Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Teyla Emmagan

Teyla Emmagan

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 25.6.2009 18:34:35
Vanguard Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Spíš by jen řekla:
1. "Neměl jste tam chodit, bylo to špatné, plukovníku."
2. "Proč jsi se nechal zmanipulovat? To bylo špatné, Martufe."
3. "To byl špatný nápad umřít, tati."
4. "Mučení je špatné!"

No ale k tématu... Teyla mi nevadila v první sérii, tam ještě plnila nějákou funkci. No ale posléze už mi připadala úplně zbytečná.

Příspěvek 25.6.2009 19:47:52
jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

přesně moje řeč
No ale k tématu... Teyla mi nevadila v první sérii, tam ještě plnila nějákou funkci. No ale posléze už mi připadala úplně zbytečná.
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

Příspěvek 28.11.2010 15:19:44
tod1233 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mě tolik nevadí. Představte si ženskou, která si to dokáže rozdat se čtyřma o hlavu většíma clapama.

Příspěvek 28.11.2010 16:39:40
xeroo Airman
Airman

Odpovědět s citací

To je taky pekne kravina...To same jako kdyz ve vedomi Weirove byla ta zenska z komory co nasli na orbite nejake planety, proste normalni zenska, ktera ma vedomi bojovnice odhodi 85kg vaziciho marinaka 3 metry a sereze jeste dalsich 5. Omlouvam se za offtopic.

Příspěvek 29.11.2010 14:00:42
Amper Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Pořád je nutné uvažovat, že je to jenom seriál. Pokud ale víš co dělat, tak i průměrná ženská může s chlapem slušně prásknout, ani nevíš jak :D
We'll never be done.

Příspěvek 29.11.2010 20:20:05
jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

no to umí, ale snad Lorne a jeho tým nebyli nějaký zelenáči aby si neporadili s jednou ženskou, která má sice vědomí vojáka, ale nemá vytrénovanou fyzičku.

a když už jsme u boje tak jediný dobrý boj který Teyla měla bylo myslím v díle 1x05 proti Stevovi. docela mě pobavilo v díle 3x02 -> vydali se na planetu bez brány zachránit becketta. rodney zůstává na lodi, teyla, sheppard a ronon se v noci vplíží do tábora. hlídají ho tři wraithi. ->docela dobrá bojová scénka až na moment, kdy teyla zlomí wraithovi krk takovým způsobem, že 'normálně' by mu jen pootočila hlavu doprava
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

Příspěvek 14.2.2011 16:02:16
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Pre fanusikov Teyli:
http://www.youtube.com/watch?v=gMG_NYdBlfk
Obrázek

Příspěvek 29.3.2011 15:40:24
tod1233 Airman
Airman

Odpovědět s citací

xeroo píše:
To je taky pekne kravina...To same jako kdyz ve vedomi Weirove byla ta zenska z komory co nasli na orbite nejake planety, proste normalni zenska, ktera ma vedomi bojovnice odhodi 85kg vaziciho marinaka 3 metry a sereze jeste dalsich 5. Omlouvam se za offtopic.

Ale teyla má vymakaný svaly. Takže nejde jenom o vědomí.

Příspěvek 04.4.2011 18:25:39
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nejvíc se Teyla předvedla asi proti Bola'kayům (nechtějte to napsat správně), tam zmetala tři neandrtálce, který každý vážil dvakrát tolik co ona :)
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 21.4.2011 16:34:57
Donny Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

xeroo píše:

pravda je že když jí do hlavy vlezla ženská že bude silnější,ale nikde nebylo že by to Weirová nedokázala
plk.O'Neill: Padám z té smyčky pryč. Řeknu ti, Teal'cu, že jestli brzy nezjistíme jak z toho ven tak se zvoknu… zcvoku… to znamená přijít o rozum, zbláznit se, zešílet, zmagořit, přestat se ovládat, mít o kolečko víc, plácat pátý přes devátý, zblbnout!

Příspěvek 25.6.2012 15:57:27
tod1233 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zajímalo by mě jestli je rachel taky tak namakaná ve skutečnosti

Příspěvek 26.6.2012 00:22:55
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Samozřejmění, kdo to kdy viděl, namakaná ženská. Veškeré její svaly a ramena jsou výsledkem poměrně drahých CGI efektů, které v konečném součtu stály více jak polovinu celého rozpočtu MGM/Syfy na seriál. True story.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Příspěvek 07.9.2013 23:24:51
Rubydup Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem se přes prázdniny znovu pustil do koukání Stargate (klasická Sg1 boží). 1. série SGA opět dobrá kvalita a pak jsem si uvědomil, co mě na SGA štvalo Teyla Emmagan, ne jen, že její postava je naprosto zbytečná a nezajímavá. Rachel Luttrell podává nejhorší herecký výkon, co jsem viděl. Její koulení očima, mě přivádí k nepříčetnosti :wall:. Nesmyslný superschopnosti jak bojové tak telepatické. Mimochodem několik scén, kdy jakože odposlouchává telepaticky je její výraz už úplně deb**ní. Nejhorší je, že vím že další série s ní budou jen horší :hmmm:

Příspěvek 08.12.2013 21:57:20
tod1233 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Po roční přestávce sem se koukal na sga a teyliny svaly vypadaji fakt reálně...
Nemyslim si že by byla zbytečná protože v každým seriálu stargate je nějaká sexy ženská. V sg-1 to byla sam a potom Vala v sga je to Reyla a v sgu TJ a Vanessa.

Předchozí

Zpět na Postavy