Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Čo zaujíma tvojho šéfa :)
Ale inak by to mal byť IMO mix tých 2 vecí, pretože je zbytočné písať o niečom, čo ťa nebaví, ale chcú to ostatní a na druhú stranu je nezmysel písať o niečom, čo chceš ty, ale nikoho to nezaujíma.

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No víš jak - za psaní o tom, co zajímá mě a ostatní ne, nejsem nutně placený :lol: Kdyby mi šlo jenom o psaní o zajímavostech pro geeky, založím si blog. Naneštěstí potřebuju ovšem nějak platit kolej, dopravu, jídlo, alkohol a cigarety.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Otázka je, ako dlho ti to vydrží, keď ťa nebude baviť to o čom píšeš..

LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Gratuluju Massovi k prvnímu místu...
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To jsem se teď vzbudil, říkám si, co to hučí? Vykouknu z okna a všude kolem voda. :o

Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Lidé uvěří čemukoliv.
Narážím teď na kachnu, kterou si vymysleli novináři o režiséru Larrym Wachowski [Bound, trilogie Matrix, Speed Racer]. Podle nich se Larry nechal přeoperovat na ženu a je z něho teď Lana. Já bych tuhle zprávu označil za strašný nesmysl. Bratři Wachowští jsou známí svým tajnůstkářstvím, že neposkytují interview a veřejně nevystupují, jako jiní režiséři. Sami řekli, že toho nepotřebují tolik napovídat, ale že za ně mluví jejich filmy. Tohle už asi někoho pěkně s*alo a tak přišel s takovou blbostí. Co je na tom horší je to, že se toho ostatní chytli a jsou přesvědčeni, že Larry je fakt Lana. I taková CSFD změnila jméno tohoto režiséra na Lana Wachowski.
Jak jsem napsal na začátku, lidé dnes uvěří čemukoliv.
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

U Wachovských doma nebydlím, ale kdyby se Larry neoblíkal takhle, asi by žádné klepy nevznikaly.
Obrázek
Jsou-li to tedy klepy, nějak moc jsem nepátral.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Dnes nám konečně zprovoznili digitální příjem. Musím říct, že oproti analogu je výběr na nových kanálech mnohem lepší. Xena a Buffy vyloženě potěšily. Naproti tomu nechápu, proč Nova vysílá na dvou stanicích Hvězdnou bránu. :roll:
Jak jsem se ale tak díval na program, jsou to pořád ty samé pořady. Ničím nepřekvapí. Takže mě vlastně ani netrápí, že mám TV u sebe v pokoji a digital stále nechytnu.

BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

http://www.novinky.cz/domaci/209009-statni-maturity-budou-uz-pristi-rok-vlada-je-posvetila.html

To jim to trvalo. Dneska jsem slyšel na ČT24, že se o to hádali 14 let nebo kolik to bylo.

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

sice mi přijde trochu divné, že to je tak brzo, ale je zase sranda číst příspěvky dětí co se jich to týká, jak je státní maturita zbytečná :D
Obrázek

BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

DAVE! píše:
ale je zase sranda číst příspěvky dětí co se jich to týká, jak je státní maturita zbytečná :D

To bylo na mě nebo na diskuzi u toho článku. Jestli na mě tak já to nemyslel tak, že je to zbytečný. Sice se na ní netěšim jestli se k ní dostanu, ale za zbytečnou ji rozhodně nepovažuju.

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

to bylo všeobecně, tebe jsem nemyslel.
Obrázek

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Konečně jsem si koupil Earl Grey... černý!!! :D

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

díky prázdninám, mám velmi limitovaný přehled ohledně novinek, takže pokud je to už je známá věc, tak se omlouvám .)

7.9. (úterý) od 14:00 (nebo 14:05?) na Nově SGA :)

jsem zvědav zda to už je známá věc :D já se k této informaci totiž dostal náhodou .)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo