ten jsem taky jednou byl nucen přepisovat... jenže u nás to přepisovala celá třída a nic to platný nebylo... jen si nevzpomenu kvůli čemu to bylo - hold toho u nás na ZŠ bylo dost (bohužel občas až moc)
Skvělá událost: dneska jsem se po tříměsíčním čekání dočkala a narodilo se mé vytoužené štěně (Alaska Gentle HeartxCatkyll´s Angelo), jsou tři holky a čtyři kluci. Ještě nevím, která holčička bude moje, ale už se nemůžu dočkat
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení
hodně drsný. Kontumace fajn, ale nějaký potrestání pro svaz nebude? Co ten debil Šulc doteď dělal? Ta figurka by se měla i se svojí ekipou pakovat. Jinak při pohledu na tabulku je docela zajímavý, kterejm klubům to pomůže...
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.
spíš je fascinující, že jsou na svazu takoví diletanti, že si toho nevšimli ve chvíli, když ty hráče zaregistrovali do nových klubů. Ryba smrdí od hlavy. šulc je kretén a měl by vypadnout
já spíš nechápu, že jsou v některých klubech takoví diletanti, že si nevšimli, že špatně zaregistrovali hráče Proč by je měl svaz furt kontrolovat... je vzájmu každého klubu to dělat pořádně
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)
Tak jelikož je svaz asi tak "zaneprázdněn", tak na to ty kluby beztak srali a i kdyby ne a chyba byla na straně svazu, tak některý ty posily, třeba ten Sýkora jsou tak významný, že asi potřebovali, aby nastoupili...
to by se pak nemuseli posílat žádosti o registrace na svaz vůbec. Přece si to musej kluby ohlídat, že? Svaz má určitý kontrolní mechanismy, který v týhle situaci naprosto selhaly. Já netvrdim, že je kontumace špatně, právě naopak. Ale vadí mi, že svaz z toho vyjde opět neposkvrněn, byť leží část tohodle problému i na jeho straně.
Pokud jsou problémy v papírech (kartách), tak přece nemůžu vydat registraci.
Teď ve zprávách říkali, že za to můžou ty kluby, že si to neohlídali a pokazili tu registraci a že to bude asi Plzeň + Boleslav stát všechny body a Kladno jen 6
Skvěle... Nejde mi zapnout notebook. Doufám že to pujde opravit, protože tam mám pro mě neocenitelná data... a navíc, táta mi nový ntb nekoupí a vážně nechci zase začít používat jenom jednu obrazovku a psát si ve škole na papír je nanic