Pomeranc: je vidět, že o tom nic nevíš, na první ligu chodilo snad víc lidí než na minulou sezonu a to už tam ty fanatici pár let jsou, pokud ten klub (teď má bohatýho majitele, že) nespadne do totálních sraček, jako se mu to stalo, když se na to vedení vysralo a spadli až někam do 2. ligy, tak se tam bude chodit snad furt... Ten klub je hodně "starej" a vyhrál mega titulů a lidi vyprodávali i slavný Lužánky, kam se vlezlo hafo přes 10 000 lidí. Tam já bohužel nikdy nebyl (už je to zbouraný), ale i moje máma a strejda tam chodili dávno před tím než jsem se já narodil, samozřejmě, že v té době se to Kometa nejmenovalo, střídalo to názvy dost, ale ten klub jako takovej je to ten samej... My nejsme ti zasraní baníkovci, co se na to hned vysrali

Ona tam je pořád ta euforie z návratu do extraligy
Ano, možná, že teď je ten povyk atd. větší, hlavně kvůli tomu, že když to do toho ELH vstoupilo, tak se dostali na větší světlo a najednou o tom všichni vědí. Ale i já sám jsem zažil ten samej bordel, fandění, choreo při blbých zápasech s nějakým Hradcem Králové a podobně v 1. lize 2 či 3 roky zpátky...
Třinec je moc akční, asi jim to taky nesedí

Pardubičáky neřešit, i když to nejsou takový kur*y jako pražáci nebo boleslaváci... Ale dobře ničí poháry, za což může asi dominátor

Btw. úvod do letošní ELH:
http://www.youtube.com/watch?v=eFzHVq15aY4