Tohle Forum jsem založil abych se dozvěděl více o napadení Jasona Momoa. Nevíte o tom někdo něco více? Vím že má 140 stehů a tak dál.... Ale zajímalo by mě například jestli ten člověk měl důvod proč to udělal ,nebo jestli to bylo pouze ze závisti a podobné věci.... Děkuji Předem
Jediný co jsem zjistil navíc bylo, že ho práskl flaškou od piva do obličeje, což ho tak potrhalo. Předpokládám, že to bylo jen asi přepadení. Poldové útočníka zatkli s nějakou zbraní.
Povídka První hrozba Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)
Ty jsi těžký angličtinář, co? Momoa byl po hádce udeřen (dva roky zpátky!) do obličeje půllitrem, ten se roztříštil a způsobil řezná zranění. Zodpovědného muže zatkli následující den a soudce stanovil kauci na 30,000 USD. (současnný kurz něco přes půl miliónu korun) Jestli ho odsoudili nebo ne, to tam nepíšou.
Proč myslíš že těžký? Já vím ,že je to nějakou dobu zpátky ,ale o Stargate Atlantis jsem se začal zajímat až tento rok ,takže jak jsem to mohl vědět před 2 lety? A ano vykoupil se, to jsem četl.
Víš jak funguje soudní systém? Když zaplatíš kauci, tak můžeš běhat na svobodě, až do soudu, ale pokud tě uznají vinným, odsoudí tě tak jak tak... A nikde není jediná zmínka o tom, že tu kauci zaplatil.
mefisetik: A kde přesně Vanguard píše, že se mu Momoa nelíbí, a nutí ve svým příspěvku tenhle názor ostatním? Já v tom nevidim nic jinýho, než to, že podotknul, že Momoa nemá takovou publicitu aby o něm bulvár psal pokaždý, když si odskočí na záchod, takže další informace o tohmle incidentu (navíc 3 roky starým) najdeš jen těžko.
Edit: Vanguard byl rychlejší ...
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!
Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!
mefisetik: Nerada ti kazím iluze, ale ve srovnáním s jinými hvězdami je to opravdu nula. A dřív než přehnaně zareaguješ, tak chci říct, že proti Jasonovi nic nemám.
O tomhle herci je opravdu těžké zjisti něco blyžšího. Přece jenom je to už nějaký ten pátek, co se tenhle incident stal.
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
Je mnohem snazší zjistit, co zrovna dělá David Hewlett, RDA, Michael Shanks, Amanda Tapping, ... a to taky nejsou nějaké superhvězdy. Takže ano, Momoa je nula. Přeber si to už jak chceš.