Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Neodolatelný Sheppard

Neodolatelný Sheppard

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 10.8.2010 17:14:06
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Jo Gunnes, Joe si umí vybrat pivo. Škoda jen, že Joe nebyl v Dublinu o čtyři měsíce dříve. Mohla jsem ho potkat :(

canary: Mám oboje :) můj FB už máš a na Twittler moc nechodím, ale někdy se tam mihnu.
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 10.8.2010 21:00:46
canary Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Destiny a ako si na Twitteri? :) Potom keď uviďíš, že si ťa niekto pridal to som ja, Canary56 ;)

A teraz sa na čas s vami rozlúčim, lebo idem na dovolenku (čítajte pohroma) :D

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Příspěvek 10.8.2010 21:07:21
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jsem tam pod jménem SeleneRahl
Obrázek

Příspěvek 12.8.2010 06:22:51
KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Dobre rano :)
Trocha Joea pro lepsi den :D
[img][./images/thumbs/bonnipromiseyou_1281590556.jpg]http://i857.photobucket.com/albums/ab133/fergusSGA/Bonn%202010/bonnIpromiseyou.jpg[/img]
[img][./images/thumbs/joe_bonn_juggling_1281590559.jpg]http://i857.photobucket.com/albums/ab133/fergusSGA/Bonn%202010/joe_bonn_juggling.jpg[/img]
[img][./images/thumbs/fedconnerdy_1281590560.jpg]http://i857.photobucket.com/albums/ab133/fergusSGA/Bonn%202010/fedconnerdy.jpg[/img]
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Příspěvek 16.8.2010 16:08:59
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nemáte niekto konto na livejournaly? Som tam nová, tak sa pýtam :)

A ešte čosi do zbierky :)
[img][./images/thumbs/64641332_1281971195.jpg]http://a.imageshack.us/img823/5324/64641332.jpg[/img]
Joe a Jace Hall
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 18.8.2010 20:45:21
Mishulka Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ahoj holky,
na Twitteru momentálně probíhá soutěž v několika kategoriích, kterých se účastní i Joe. Jako horký kandidát bezkonkurenčně vede v kategorii Actor of the Month, kde se hned za ním drží David Hewlett :smile: Ale v kategorii Sexiest Twitter je Joe až druhý a zbývají už jen 3 dny hlasování. Tak kdybyste ho chtěly podpořit, házím sem odkaz. Ani nemusíte mít na Twitteru účet, stačí, když před hlasováním kliknete na "I am Human" :D Hlasovat se může každých 20 minut.
Celkem mě překvapilo, jak je Joe na Twitteru aktivní, píše tam každou chvilku a nahazuje i fotky. Dokonce už měl 2x Q+A. :)

http://tweeter.faxo.com/
Obrázek

Příspěvek 19.8.2010 11:15:56
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Je vidieť, že nakoniec Twitteru podľahol aj Joe :) Ja som hlasovala za Joa ešte keď mal iba okolo 3000 hlasov a teraz zrazu toľko, až som iba pozerala O.o

Obrázek

Příspěvek 21.8.2010 10:50:52
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mishulka Dekuji za info. Uz jsem hlasovala :)
Je fajn, ze ma Joe twitter, aspon mame prisun novych informaci primo od nej :D
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Příspěvek 30.8.2010 19:01:54
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Juuu dnes som pozerala epku ''Vegas'' jedna z najlepších, John ako vyšetrovateľ je skvelý :oops:

EDIT:
Troška som si dneska polietala po Gateworlde, samozrejme, že na Joe Flanigan/John Sheppard Thunk Thread :) Na tomto odkaze je jeden vtipný zoznam, stojí za prečítanie :rflmao:
http://forum.gateworld.net/threads/3589-Joe-Flanigan-John-Sheppard-Thunk-Thread/page11698

Příspěvek 31.8.2010 19:59:51
mikuliska Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

uff... tak se nám vrací škola, chtělo by to něco na povzbuzení ;) :D

Obrázek

a jeden badShepp
Obrázek

tenhle miluju :D
Obrázek
I´m proud to be member of Sheppofilclub
Nejméně se bojí smrti ti,jejichž život má největší cenu.

MOJE POVÍDKA - Stargate: Pulverization zde
TEASER: „Mně už ty Vaše tajnosti nebaví! Každý normální člověk už by to řekl!“
„Já nejsem člověk, jasný!“

Příspěvek 01.9.2010 18:00:02
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak u nás na Slovensku sa škola začína až zajtra :twisted: Jedna kamarátka, čo tiež pozerá Stargate a zistila, že patrím do klubu Sheppofiliek mi poslala jeden link. Odporúčam si prečítať, ak ešte nepoznáte je to dokonalé :rflmao: :rflmao: 4ítala som pred polhodinou a msejem sa doteraz :rflmao:

http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/John_Sheppard

Příspěvek 01.9.2010 19:02:49
Promethea Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

canary: Pekné, mne sa najviac páči táto veta: Acastus Kolya, who has repeatedly threatened Sheppard in the past with his death, the death of his friends, and the emptying of all his hair products into the ocean. Z toho čo som pochopila, Kolya sa mu vyhrážal smrťou, zavraždením jeho priateľov a vyprázdením všetkých jeho prípravkov na vlasy do mora :rflmao: . Keď sme už pri tých rozličných Wikipédiach, tak na Stargate Wiki som sa dočítala toto:
Anime is animation originating in Japan. The world outside Japan regards anime as "Japanese animation". Dr. Mallozzi had a collection of anime DVDs but lost them in a game of Chess to Radek Zelenka. (ATL: "Sunday") Jóó, Zelenka idéš! (ak som to správne pochopila)
Kamarátkina sestra dostala psa - Ronyho, ale kamarátka ho volá Ronon. Tak som sa jej pýtala prečo.
Ja: Prečo preboha Ronon? Ronon je 2metrový chlap, s dredmi a prebije každého. Veď ten pes nemá ani 2 kg, má jemnú srsť a pomaly ani ešte nevie chodiť!
Kamarátka: No, zatiaľ to keby si ty dostala nového psa, tak mu dáš meno John/Sheppy/Joe/Flanny a natupíruješ mu vlasy, aby mu stáli ako Johnovi, že?
No fajn, tak tým ma vážne dostala. Ale neurobila by som to.

Dnes idem so psom von, vyjdem na ulicu, a koho nevidím? Môjho (bývalého) spolužiaka, s ktorým sedím každý rok. V tom momente som pomyslela na všetky nadávky, ktoré poznám. Skloním hlavu, psa schovám za seba, dúfajúc, že ma nespozná (spolužiak), veď mám nový účes a mám na sebe bundu dvakrát tak veľkú ako som ja. O stotinu sekundy neskôr začujem ironické: Á, Promethea! Tešíš sa do školy? V tom momente som si pomyslela na úplne všetky nadávky čo poznám, vrátane anglických, francúzskych, španielskych a talianskych. Nie, odpovedala som kradmo a snažila som sa ho ignorovať. Nemám ho moc v láske, hlavne po tom, čo na hodine fyziky na ktorej všetci spali a boli ticho, brali sme difúziu a Brownow pohyb, učiteľka zapisovala do triednej hodinu , zvrieskol na celú triedu, pritom som sedela s ním:
Promethea?
Hm?
To aj keď si prdnem je difúzia, že?
V tom momente som si prestala písať poznámky, zdvihla hlavu, pozrela sa na učiteľku, ktorá sa mierne pousmiala, zalomila rukami, a neveriacky zakrútila hlavou. Schytila som nervy a povedala som jej: A že prečo osprostievam, keď sedím s takýmto debilom! (Našťastie) tento rok idem už na strednú, taká špeciálna, španielska, môže sa tam ísť aj z 9 a 8 ročníka a oni zatiaľ budú tvrdnúť v 9. ročníku a počúvať kecy učiteľov o monitore, že ho nespravia. Ale bojím sa, že prepadnem a že nezvládnem 25 hodín týždennne španielčiny a... toto je téma o Johnovi, že? No, že ste sa dostali až sem, mám pre vás povzbudenie:
Tá je krásna...
Obrázek

Obrázek

Obrázek
Na zdravie!
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Z ktorej epizódy je toto? :rflmao:
http://media.photobucket.com/image/joe%20flanigan/domjohn59/Joescoffee-2.gif?o=658

Prosím, nehovorte mi, že som jediná Sheppofilka, ktorá ide prvý krát na strednú...

Příspěvek 01.9.2010 20:24:55
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

promethea: rozhodně nejsi :D dneska jsem zažila první den na střední a zatím je to v pohodě... ještě se musím seznámit se všema spolužákama, zatím znám jenom jednoho, co sem s ním jela busem a zjistila jsem, že bydlí nedaleko od mně :D... tak už znám aspoň někoho... bude to ještě zajímavé :D :arrow: a k tomu tvému odkazu, no to fakt nevím :hmmm: ale už jsem tu animaci viděla hodněkrát, sakra ze kterého je dílu?! :D :rflmao: :rflmao:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Příspěvek 02.9.2010 09:39:28
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Promethea: veľmi dobre poznám takých inteleguánskych spolužiakov :D Našťastie ja už som s tými mojimi 6. rok takže tak, a ešte 3 roky sa musíme zniesť :D Inak kam a na akú školu to ideš? Lebo mám jedného kamaráta, čo možno ide na tú istú :D
Ten článok je fakt dokonalý a máš pravdu najlepšia sekcia o jeho vlasoch :rflmao: The Hair :rflmao: :rflmao:

Ja mám sen mať psa a určite by som ho pomenovala po nejakej postave. John by bolo super, ale neviem prečo mne sa páči pre psa meno Rodney :rflmao: Alebo potom Sam, veď aj Rodney tak v SGA pomenoval svoju velerybu :D

Příspěvek 02.9.2010 18:50:12
Promethea Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Idem na slovenko-španielske gymnázium M.R.Štenfánika v Novom Meste nad Váhom. V triede sú len asi 3 chalani, z toho jeden je nejaký Jakub a nejaký iný je z Piešťan, nič viac neviem. Sľúbili nám, že nebudú nulté, máme dve, ale jedna je v piatok a je to telesná. Mala byť 7 hodina, ale preto, že naša triedna je telinárka (sakra, tá ma bude nenávidieť, 60m dám za 13,45 (to cúvaš!?)) tak nám to dala na ráno a máme tri siedme, pondelok, utorok, streda, ale v utorok majú diečatá piatu voľnú, behnem na obed, možno potom stihnem Atlantis. Ale inak sa môžem s Johnom rozlúčiť :(. Pekný deň. :bye:

Příspěvek 03.9.2010 17:46:01
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak potom to je iná škola, ale podobná je aj v Nitre :D Ja som dostala rozvrh dokonalý, iba 32 hodín do týždňa a niekedy príchody až na druhú hodinu, čiže na Johna bude dostatok času :oops:

Příspěvek 09.9.2010 18:42:29
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No, tak se nám to tu zase zaseklo :)
Obrázek

Příspěvek 11.9.2010 19:53:57
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Hmm, je to tu nejake sekle :(
Tak troska oziveni :)
[img][./images/thumbs/joeflanigandragoncon6_1284231141.jpg]http://i210.photobucket.com/albums/bb184/kazavid/JoeFlaniganDragonCon6.jpg[/img]
[img][./images/thumbs/dscf2884a_1284231203.jpg]http://www.tashiraonline.com/chevron/ChevronOpening/images/DSCF2884a.jpg[/img]
ALBERT EINSTEIN

JEAN DUTOURD

Příspěvek 17.9.2010 15:04:51
Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Trošku vám to zamrzlo, tak sem dám jeden "geniálny" odkaz. :rflmao:
http://www.google.sk/images?um=1&hl=sk&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ask%3Aofficial&biw=1276&bih=827&tbs=isch%3A1&sa=1&q=Joe Flanigan new

Mne fungoval. :)
:bye:

Příspěvek 23.9.2010 09:57:00
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

tuším, že důvodem "zaseknutí" bude začátek školy... co začala, tak já se na net dostanu tak na 10-20 minut denně a při mém facebookaření fórum nestíhám :D.. teď jsem tak trochu víc nemocná, takže mám zas chvilku času (ironie, že člověku musí být špatně aby se měl dobře :D), tak jsem zase sedla nad povdku a začala psát a skočila i za mými oblíbenými Sheppofilkami :)... tak já už se vypsala, teď vy :D

tak pár týmových fotek z prvních dílů :)
Obrázek

ten jeho nevinný pohled :) :oops:
Obrázek

někomu tu čouhaj trenýrky :D
Obrázek

tahle je skvělá :)
Obrázek

ehm ehm... :oops: :D
Obrázek

Obrázek

Příspěvek 23.9.2010 12:53:30
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No mě osobně začíná škola až příští týden, ale už teď mám čtení nad hlavu.

mikuliska: jen piš, piš. Už se nemůžu dočkat pokračování. S tím FB tě chápu, i když mě ještě zaměstnává Twitter, kde se musím smát některým Joeovím a Davidovým příspěvkům.
Obrázek

Příspěvek 27.9.2010 17:42:33
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

mikuliska:bohové obrázky :oops: :oops:

Ja sa musím ospravedlniť, že som Johna mierne zanedbávala, ledva som si našla čas nakŕmiť wraitha :rflmao: Začala sa mi škola, do toho tréningy, červený kríž a písanie SOČky na tému inšpirovanú Stargate :D dajako nevydalo. Dúfam baby, že sa vám zatiaľ dobre darí :)

Příspěvek 17.10.2010 18:13:30
Kattie Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ahoj, jsem tu nová, zatím jsem jenom stahovala. Docela mě překvapuje, že to tu ještě funguje, ale to je jenom dobře. Zase je tu o jednu Sheppofilku víc:-)
No matter what the others say- I'm a proud member of The Sheppofilclub.

Příspěvek 18.10.2010 13:41:02
JennyBeckett Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Poslední dobou sem taky vůbec nemám čas chodit, je toho fakt moc, škola každý den až do bůhvíkdy, pomalu si ani nejnajdu čas na psaní povídek natož na vysedávání u internetu.. jsem ráda, když zalehnu do postele :D :D :D... každopádně pokusím se to změnit ;)

Kattie: Nejsem tu sice dlouho, ale vítej :))

Obrázek
I am not ashamed to be a member of Sheppofilclub... It's an honor!

Příspěvek 20.10.2010 16:11:29
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Kattie: Vitaj :) Jasne že to tu funguje, predsa najlepší topic na celom fóre ;)

PředchozíDalší

Zpět na Postavy