Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Stargate hry Stargate: Lonely Hat´ak

Stargate: Lonely Hat´ak

Příspěvek 04.2.2011 11:54:29
floother Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Čaute,
rozhodl jsem se, že když už tu skoro všichni maj svou stargatu hru, také si jednu vytvořím. S game makerem pracuju jen 2 dny zatím, tak mějte ohled :-)
Hra je předělaná hra která byla v game makeru od základu: "street racing"
kody jsem si ale povětšinou napsal sám, ze hry je jen inspirace, menu atp....

Děj hry: Ve hře se ujmete ovládání Hataku, který se ocitnul na bitevním poli mezi jumperama a dartama. Hatak má málo energie, tudíž nemá štíty a zničí ho jakýkoli náraz od nepřítele. Cestou musíte sbírat malé hvězdné brány, abyste si doplnili energii.
Ovládání: Ve hře stiskněte F1
Když ve hře umřete, objeví se vám tabulka s errorem, dejte ignore a hrajte dál ( na odstranění tohoto problému se pracuje)
Poděkování Booble1428 za poskytnutí grafiky (nevim kde ji splašil)
Snad se vám bude hra líbit :)
VERZE V1.0
http://czshare.com/1592219/9BQ_/Lonely_Hatak.exe

screen z verze V1.1 (má před sebou eště dlouhou cestu)
http://www.2i.cz/5fb9e3c91a
Naposledy upravil floother dne 04.2.2011 17:51:53, celkově upraveno 2
Life is worth living for....
flooth is everywhere around us, on the internet.
Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít.
Better to fight for something than live for nothing.
George S. Patton

Příspěvek 04.2.2011 12:21:38
Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Takze hra rozhodne zajimava!! Grafika........ale říkal jsi že se na ní pracuje ;-) :-).
Nápad = pěkný. Jumper i hatak opět pěkný :D. Šipky (darty) nic moc.

Hra se mi líbí i přes malé nedostatky pokud by si mel zajem muzu pomoc.
Booble1428 má momentálně dost práce a ja mam rozdelanou svoji hru (opet ze sveta SG) ale nejsem tak vytizenej jako Lukáš (booble1428).

Rád pomuzu!
Muj skype: cibowsky

EDIT: Pracuju v tymu s BOOBLEm1428

Příspěvek 04.2.2011 12:55:14
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Sem rád že se ti líbí! Jinak každá pomoc se hodí, díky :-)
George S. Patton

Příspěvek 04.2.2011 13:05:21
Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Příspěvek 04.2.2011 13:08:20
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

alermen / alík † man něco v tom smyslu
George S. Patton

Příspěvek 06.2.2011 21:03:18
Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Promiň že si to nemůžu zkusit zahrát ne že bych nechtěl ani že bych měl hrozný OS ale spíš musím šetřit co nejvíc neboť ho mám zaplácanej od bratra a nechce si je přesunout těch +50GB
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare
Say good-bye to every thing

Příspěvek 08.2.2011 20:20:37
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Takže verze V1.1... Vylepšená grafika ( číba ) odstraněny bugy přidáno mířidlo, nyní se střílí myší, atp... Původně měla teď už hra vypadat mnohem líp (víc lodí, a všechno úplně jinak) ale kvůli divné chybě kterou nechápu jak já, tak nikdo koho jsem se ptal, bude tohle asi bude konečná verze.
http://czshare.com/1598706/9Rl8/Lonely_Hatak.exe
George S. Patton

Příspěvek 08.2.2011 20:55:31
Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem rád, že si mě sem uvedl ale nemusel si jen sem to toršku po upravil! Jinak na mě si se s žadnym problem neobratil tak mi když tak napiš do PM. :) ;-)

Příspěvek 09.2.2011 00:59:24
Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

dal sem 19631bodů!!!
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare
Say good-bye to every thing

Příspěvek 25.4.2011 17:44:40
The Piko Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No odcela dobrá hra. Ale na to žesi jen předělal tutoš street racing,by to mohlo bejt lepší. Grafika dobrá ale jelikož neni tvoje tak se nedá hodnotit. Nápad nic moc (kde by se vzalo tolik jumperů a kde by se vzal v bitvě mezi těmahle hatak) a zpracování taky nic moc (žádný výbuchy jumperů a dartů po zničení,a tamto nevypadá jako bitva ale jako silnice :rflmao: ) ...Chápu tě ž v GM teprv začínáš,já sem na tom nějak podobně ale rozhodně nevydám hned první kravinu co spatlám,ale dám si na tom záležet...
STARGATE ENCOUNTER | Nová SG hra

Příspěvek 25.4.2011 19:00:35
Sim100 Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Aspoň prerobil iný tutoriál než 1945 :D :D

Tak prerobil tutoriál, nedáva to veľký zmysel, ale aspoň to skusil a dá sa na tom 5-10 minut pobaviť.

Příspěvek 25.4.2011 20:55:20
k.koudy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

The Piko: tak se pochlub ty mám rád lidi co pomlouvaj a nic nepošlou, jsem rád za každou SG hru i za FPSC nebo předělanej tutec... pokud chceš tak ti klidně svoji tvorbu pošlu sic nic na námět SG, ale něco mám

jinak abych nebyl upa off-topic, tak hra je zajímavá a nezvyklá, a žádná chyba není divná, program nedělá to co chceme, dělá to co naprogramujeme, takže IMHO klidně nějaká chyba ve zdrojáku může byt, ale GM jsem viděl z rychlíku, tak nemůžu soudit jaké errory to vyhazuje
Obrázek

Příspěvek 25.4.2011 20:59:41
booble1428 Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

k.koudy píše:
The Piko: tak se pochlub ty mám rád lidi co pomlouvaj a nic nepošlou, jsem rád za každou SG hru i za FPSC nebo předělanej tutec... pokud chceš tak ti klidně svoji tvorbu pošlu sic nic na námět SG, ale něco mám

jinak abych nebyl upa off-topic, tak hra je zajímavá a nezvyklá, a žádná chyba není divná, program nedělá to co chceme, dělá to co naprogramujeme, takže IMHO klidně nějaká chyba ve zdrojáku může byt, ale GM jsem viděl z rychlíku, tak nemůžu soudit jaké errory to vyhazuje

GM takový věci nedělá, musí bejt chyba ve zdrojáku aby todle dělala... (Ale nevím čemu chceš v GM říkat zdroják :rflmao: ) Pokud chceš vidět takový co pomlouvaj a nic pořádnýho neudělali stav se na fóru pawna.cz ;) tam takovejch je až moc..
Obrázek
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.

Příspěvek 25.4.2011 22:48:22
Rigel Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Podle mě by to chtělo aspoň trochu více než jen toto - animace, zvuky výbuchů, něco na způsob menu,... Tadyto bych viděl na hru splácanou možná do 5ti minut - grafika, která není ani tvoje, ani sis nedával práci s hledáním na netu, případně pak vlastní grafickou úpravou (ikdyž já také stahuju z netu skoro všechny použité obrázky lodí, přesto vždy tak hodinu vyplácám na vlastní grafickou úpravu) - šlo pouze o stáhnutí grafiky od booble1428 a pak o stazeni hudby vystrelu hataku a hudby SGA - stahnuti by ti melo trvat kolem 2 minut maximálně. Pak sis našel řádek kde máš pojmenování Petrol a upravil to na Time, upravil pár pozadí, a přidal střely hataku. Pokud že nejsi perfekcionista aby ses s tim štval 5 hodin (a to být zřejmě nemůžeš) dokázal by jsi to v klidu za 5 minut i s uploadem. v tomto pusim souhlasit s The piko, že by sem neměl dávat každou věc, kterou vytvoříš a nedáš si na ní záležet. Také jsem začátečník, GM znám jen 3 týdny, ale přesto bych nikdy neprezentoval něco takhle odfláknutého. Měli by být animace explozí, zvuky explozí, pohyb šípek a jumperů - to jsi také neupravil - jumpery vpravo nahoru a šipky dolu vlevo - i hatak startuje tam, kde auto, takže do roomu jsi už vůbec nezasahoval, přidal bych tam také to, že by třeba po tobě lodě stříleli, a také o hodně víc druhů lodí. jak jsem už psal, chybí mi tam i menu, tamto je i v původní hře = opět si změnil pouze pozadí. Než bych to vydal, rozhodně bych na tom odvedl i kus práce po straně programování, ne jen předělat grafiku. Ale na druhou stranu, pokud GM máš třeba jen 3 dny? pak bych chápal že by jsi to vytvořil a pokládal za dílo století (vím jak jsem si úžasně připadal když jsem vytvořil takové to vytvoření míčku na náhodné pozici v roomu, který se náhodně pohyboval a já na něj musel kliknout). Pokud máš ale GM už třeba přes měsíc, pak toto vůbec nechápu - jak jsem už psal, mám GM 3 týdny a přesto si myslím, že bych do toho dokázal přidat vše, co jsem výše popsal (to co tomu chybí). Navíc když já kompletně udělám hru, mám z toho opravdovou radost, cítím uspokojení z toho, že jsem něco zvládl sám. To myslím má každý člověk. Nemohl bych mít ale radost z toho, že to někdo udělal za mě. To je ode mne asi vše.
Rigel
P.S. omlouvám se pokud se někde opakuji.
Nic není pravda, vše je dovoleno.

Příspěvek 26.4.2011 08:02:30
Sim100 Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Len postreh :
Zvuky (čohokoľvek) vo vesmíre ?

Příspěvek 26.4.2011 13:40:08
Rigel Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

tady nejsme ve vesmíru ale ve hře. dobře, když chceš sem tahat fyziku, jasně že by si neslyšel výbuch, ale aspoň viděl. navíc mnohem raději si zahraju hru, kde mi pěkně hraje hudba, než abych se dloubal nudou a nebo si k tomu musel pouštět youtube...

Příspěvek 26.4.2011 15:11:15
The Piko Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

k.koudy: já taky mám jednu vlastní hru kterou sem dělal dávno kdy sem ještě moc neuměl,taky neni na námět sg. teď na žádnym projektu nepracuju ale jen se učim učim učim...jestli seš rád za každou kravinu,no prosim,já bych teda spíš chtěl například novou verzi Chronicles...

mě nevadí to že někdo předělal tutoš,já tak taky začínal ale vadí mi to že to hned musí vydat...
STARGATE ENCOUNTER | Nová SG hra

Příspěvek 26.4.2011 15:17:51
Rigel Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

jojo, mas recht.

Příspěvek 26.4.2011 16:57:32
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Nevim, menu a to že na tebe stříleli jsem všechno udělal i víc hratelných lodí atp..., problém byl, že mi to v téhle hře nefungovalo... netušim proč, protože když jsem dal stejné vzorce do jiné hry kterou sem plácal tak to vše fungovalo....
George S. Patton

Příspěvek 26.4.2011 23:23:44
Rigel Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

pošli mi kdyžtak zdroják (dej ho na uložto a pošli mi to SZ) - neboj, stejně bych ho nekopíroval, a sprity mám pro svou hru už sehnané takže ty bych také nekopíroval. Kdyžtak bych se na to mohl kouknout. kdyby jsi chtěl, i bych ti tam mohl přidat to, co jsem výše jmenoval...

Zpět na Stargate hry