To je jako seznam podle toho jak se ti která líbí, nebo jak je považuješ za silné? Orijskou toaletu sejmula upravená Odyna (přesněji NĚKOLIK jich sejmula) bez větších problémů, anůbisova mateřská loď byla v podstatě klasická goauldská technologie jen s antickou zbraní, štíty a napájením a O´Neill je modernější (a ve všech směrech silnější) než byla Beliskner. Apophisovu speciální mateřskou loď vybavil v podstatě jenom goauldskou technologií, takže sice sejmula hatak jednou salvou, ale o otázka jak hlasitě by se té salvě vysmály asgardské, nebo lepší štíty...

Aurora (co stěží přebojovala jeden úl) je skoro čtyřikrát menší než ten úl, a byla rozstřílená jak řešeto (jestli myslíš "Orion" z SGA). V tom díle přece měli štíty odzačátku na dvaceti (nebo kolika málo) procentech a mohli si vybrat, jestli budou mít funkční štíty nebo zbraně... Já si naopak myslím, že funkční aurora by bez větších problémů rozmetala tři, nebo i víc úlů.
Osobně se mi aurory nelíbí tvarově, ale za silné je považuju.
Vždycky jsem uvažoval, jak by vypadala konstrukce menší hbité loďky s využitím wraithského "viru" na výrobu lodí na trup a antické technologie pro štíty, zbraně a energii. Takovýhle "alkeš" by pravděpodobně dokázal složit i hatak v plné síle. A pak se ještě "uzdravit" z jakéhokoliv poškození, kterého by se mu mohlo dostat...