U nás je to opět venku, jak je už pomalu tradicí. Opravdu není normální, že trochu zaprší a je to venku. Dříve pršelo třeba 5 dnů v kuse a nic, dneska stačí jenom málo.
Co slavíš? Tu povodeň? Sorry, ale ten tvůj příspěvek mi přijde docela mimo. A jestli to je odkaz na tvůj svátek, tak docela pozdě. Dnes je už 30 ne 28, takže to musela být evidentně těžká pařba .
BigQ@123: Vašek-Daygles reagoval na to proč je státní svátek na Václava... co se to vlastně slaví, jestli jeho vražda nebo vyvraždění Slavníkovců a on slaví bo on a další z rodiny maj svátek
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)
To jo, ale ty Bělorusky mě docela štvali. Vždycky, když jsme získali náskok, tak ho smazali a na konci byli i dost agresivní. Nejvíc mě štvala, takováta s tou zadní otočkou, jak dala vždycky koš. Teď si nevzpomenu na jméno, ale bylo dlouhý a hnusný. EDIT: Anastasja Veramejenková
Povídka První hrozba Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)
Pravda, pravda. Ale ten komentátor byl náhodou geniální! Když jsem hráli z Austrálií, tak měl, tak suprový keci, že jsem se neudržel a dostal jsem záchvat smíchu.
Povídka První hrozba Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)
Naprosto náhodně jsem se dneska dozvěděl, že začátkem září měla v Holandsku premiéru první skutečná klingonská opera jménem 'u'. Už aby vyšla na CD nebo DVD. http://en.wikipedia.org/wiki/%27U%27
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."
Prakticky totožná situace, jako před měsícem v Turecku. Potvrdila se americká dominance a kvalita a je očividné, že zámořský basketbal je úplně někdě jinde, než zbytek světa. Na závěr bych rád od srdce poděkoval a pogratuloval našim basketbalistkám za obdivuhodný výkon. Speciální díky patří MVP Haně Horákové. Takto má vypadat Point guard .
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them." Sherlock Holmes