Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Komu byste přáli Chloe, aneb Matt nebo Eli?

Komu byste přáli Chloe, aneb Matt nebo Eli?

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Držím palce:

Mattovi
11
18%
Eliovi
51
82%

Celkem hlasů : 62

Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Ultramarinus:
Děkuji uctivě za Spoiler... já se jim vyhýbám jak čert kříže (což je divný u první sérky jsem tam byl pomalu pečenej vařenej) a ty takto... mno co... já to skousnu, ale pro ostatní to dej do spoileru

jinak Choe... pokud si musím vybrat, tak Matt, na rozdíl od Eliho není u mě tak vysoko... Ale když se zamyslím, tak bych jí nepřál ani nejhoršímu nepříteli... Choe by spíš měli registrovat jako zbraň...
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Dragon: Rád jsem posloužil, tady jsou další: http://www.gateworld.cz/forum/viewthread.php?thread_id=325&pid=13496#post_13496 Užij si jich ve zdraví, časem se tam budou objevovat nové a nové, podle toho jak bude pokračovat SGU.

Dovětek k předcházejícímu "spoileru" - neboj, žádné "nové" info už se nedozvíš.
Toto je spoiler!!!:
To že tam je (mezi vojákama lucianů) nějáká holka ví i antispoiler geek (páč tam byla i v minulých sedmi dílech - v některých i HODNĚ důležitá pro příběh).

To, že mu Greer radil jít do ní nemusí nic znamenat.
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dragon píše:
Ale když se zamyslím, tak bych jí nepřál ani nejhoršímu nepříteli... Choe by spíš měli registrovat jako zbraň...

:D Tak s tím musím souhlasit. Mě připadá jako taková lehká děva, co je "kam vítr tam plášť" a využívá svých ženských zbraní k tomu, aby se za každé situace měla nejlépe. Ono za té situace na Destiny se jí ani nedivím :wink:

Major
Major

Odpovědět s citací

Po Cloverdale, kde za "Kena" Scotta nasadila krk bych to tak neviděl...

J.I.Error Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hlasoval jsem pro Matta, protože pro Elie chci něco lepšího :) (Ano, Julii, škoda že to tak dopadlo :cry: )

Major
Major

Odpovědět s citací

Ano. Tu "Ginn" jsem mu celkem přál - konečně by jeho osobnost měla "pomocný protipól" a sám sebe by viděl víc jako muže a ne jako chlapce.

Kdyby to bylo SGA, nebo SG1, čekal bych, že se jim díky tomu JAK (s Amandou) umřely možná povede jednu, druhou, nebo obě třeba vrátit. V SGU ale nemá cenu doufat, pokud se do toho nevloží "bozi".

Chloe je teď taky mimo hru - nejenom že jí považuje za "kamarádku" (páč ona si s "kamarádstvím" začala a vybrala si Matta), ale ještě jí brutálně nevěří kvůli tomu, že je částečně zufonizovaná.

A zbytek lidí (ženskejch) na palubě je pravděpodobně mimo hru - snad až na tu poručici Jamesovou, co si o něm myslí že je šmírák (ale možná by se nechala časem zlomit - tedy jestli dřív neuklouzne po ufonské banánové slupce a neumře na to...)

Odpovědět s citací

Já jsem ji Elimu přál, ale jako všechno pěkné hlavně vztahy posádky se rychle nějak rozbijou. Např. Matt a Chloe ta mění na ufonku. A Chloe bych dal radši Elimu, Matt měl už i poručíka Jamesovou a Eli je mi sympatičtější.
Zelenka se Sheppardem v Jumperu

ZELENKA:
"Do prdele, to je na hovno tohle to. Kdo to vymyslel, že budeme pod vodou tentokrát?"

SHEPPARD:Myslím, že se moje čeština se zlepšuje,protože vím co tím myslel.

Major
Major

Odpovědět s citací

Asi jsi přeskočil jeden díl, ale už docela dlouho se na ufonku nemění... Jak jí modráci při prvním setkání s drony dostali do rukou, tak si podle dohody vzali VŠECHNO - znalosti co získala na Destiny, i ty genetické triky co jí provedli "v rámci zábavy".

Předchozí

Zpět na Postavy