Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Routh lepší než Reeve? :shock: To i Cain mi teda přišel lepší :)

Ale věřím, že Hamm by je mohl strčit do kapsy všechny. Už dlouho se fani shodujou, že se pro nějakou Batman/Superman roli snad i narodil.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Včera začla mánie :D

Obrázek

Obrázek

Dokonce i Českou hymnu nám tam Filharmonie zahrála

Obrázek
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

hlavní je, že Sparta prohrála :D :D a štve mě, že Zlín prohrál. Kde jsou ty staré časy, kdy patřil Zlín mezi nejobávanější mužstva?
Obrázek

John Glassblower Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

A kde jsou ty časy kdy Vsetín byl v extralize :D

Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě hlavně těší, že vyhrál Liberec. Snad se chytne a udrží se na vítězné vlně. A s ohledem na to, kdo dával góly, musím říct, že přestupy se jim velmi povedly (4 z 6 gólů daly posily).
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Major
Major

Odpovědět s citací

Když nejsou prachy, tak to hold nejde :D :D

A spíš jsem poukazoval na fanoušky než na samotné hokejisty, být větší stadec, tak se i Pardubičáci můžou jít vysrat...
Obrázek

Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jakou kapacitu by podle tvého názoru bylo Brno schopné pravidelně zaplnit?
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak Tygři zatím 2 zápasy, 2 vítězství. Jen tak dál. :)

Major
Major

Odpovědět s citací

Fancipal: to samozřejmě závisí na tom, jak budou hrát a jak budou stát lístky. Třeba na play-off blbé první ligy byl zájem 50 000 fanoušků (kapacita stadecu 7 200), stály se fronty z předešlého dne, v zimě, mrazu... Kdyby Kometa hrála dobře a dostala se někam dál, tak by bylo nemožné si koupit lístek a fronty by byly opět... Pernamentek je prodáno nějakých 6 000, tím pádem tam na každý zápas těch 6 000 lidí bude, myslím si, že pokud to nebude jak minule, že prohrají 11 zápasů v řadě, že bude vyprodáno snad furt ;)

Já ty fronty někdy stával, možná si i zítra postojím a vypadá to naprosto stejně, jako když se stály na banány a lidi, kteří se Kometě v Brně příliš nevěnují, na to čučí jak na raketoplán :D

A ještě... minulou sezónu, když Kometa hrála poprvé v O2 Areně proti Slávii, tak tam bylo několik tisíc fanoušků (nevím kolik přesně), hala vypadala jako domácí hala pro Kometu a slávisti byli v menšině, samozřejmě dostali ekonomický nápad, protože to jsou čůr*ci z Prahy, že na zápasy s Kometou zvednou cenu lístků, aby si vydělaly, to nás samozřejmě neodradí a opět tam bude modrobílo ;)
Obrázek

Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Hlavní je, že Třinec v Brně vyhrál. :D Dost provokace, včera mě totiž zase naštvaly Pardubice, je ale fakt, že ti naši na ně nějak neumí. Škoda, ono to ale přijde. :) Nejvíc mi ale vadí to, že si budou vyskakovat zase ti namyšlení Pardubičtí fanoušci, nechci paušalizovat, ale co čtu komentáře některých na netu, nebo jsem i potkal na zápasech... no comment.

Btw. jsem zvědavý, jak dlouho ta návštěvnost v Brně vydrží. Ona tam je pořád ta euforie z návratu do extraligy a všichni tam jsou tak zfanatizovaní, že to snad zdravé není, ale to nevydrží věčně. Tak uvidíme za pár let. :)
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Major
Major

Odpovědět s citací

Pomeranc: je vidět, že o tom nic nevíš, na první ligu chodilo snad víc lidí než na minulou sezonu a to už tam ty fanatici pár let jsou, pokud ten klub (teď má bohatýho majitele, že) nespadne do totálních sraček, jako se mu to stalo, když se na to vedení vysralo a spadli až někam do 2. ligy, tak se tam bude chodit snad furt... Ten klub je hodně "starej" a vyhrál mega titulů a lidi vyprodávali i slavný Lužánky, kam se vlezlo hafo přes 10 000 lidí. Tam já bohužel nikdy nebyl (už je to zbouraný), ale i moje máma a strejda tam chodili dávno před tím než jsem se já narodil, samozřejmě, že v té době se to Kometa nejmenovalo, střídalo to názvy dost, ale ten klub jako takovej je to ten samej... My nejsme ti zasraní baníkovci, co se na to hned vysrali :D :D
Ona tam je pořád ta euforie z návratu do extraligy

Ano, možná, že teď je ten povyk atd. větší, hlavně kvůli tomu, že když to do toho ELH vstoupilo, tak se dostali na větší světlo a najednou o tom všichni vědí. Ale i já sám jsem zažil ten samej bordel, fandění, choreo při blbých zápasech s nějakým Hradcem Králové a podobně v 1. lize 2 či 3 roky zpátky...

Třinec je moc akční, asi jim to taky nesedí :D :D

Pardubičáky neřešit, i když to nejsou takový kur*y jako pražáci nebo boleslaváci... Ale dobře ničí poháry, za což může asi dominátor :D

Btw. úvod do letošní ELH:

http://www.youtube.com/watch?v=eFzHVq15aY4
Obrázek

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

První liga je pořád nejvyšší liga Svazu. Extraliga je akorát soukromej podnik bandy APK.

škoda, že se do první ligy nedává alespoň půlka toho, co jde do ELH, mediální pokrytí na píču( ikdyž je fakt že do těch stodol co jsou v Berouně, Kakani, Benátkách, apod. by nešlo dát kamery. U nás v Táboře by to nebyl zase takovej problém).

Až na dva kluby, je zbytek finančně totálně v haj*lu v různý míře. Tady v Táboře se ani nevědělo, jestli se bude hrát (je tu dluhů až na půdu).

Jinak Brno mám rád, hlavně kvůli fanouškům. taková atmosféra se jen tak nevidí. Hlavně Žvejkalovi a tý jeho bandě kyslíkárnu pořádně zbořte, už jenom kůli tomu, že na vás chtěj tak vydělávat :palka: :twisted:
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Wanted: Samozřejmě vím, že Brněnský klub nevznikl předloni, ale taky jsem se o něj nikdy blíže nezajímal, takže o něm vím asi takový houbeles jako ty o Třinci. Jestli budou lidi chodit pořád, tak super, pro hokej je to jenom dobře. To se ale uvidí až časem. Rozhodně je to lepší, než ty trapné návštěvy na Slávii. Když přijde v miliónové městě na hokej tolik lidí jako v 40tisícovém Třinci, tak to o něčem vypovídá. Logicky by v takových velkých městech jako Praha, Brno, Ostrava měly být ty návštěvy větší, už jenom kvůli počtu obyvatel. Samozřejmě čím větší město, tím více různého programu se v něm děje, takže ta konkurence je větší, ale stejně. :)
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Major
Major

Odpovědět s citací

Máme hold malej stadec. Dneska bylo vyprodaný (po 2 prohraných utkání) a vyhráli jsme, takže lidi budou chodit dál a dálších pár zápasů bude vyprodaný. Dnes tam bylo suprový choreo na začátku, fontány, prskavky atd., jenže ti *** na čtéčku to do TV nedali...

O Třinci vím ***, to máš pravdu, ale momentálně nemají takovou fanouškovskou základnu, která i jezdí konkurovat domácím a hezky se na vás ten minulej pátek nadávalo ;) :D :D

Nechtěl jsem jako říci, že ten klub vznikl včera, ale spíš, že tyhle fanatici (asi ne ti samí lidi, že jo :D ) jsou tam už několik desítek let, za komančů to bylo to samý co teď, to že se to jinde po republice už neví, to je hold smůla a proto jsou všichni teď tak vyjuchaní a komentátoři čučí jak vyoraná myš...

god: první liga, ale pořád nemá hrou na tu extraligu, však ústí, který je i celkem bohatý se tam přes blbou boleslav nemůže dostat ;)

Snad se tam dostanu na ty *** z prahy, ale zatím nevím, co přesně se jim tam bude dělat za bordel, za ty lístky :D

Mírni to vyjadřování. Q.
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo