ronon skrz roubík. Velitel jenom na to naznačil, ať mu jej sundají, aby se mohl vyjádřit.
„Říkal jsem, že si nás můžete mučit, jak chcete, ale my vám stejnak nic neřekneme.“

Velitel se zasmál a pak jenom podotkl.

„My jsme Kroganové. Pokud jste ještě nebyl v našem zajetí, tak nevíte, co je to mučení.“

Než kdokoliv další stihl zareagovat tak do místnosti vtrhlo asi třicet vojáků, v pochroumaných brněních, některé a ji spálené. Ve svém středu hlídali desátníka Pospíšila, na kterého byly namířeny dva tucty hlavní.

Jeden z vojáků šel před velitele a oznámil.

„Pane, chytili jsme vetřelce. Patří k ostatním svého druhu a dokázal klást silný odpor.“
„To jenom proto, že jste po mě první začali střílet,“ řekl Pospíšil.

Voják zachraptěl, ale pak pokračoval v hlášení.
„Zabil sedm vojáků, dalších devět zranil. Poškodil několik dveří, proboural se skrz dvě stěny a zničil přes tucet automatických interních zbraní,“ hlásil dál voják.

Jakmile to voják ohlásil, Ronon se ušklíbl stejně jako zbytek týmu. Velitel zamířil k desátníkovi, a zastavil se až metr před ním.

„Jak se ti podařilo probojovat skrz elitní základnu a přežít?“ zeptal se.
„Trochu improvizuju,“ řekl Pospíšil a podíval se na zbytek týmu. Ti mu naznačili, že to není dobré a že odtud budou muset utéct.
„Jenom se vás ještě zeptám. Vy nás nenecháte klidně odejít,“ zeptal se Jan.

Krogan se jen zasmál a odpověděl:
„Vy se už odtud nedostanete.“
„To je špatná odpověď,“ řekl celý tým zároveň a pustili se do svých stráží. Jan se pustil ihned k zemi a
vyhnul se tak střelám na něj namířeným. Pak skočil do davu kroganů a při letu si šáhl do vysoko vytažené ponožky. Z ní vytáhl zapalovač a poté, co ležel na kroganech začal škrkat. Ostatní vojáci na něj namířili, zrovna když vzplál oheň. Celá tato skupina utichla a v pozadí bylo slyšet hekání ostatních bojovníků. Pár vteřin nastala trapná chvilka, kterou skončil Pospíšil jedním slovem.

„Flambujem,“ a hodil zapálený zapalovač přímo po velitelovi, který stál ve skupině vojáků. Jakmile se zapalovač odrazil od jeho brnění, tak plamen zapálil termit ve skulinách jeho brnění. Několik tisíc stupňů vážně zranilo velitele a několik vojáků okolo. Velitelovo brnění se po pár vteřinách rozteklo a doslova přiškvařilo na holou kůži. Termit po deseti vteřinách zhasl, ale jeho žár a oslnivé světlo ochromilo vojáky natolik, aby Pospíšil vytasil nůž a jednoho zneškodnil a vzal si od něj zbraň. Celou salvu světle modrých střel vystřílel do davu vojáků u velitele, a jakmile zbraň cvakla a přestala střílet, hodil ji po vojákovi, který se pral s Rononem. Zbývající trojici vojáků zneškodnil tým pouze holýma rukama.

O minutu později padl i poslední nepřítel. Pospíšil vzal nůž a zbavil Ronona pout. Poté si každý vzal nějakou zbraň a všichni se upjali na Jana.

„Máme dvě možnosti. Odejít, nebo odejít s ohňostrojem,“ řekl.

Odpovědí se mu dostalo v podobě nepřátelské střelby.

„Takže s ohňostrojem,“ řekl Jan, shodil ze sebe bundu a na levé ruce měl těsně pod ramenem připnutý detonátor. Jedním ladným stiskem odpálil několik náloží, až se i podzemní základna silně zatřásla.
Tento překvapivý otřes poskytl výhodu a Ronon zastřelil vojáky.

„Máme deset minut. Detonátor odjistil poslední nálož, která je na jejich hlavním generátoru. Zbývající bomby zneškodnili centrum protiletecké ochrany, hangárová vrata a také most od kasáren. Takže by se sem nemohli dostat další vojáci,“ řekl Jan.
„Takže utéct bude hračka. Po tomhle si zasloužíš další medaili,“ řekla Sarah.

Jan se usmál a pak čtveřice vyrazila kupředu. Desátník Pospíšil si už předem zmapoval únikovou trasu a tak dostat se k jumperu trvalo osm minut. Následný let byl doslova doprovázen ohňostrojem, ale trochu větším než sám myslel. Když jumper vstupoval do asteroidového pásma, tak planeta explodovala, ale ještě předtím z ní odstartovaly desítky malých modulů. Pak jumper jen pár desítek kilometrů před tlakovou vlnou vstoupila do horizontu událostí.

A ještě dvě věci. Omlouvám se za pauzu ve vydávání a budu pracovat na tom, aby se to nestalo.

A za druhé. Krogané někteří jistě poznaly postavy ze hry Mass Effect a tady je fotka, jak vypadají pro ty, co neznají.
[img][./images/thumbs/krogan_wide_1312208085.jpg]http://bestgamewallpapers.com/files/mass-effect-2/krogan_wide.jpg[/img]

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

ééé. Lidi přeprali Krogany? Většinou to bývá naopak. Přeprat Krogana umí jenom Shepard/ová :D , jinak když si zde nakousl MassEffect, uvidíme sheparda/ovou a Normandy?
Obrázek

Odpovědět s citací

Sheppa z Mass Effectu nemám v plánu a Normandy zatím taky ne.

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

vsadim boty mas v planu pouzit normandii v povidce a pak ji upgradovat na nor. cerberus po nejake bitve kde dojde k poskozeni nebo k zniceni. Tak pravi ma vestecka koule.

Odpovědět s citací

Tak já ti pošlu adresu, abys mi mohl poslat ty boty.

Ronnie124 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Noo tak kdy bude dalsi díl? Už to zase začíná být dlouho.

Jinak dost dobrá práce :ok: .
Warning: My post´s can kill you!

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky