Počkej, to mluvíš o Flaniganovi nebo Momoa? Pokud totiž myslíš, že (jeden z nich) dostal první roli v Atlantis, tak jsi trochu vedle.
Jestli myslíš hlavní roli v seriálu, pak možná, ale Flanigan se v televizi pohybuje dost dlouho a často to nebyly úplně malé role. A Momoa taky hrál předtím, i když jen v jedné, dvou věcech.
Jinak k té vaší hádce - Vanguard to trochu nešťastně formuloval, ale má pravdu. Tenhle incident je už pár let starý a ptát se tady a teď, když už si to tu většina lidí nepamatuje, je bohužel pro (předpokládám) nového fanouška trochu smůla.
Navíc je pravdou, že Jason Momoa prostě nepatří mezi největší hvězdy a zjistit o něm něco aktuální je problém, pokud zrovna nemá vlastní twitter nebo facebook (a protože mi je celkem fuk, co dělá, tak jsem ho ani konrétně nevyhledávala, tak to můžeš zkusit)
Vím, že se to tu někde probíralo (možná jsem to dokonce zmiňovala i v nějaké novince), tak by možná stálo za to to tu trochu prohrabat. Nebo zkusit kámoše googla

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.