Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Filmy Jaký film jste naposledy viděli? (doporučte)

Jaký film jste naposledy viděli? (doporučte)

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Iron Man 2 je v nějaké dobré kvalitě nebo pořád kinorip či jakou jinou verzi máš?

Jinak doufám, že ta otázka byla řečnická a je to IM2 :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Stáhl jsem si DVDRip. Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem si pustil seriál Castle. IM si pustím v nejbližších dnech.
Naposledy upravil Fancipal dne 05.9.2010 20:11:28, celkově upraveno 1
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

the Expandables- tisíckrát viděná zápletka, provařené "druhy" postav, ale podané takovým stylem, že jsem celou dobu seděl a bez pohnutí sledoval jak bouchá všechno, se vším a o vše. Stalone se na postu režiséra hecnul, akce přehledná, hlavní postavy hrané "old school" svalovcema, každý z nich s vlastní technikou boje. A finální pekelná půlhodina... prostě "sit back and have fun"

Major
Major

Odpovědět s citací

Fancipal: Kde jsi prosím tě sehnal DVDrip, když ten má vyjít za necelý měsíc? :shock:
Obrázek

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

třeba unikl? DVD kvalita expendables taky utekla o dva měsíce dříve.
Obrázek

Major
Major

Odpovědět s citací

Dobře, ale ať jsem zadal Expendables kamkoliv, tak vyjelo milion odkazů s tím DVDSCR... Když zadám IM2, tak vyjede tak max TS :D :D

Jak se tak dívám po googlu, tak DVDripy jsou, jenže to je všechno fake...
Obrázek

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Pošlete tomu chudákovi někdo PM s odkazem. :D
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Major
Major

Odpovědět s citací

Nohajc: dík, mně se to PM psát nechtělo :D
Obrázek

rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

The Expendables - 90% svkela akcni podivana, shlednuto v povedene R5
" IMMORTALITY "

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tekken- Klišé story? Klišé flashbacky? Ještě více klišé finále? I don't care... Pal čert nějaký příběh, řežby v arénách jsou vynikající, Christie Monterio je přesně podle mého gusta a Tekken 5 (ze kterého film vychází) jsem jako jediný hrál na PSP v hodinách, takže film mě trefil perfektně. Pokud jsi "jeden z nás" tohle musíš vidět :D
Robin Hood- Překvapivě zábavně a originálně podaná verze legendy, která se blíží více "pravdě", nebo tedy spíše realitě, než její předchůdci. Líbilo se mi, i když trošku zdlouhavé.

Major
Major

Odpovědět s citací

S tím Robinem... Filmy a seriály, které jsem viděl já ukazovaly jeho život coby Robina Hooda, ten film s Crowem ukazoval život před Robinem Hoodem a jak se jím vůbec stal...
Obrázek

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

MacGruber - 75%
" IMMORTALITY "

NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Rossi- mohl bys k těm filmům taky někdy něco napsat? :palka: :D
Já sem si teď zopakoval Návraty do budoucnosti:
Návrat do budocnosti - co říct, klasika. Tento film se povedl a je chytlaví i po těch 25 letech. Hudba perfektní, efekty taky a herci taky dobří. Marty a doktor je skvěle vybranej. 95%
"Našli mě, nevím sice jak, ale našli mě. Utíkej Marty!!!" - k nezaplacení.
Návrat do budoucnosti II - znatelně slabší, než jednička, ale stejně jsem se u toho bavil. Přišlo mě to vtipnější, ale už to bylo moc přitažený za vlasy. Uvidíme jestli za pět let, budou auta lítat a jezdit na slupky o banánů. 80 %
"U všech skotů!"
Návrat do budoucnosti III - nejslabší díl. Koukatelné to ale bylo a stále jsem se u toho bavil. Ta mašina, ale byla k nezaplacení. :D 75%
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

NewAsgard: tvé názory mě baví. Proč by měl psát, když to stejně na tomhle fóru nikdo nečte? Vážně, koho zajímá co zrovna čtu, jaký film jsem naposledy viděl a podobné blbosti? Nikoho! Sám už se taky nějakých komentářů zdržuji, zbytečnost.

NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jsem rád že jsem tě pobavil, protože to bylo myšleno jako sranda.
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Vanguard píše:
NewAsgard: tvé názory mě baví. Proč by měl psát, když to stejně na tomhle fóru nikdo nečte? Vážně, koho zajímá co zrovna čtu, jaký film jsem naposledy viděl a podobné blbosti? Nikoho! Sám už se taky nějakých komentářů zdržuji, zbytečnost.

Jak to myslíš, že to nikdo nečte? Já to třeba čtu. :D
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Já taky, od čeho to tu asi je? Když se chci podívat na film, tka random otevřu stránku tohohle vlákna a něco si vyberu podle názoru čtenářů. Když někdo napíše 80% tak to mi toho teda řekne.... :D

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tohle bylo myšleno vážně? Můžu jistým jedincům maximálně poradit, že když je to tu nezajímá, aby sem teda nelezli, anebo se těch komentářů opravdu zdržovali.

Ale víte co, můžete si za to sami. Odteď každej post obsahující jenom název filmu a procenta, čsfd hvězdičky (mrk mrk), dvě tři slova, whatever prostě smažu.

Váš oblíbený fašistický moderátor.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Geser píše:
Ale víte co, můžete si za to sami. Odteď každej post obsahující jenom název filmu a procenta, čsfd hvězdičky (mrk mrk), dvě tři slova, whatever prostě smažu.

Konečně nějakej rozumnej člověk. Když doporučuju nějakej film, tak k němu přidám i vlastní názor, mě to přijde jako samozřejmost.

Abych nebyl OT:
Trilogie Girl with the Dragon Tattoo, Girl Who Played with Fire a Girl Who Kicked the Hornet's Nest: Skvělej a napínavej příběh, zajmavý postavy. Jak už to u podobnejch věcí bejvá, čet sem řadu komentářů, který to kritizujou, že to nesahá knižní předloze ani po paty - nevim, knižní předlohu jsem nečet, ale v rámci filmu to je určitě vyjímečný počin. 9/10
Obrázek

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

hej , komu se tu chce psat slohovky.. staci uz i ty procenta na kolik si toho filmu cenim a nemusim tu vypisovat kazdou podstatu a myslenku filmu. Mimoto na csfd pisu nekdy i komenty,ale opravdu se mi nechce, ty slohovky prepisovat tady...kdybych mel napsat koment ke kazde veci co jsme videl a to jich uz mam necelych 11 stovek a skoro 80 komentu,tak bych se asi zblaznil...
" IMMORTALITY "

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

já Gesera v tomhle plně podporuji. Nikdo tě nenutí psát slohovky o pěti A4, ale alespoň nějaké menší osobní hodnocení o řekněme šesti řádcích. (můj osobní odhad)

BTW: a už dost OT
Obrázek

Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

rossi001: Tak když napíšeš komentář na csfd, tak ho nemusíš přepisovat znova tady. Windows, Linux a Apple má funkci kopírovat a vložit (ctrl+c, ctrv+v u Win) :wink:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Skrejm: co ti na to mam rict? jsem po nocni nevyspany,dojebany jak giganska hracka a ty mi tu napises takovou ironickou p.covinu..nebudu se rozcilovat,ale nemam k tomu daleko!
" IMMORTALITY "

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

já Gesera v tomhle plně podporuji.

Já taky!
Obrázek
Vyzývám všechny členy fora k plné podpoře Gesera! I vy si připněte jako avatara oznáček vyjadřující věrnost našemu ädminovi!

...a abych nebyl OT, viděl jsem po dlouhé době Konferenci ve Wannsee, čili cituji citaci ČSFD:
"Píše se 20. leden 1942. Je mrazivý den, sněží a nikdo netuší, co se zanedlouho odehraje v domě u jezera Wannsee nedaleko Berlína. Major SS Adolf Eichmann osobně dohlíží na to, aby pohoštění i nápoje připravované pro skupinu očekávaných nacistických pohlavárů byly bez jediné chybičky. V limuzínách s osobními šoféry se postupně sjíždějí nejvýše postavení muži Třetí říše někteří v uniformách SS, jiní v oblecích vládních úředníků, další ve zcela nenápadném civilu. Posledním z patnácti pozvaných je Reinard Heydrich obávaný šéf hitlerovské policie a říšský protektor. Už ve chvíli, kdy vkročí do vstupní haly, vzbuzuje mezi ostatními hosty zároveň obavy i respekt nejen proto, že má nejvyšší hodnost, ale zejména proto, že sám maršál Göring rozhodl, aby Heydrich svolal tuto tajnou schůzku a vyřešil na ní veškeré podrobnosti konečného řešení židovské otázky. V následujících devadesáti minutách právě tito muži rozhodnou o osudu milionů lidí v celé Evropě. A když konspirační setkání skončí, konečné řešení začíná."
A jako i potřetí je to mrazivé věrná cool adaptace, která nedělá žádné prvoplánové komentáře a je (podobně jako Dvanáct rozhněvaných mužů, kteří ji stáli inspirací) nadmíru zajímavá, ačkoliv se odehrává celou dobu v jediné místnosti.
10/10
Edit. Je jenom moder, nezvedej mu moc sebevědomí. :lol: LAZYjohn
Hele ty, nepleť se do toho! G
Bo co? Big G? :lol: L
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Díky díky díky.

Tak jsem taky viděl The Expendables.
Rubačky nádherný, ale výplň mezi nima je hrozná. Nejvíc mě dostalo, když se neznámý ženský a inkognito zeptali, jestli náhodou není jejich tajná spojka.
Taky mi docela vadilo pár point, třeba ten sníženej podhled ve skladišti, nebo poslední minuta filmu, kdy člověk věděl co se stane hned, jak to začlo.
Zpočátku všudepřítomná postava Dolpha Lundgrena byla neuvěřitelně klišovitá a závěr s ní byl pořádné WTF. Ale Jet Li a Statham se krásně vyřádili, a Snadprezident Schwarzenegger s Willisem potěšili.
Jak už jsem psal- rubačky se povedly. Já bych tomu dal 5/10
Radši ale dvojku A-Teamu než tohohle.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

PředchozíDalší

Zpět na Filmy