canary: Pekné, mne sa najviac páči táto veta: Acastus Kolya, who has repeatedly threatened Sheppard in the past with his death, the death of his friends, and the
emptying of all his hair products into the ocean. Z toho čo som pochopila, Kolya sa mu vyhrážal smrťou, zavraždením jeho priateľov a vyprázdením všetkých jeho prípravkov na vlasy do mora

. Keď sme už pri tých rozličných Wikipédiach, tak na Stargate Wiki som sa dočítala toto:
Anime is animation originating in Japan. The world outside Japan regards anime as "Japanese animation". Dr. Mallozzi had a collection of anime DVDs but
lost them in a game of Chess to Radek Zelenka. (ATL: "Sunday") Jóó, Zelenka idéš! (ak som to správne pochopila)
Kamarátkina sestra dostala psa - Ronyho, ale kamarátka ho volá Ronon. Tak som sa jej pýtala prečo.
Ja: Prečo preboha Ronon? Ronon je 2metrový chlap, s dredmi a prebije každého. Veď ten pes nemá ani 2 kg, má jemnú srsť a pomaly ani ešte nevie chodiť!
Kamarátka: No, zatiaľ to keby si ty dostala nového psa, tak mu dáš meno John/Sheppy/Joe/Flanny a natupíruješ mu vlasy, aby mu stáli ako Johnovi, že?
No fajn, tak tým ma vážne dostala. Ale neurobila by som to.
Dnes idem so psom von, vyjdem na ulicu, a koho nevidím? Môjho (bývalého) spolužiaka, s ktorým sedím každý rok. V tom momente som pomyslela na všetky nadávky, ktoré poznám. Skloním hlavu, psa schovám za seba, dúfajúc, že ma nespozná (spolužiak), veď mám nový účes a mám na sebe bundu dvakrát tak veľkú ako som ja. O stotinu sekundy neskôr začujem ironické: Á, Promethea! Tešíš sa do školy? V tom momente som si pomyslela na úplne všetky nadávky čo poznám, vrátane anglických, francúzskych, španielskych a talianskych. Nie, odpovedala som kradmo a snažila som sa ho ignorovať. Nemám ho moc v láske, hlavne po tom, čo na hodine fyziky na ktorej všetci spali a boli ticho, brali sme difúziu a Brownow pohyb, učiteľka zapisovala do triednej hodinu , zvrieskol na celú triedu, pritom som sedela s ním:
Promethea?
Hm?
To aj keď si prdnem je difúzia, že?
V tom momente som si prestala písať poznámky, zdvihla hlavu, pozrela sa na učiteľku, ktorá sa mierne pousmiala, zalomila rukami, a neveriacky zakrútila hlavou. Schytila som nervy a povedala som jej: A že prečo osprostievam, keď sedím s takýmto debilom! (Našťastie) tento rok idem už na strednú, taká špeciálna, španielska, môže sa tam ísť aj z 9 a 8 ročníka a oni zatiaľ budú tvrdnúť v 9. ročníku a počúvať kecy učiteľov o monitore, že ho nespravia. Ale bojím sa, že prepadnem a že nezvládnem 25 hodín týždennne španielčiny a... toto je téma o Johnovi, že? No, že ste sa dostali až sem, mám pre vás povzbudenie:
Tá je krásna...
Na zdravie!

Z ktorej epizódy je toto?
http://media.photobucket.com/image/joe%20flanigan/domjohn59/Joescoffee-2.gif?o=658
Prosím, nehovorte mi, že som jediná Sheppofilka, ktorá ide prvý krát na strednú...