Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky Moje první povídka

Moje první povídka

Co tomu říkáte

Ujde
5
38%
Nic moc
5
38%
Propadák
3
23%

Celkem hlasů : 13

Příspěvek 16.1.2011 12:47:42
1011 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Mooony píše:
Zajímalo by mě, jak z takového krátkého kousku poznáš, že je to tvůj nápad? :wink:

Já myslel ohledně toho měsíce a podobně.. S kámošem děláme na projektu..
Pokud tě štve,že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu.
Pukud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu.

99% lidí si po po přečtení nezadá odkaz
natypolis.myminicity.com

Příspěvek 16.1.2011 15:21:03
Mooony Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

To sou zase detaily, o kterých může psát každý (podstatný je podle mě spíš následující děj a jak člověk využije to, co napsal :-) ) :wink: dneska těžko budeš úplně originální :wink: a pokud ještě ten projekt nikde nebyl uveřejněn, pak je naprosto zbytečné upozorňovat na to, že ti někdo vzal nápad z hlavy :) . Kolikrát mám zapsané nápady a pak si tu přečtu nějakou prvotinu a zjistím, že nás napadlo to samé :wink: . Jen každý to myslí trochu jinak.

Příspěvek 17.1.2011 20:05:00
1011 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jo však jasně. Já se nezlobím (a ten projekt už uveřejněn byl, ale jaksi se vymazal tak se to musí napsat znovu. ono se to zapomělo zálohovat). Jinak, Filan, zkus to nějak rozvinout, a pokračuj.. Nápad a věci, které jsi tam dal, jsou dobré.
Pokud tě štve,že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu.
Pukud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu.

99% lidí si po po přečtení nezadá odkaz
natypolis.myminicity.com

Příspěvek 11.6.2011 16:17:44
věžík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Vím že nemám taky zrovna povídky na jedničku ale stejně jsem to nepochopil 305 je vyzbrojená :?: má štít :?: maximální rychlost :?: atd. měl bys popsat loď.Ale asi to bude teprve hezké a jestli to chceš skorektovat pošli mi to na email mám jednoho z nejuznávanějších korektorů. Je to moje babička a má spousty zakázek a udělala by ti to za darmo. ( Nemyslím to jako reklamu.)
Moje povídka:Star Gate Idea
[img][./images/thumbs/image18797_1314340649.jpg]http://liatrainz.net/sekce/galerie/images/image18797.jpg[/img] Obrázek Osud se změnit nedá pouze život

Příspěvek 11.6.2011 18:07:50

Odpovědět s citací

Nechci rejpat, ale je hezké, že máš takového korektora, ale ještě jsem si nevšimla v tvých povídkách, že by něco korektovala. Prvně si to nech zkontrolovat a pak to vydej :wink:

Příspěvek 11.6.2011 18:59:08
kopeda Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Pamatuj, nechvátat, pak tam máš spousty chyb. Jinak máš zajímavý příběh.
Zlepši si tu gramatiku a bude to dobrá povídka. Určitě piš dál, chybami se člověk učí, že :idea:
Pokračování SGA v povídce...
STARGATE BATTLEFRONT

Příspěvek 11.6.2011 19:02:01
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

No myslím, že věžík si z nás tropí tak akorát srandu. ;)

Příspěvek 11.6.2011 19:07:25
kopeda Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Je to moje babička a má spousty zakázek a udělala by ti to za darmo. ( Nemyslím to jako reklamu.)

:rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: jaké měla asi známky z češtiny
Pokračování SGA v povídce...
STARGATE BATTLEFRONT

Příspěvek 11.6.2011 19:30:43

Odpovědět s citací

No babička se na to asi vykašlala, ale podle posledního příspěvku se asi začala snažit, jen má blbě přímou řeč. :D

Příspěvek 12.6.2011 10:58:01
věžík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

:rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: kopedo jsi vážně ftipný smíchy mi tečou slzy, ale jestli znáš společnost Eliza tak víš že Anna Holovková je jejich nejlepší korektorka a jestli Elizu neznáš cháputě a babyčce jsem stál za zádana a říkal: "Baby už to máš vopravený potřebuju na email." takže to vzala letem světem :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: ještě teď s tebe pláču smíchy. :cry: :cry: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao:
Moje povídka:Star Gate Idea
[img][./images/thumbs/image18797_1314340649.jpg]http://liatrainz.net/sekce/galerie/images/image18797.jpg[/img] Obrázek Osud se změnit nedá pouze život

Příspěvek 12.6.2011 11:11:32
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No, tak tipuju tak týden a máš banán (pokud budeš pokračovat tímhle tempem)...
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Příspěvek 12.6.2011 13:42:10
mynymony Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Povídka jde. Už se těším na pokračování pač v prvním díle si nám nezdělil nápad. (o čem to vlastně bude). Takže nemůžu extra hodnotit. Nebudu se to vyjadřovat k věcem, které jsou již probrané. Neměl by do Pegasa letět spíš Daidalos? (omlouvám se nevím přesně jak se píše) přeci jen má nejvíce zkušeností. :smile:

Předchozí

Zpět na Mrtvé povídky