No tak život ve smrti nemrtví(tady možná Wraithové), řád v chaosu se rozhoduji mezi orky a nemrtvými, a ocelová pěst byl jeden řád paladinů ne? Ale vztahuje se to spíš k původní hře než k frozenu...
život ve smrti by mohli být antikové; řád v chaosu by mohla být poválečná situace v mléčné dráze a ocelová pěst by mohla být třeba nová zbraň (nebo jeden z hlavních hrdinů)
Tak trailer mě dostal, ty vážně víš jak člověka naladit a napnout žádné teorie rozvíjet nebudu protoze to určitě bude úplně jinak než si všichni myslí ( leda že by mi jakop půjčil svou křišťálovou kouli )
jakubl: Klidně půjčím, ale zklamu tě. Když jsem jí zkoušel na 2. sérii, když jí St0rm psal, tak mi moc nepomohla, protože to je tak nečekané, že je i koule na to krátká.
Už sis mohl všimnout, že rigixovy poznámky bývají úplně mimo téma, většinou se sexuálním podtextem a jen velmi málo pochopitelné. Ale zrovna tuhle jsem pochopil(aspoň si to teda myslím)
Chm, chm, chmmmmm. Tak díl, který dnes snad dokončím, mi extrémně naboural původní plány s počtem dílů. Z původně jednoho lehce nadprůměrně delšího jsou momentálně díly čtyři, takže máte zase o něco víc na čtení zatím to vypadá, že stíhám všechno v termínu.
Zkrátim si čekání kvalitní opicí, takže zítřek mam už zapláclí lečením následků dnešního alkoholového opojení a jelikož už jsem od října nepozřel kapku alkoholu , tak to bude velmi zajímaví. Jsem zvědaví kde se zase ztrapnim, nicméně pro jistotu od PC schovávám kabel od netu na půdu a klíč hážu do zachoda, takže nic nečekejte (trapasu zde co jsem zjistil až po upozornění moderátora bylo už dost), s přáním pevného zdraví a kvalitně prožitého pátečního večera (doufam teda že je patek) přeje RIGIX.