Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Napadení Jasona Momoa

Napadení Jasona Momoa

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 08.2.2011 21:51:12
mefisetik Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tohle Forum jsem založil abych se dozvěděl více o napadení Jasona Momoa. Nevíte o tom někdo něco více? Vím že má 140 stehů a tak dál.... Ale zajímalo by mě například jestli ten člověk měl důvod proč to udělal ,nebo jestli to bylo pouze ze závisti a podobné věci.... Děkuji Předem

Příspěvek 08.2.2011 22:08:07
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jediný co jsem zjistil navíc bylo, že ho práskl flaškou od piva do obličeje, což ho tak potrhalo. Předpokládám, že to bylo jen asi přepadení. Poldové útočníka zatkli s nějakou zbraní.
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Příspěvek 08.2.2011 22:37:22
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jo jo :D To taky vím ,ale ten útočník se za 30 000 Dolarů vykoupil .

Příspěvek 09.2.2011 05:48:43
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ty jsi těžký angličtinář, co? :D
Momoa byl po hádce udeřen (dva roky zpátky!) do obličeje půllitrem, ten se roztříštil a způsobil řezná zranění. Zodpovědného muže zatkli následující den a soudce stanovil kauci na 30,000 USD. (současnný kurz něco přes půl miliónu korun)
Jestli ho odsoudili nebo ne, to tam nepíšou.

Příspěvek 09.2.2011 12:09:24
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Proč myslíš že těžký? Já vím ,že je to nějakou dobu zpátky ,ale o Stargate Atlantis jsem se začal zajímat až tento rok ,takže jak jsem to mohl vědět před 2 lety? A ano vykoupil se, to jsem četl.

Příspěvek 09.2.2011 12:25:11
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Víš jak funguje soudní systém? Když zaplatíš kauci, tak můžeš běhat na svobodě, až do soudu, ale pokud tě uznají vinným, odsoudí tě tak jak tak...
A nikde není jediná zmínka o tom, že tu kauci zaplatil.

Příspěvek 09.2.2011 20:43:03
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Aha,tak to jo :D A víš už něco o tom jestli šel Jason na plastiku,nebo si to třeba před natáčením jenom nějak upraví a nechá si tu jizvu?

Příspěvek 09.2.2011 20:55:21
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Je to tři roky zpět, proboha... nemůžeme vůbec vědět, co s ním bylo. Ten herec je nula, nic se o něm neví, tak maximálně, že točí Conana.

Příspěvek 10.2.2011 10:54:02
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hele, jestli se ti na něm něco nelíbí tak si založ fórum ,,nelíbí se mi Jason Momoa" a necpi to těm kteří ho mají rádi!

Příspěvek 10.2.2011 11:52:17
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Jen odpovídám na tvou otázku. Nemůžeme vědět vše o člověku, který v televizním průmyslu nic moc neznamená.

Příspěvek 10.2.2011 11:55:06
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

mefisetik: A kde přesně Vanguard píše, že se mu Momoa nelíbí, a nutí ve svým příspěvku tenhle názor ostatním? Já v tom nevidim nic jinýho, než to, že podotknul, že Momoa nemá takovou publicitu aby o něm bulvár psal pokaždý, když si odskočí na záchod, takže další informace o tohmle incidentu (navíc 3 roky starým) najdeš jen těžko.

Edit: Vanguard byl rychlejší ...
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 10.2.2011 20:06:59
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Píše : Ten herec je nula. :(

Příspěvek 10.2.2011 20:12:10
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

mefisetik: Nerada ti kazím iluze, ale ve srovnáním s jinými hvězdami je to opravdu nula. A dřív než přehnaně zareaguješ, tak chci říct, že proti Jasonovi nic nemám.

O tomhle herci je opravdu těžké zjisti něco blyžšího. Přece jenom je to už nějaký ten pátek, co se tenhle incident stal.
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 10.2.2011 20:14:24
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Je mnohem snazší zjistit, co zrovna dělá David Hewlett, RDA, Michael Shanks, Amanda Tapping, ... a to taky nejsou nějaké superhvězdy. Takže ano, Momoa je nula. Přeber si to už jak chceš. :roll:

Příspěvek 11.2.2011 08:30:12
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dobře , takže dál už nic zjišťovat nebudu. Mě je jedno jestli je Nula bo je Nejlepší, mě se líbí :)

Příspěvek 09.3.2011 17:09:34
matmasta Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Darth_RevanCZ píše:
mefisetik: A kde přesně Vanguard píše, že se mu Momoa nelíbí, a nutí ve svým příspěvku tenhle názor ostatním? Já v tom nevidim nic jinýho, než to, že podotknul, že Momoa nemá takovou publicitu aby o něm bulvár psal pokaždý, když si odskočí na záchod, takže další informace o tohmle incidentu (navíc 3 roky starým) najdeš jen těžko.

Edit: Vanguard byl rychlejší ...

a to řiká člověk co má avatar šeprda který což si jistě ověříš ,dostal svojí první roli v atlantis
Pokud jsi rád že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
Pukud máš rád lidi co jsou rádi že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu.

Příspěvek 09.3.2011 18:54:01
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Počkej, to mluvíš o Flaniganovi nebo Momoa? Pokud totiž myslíš, že (jeden z nich) dostal první roli v Atlantis, tak jsi trochu vedle.
Jestli myslíš hlavní roli v seriálu, pak možná, ale Flanigan se v televizi pohybuje dost dlouho a často to nebyly úplně malé role. A Momoa taky hrál předtím, i když jen v jedné, dvou věcech.

Jinak k té vaší hádce - Vanguard to trochu nešťastně formuloval, ale má pravdu. Tenhle incident je už pár let starý a ptát se tady a teď, když už si to tu většina lidí nepamatuje, je bohužel pro (předpokládám) nového fanouška trochu smůla.
Navíc je pravdou, že Jason Momoa prostě nepatří mezi největší hvězdy a zjistit o něm něco aktuální je problém, pokud zrovna nemá vlastní twitter nebo facebook (a protože mi je celkem fuk, co dělá, tak jsem ho ani konrétně nevyhledávala, tak to můžeš zkusit)
Vím, že se to tu někde probíralo (možná jsem to dokonce zmiňovala i v nějaké novince), tak by možná stálo za to to tu trochu prohrabat. Nebo zkusit kámoše googla :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 23.3.2011 13:08:02
matmasta Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

o flaniganovi
no dobře první větší roli
Pokud jsi rád že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
Pukud máš rád lidi co jsou rádi že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu.

Příspěvek 23.3.2011 13:52:22
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

sice offtopic, ale já jsem o Flaniganovi před SGA vůbec neslyšel. Jinak pro ty co mají malou paměť, tak Flanigan tu roli dostal až potom co Ben Browder roli Shepparda odmítl.
Obrázek

Příspěvek 23.3.2011 13:58:13
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak chcel byt medzi elitou...ani Mitchell nechcel ist do ineho teamu len do SG-1.
Obrázek

Příspěvek 23.3.2011 16:51:30
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Pokud vím tak to Ben odmítl jen kvůli tomu, že zrovna natáčel The Peacekeeper Wars. To že by nechtěl hrát v SGA nebylo důležité.

matmasta: to také není pravda. Joe do té doby pár filmů natočil. A ve většině měl hlavní roli.
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 23.3.2011 17:49:28
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já teda nevím, ale minimálně jsem si ho vybavila v souvislosti se Thought Crimes, který tu běžel. Jasně, žádný velký a známý film a jsem v menšině, ale obličej mi rozhodně přišel povědomý. :) Je to prostě televizní herec, kterých jsou stovky, ale rozhodně nebyl hereckým nováčkem jako Jason.
Ten předtím hrál snad jen v Baywatch Hawaii :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Zpět na Postavy