Ach boože

viete, že som vlastne nikdy takto nesledovala videá zo žiadneho stargate conu. Hanbím sa lebo supernatural cony som si nikdy nenechala ujsť, teda aspoň z každého som videla pár videí.
No ale tak všetko musí byť raz prvýkrát a tak idem komentovať
video od Mishulky: lol chudák Joe.

Ako to, že francúzsky vlak nemeškal, ale ten nemecký mal 35 minút meškanie a on nestihol začiatok

zlatý

rofl sorry, ale "you don´t care?" ma zabilo. V tej chvíli som nevedela, či žartuje, alebo sa urazil

joj ale pravda je, že ak má toľko nápadov, tak by som ich fakt rada videla sfilmované. Len to asi nepôjde
- Úprimne niektorých z nás podceňuje

Lebo nie všetci si nedokážu uvedomiť aké ťažké je natáčať seriál. Je fakt, že som si to uvedomila len pár rokov dozadu a zasa spomeniem SN, lebo s tým som bola doslova videovo zžitá, ale vidieť ako natáčajú už za tmy skoro ráno a končia za tmy neskoro v noci, mi stačilo aby som pochopila, že to nie je sranda a to že nejaký fanúšik niekde napíše, že napr. dostal som sa na natáčanie, ale ten a ten sa na mňa po natáčaní ani neusmial. Sorry ľudia v tom prípade by som bola herecká mrcha, ale ja by som po (koľko to vravel Joe - 12 a niekedy až 16 hodín práce denne?) No ja by som túžila len po jedle, sprche a posteli, takže kto by mi skočil do cesty by si to asi odniesol
- bože a medzitým ešte lietať medzi Vancouverom a LA každý víkend? Joe klaniam sa
- rofl lol dobre dostávam sa ďalej

zasnený Joe sleduje objekt za kamerou a zrazu "Hi"
- stargate universte "daddy i don´t wanna watch it, this is boring"

rofl po 15 minútach

sorry ale ani mňa to nechytilo a to som tomu dala poctivých 10 častí. Tento koment ma však prizabil
- ok ešte záver videa, keby hovorí ako bude David hrať jeho lásku a hrať ženu a že je tak trochu

rofl dobré videjko
Takže suma sumárum pekne som sa zasmiala a musím poďakovať Joeovi, za to, že nehuhlal, ale pekne sa mu dalo rozumieť

Aj ja chcem na taký con
videá od destiny: tak to prvé bolo úplne zabité. To snáď ani nepotrebuje komentovať ako sa tu válam smiechom

Neviem prečo ma napadlo "Run Forest Run" ale to je už pri tom behu asi deformácia

LOL a keď sa tam objavil Chris aby ho ukecal no konec a zasa run

Ale seklo mu to v tom kostýme
rofl dobre a to druhé asi tiež nie som schopná okomentovať.

Hod plechovkou (alebo čo to letelo) a následný útek
Uff som sa nejako nechala uniesť, tak sa ospravedlňujem. Zato vám sem hodím videjko ako joe reaguje twilight fanúšikov
http://www.youtube.com/watch?v=TulUDnvtXyI&feature=related
a že sa mu vôbec nečudujem. Ešte mohol vytiahnuť P-90 a všetkých sa ich zbaviť

A ešte mám na vás takú menšiu-väčšiu sheppy prosbu.
Nevie niekto z vás náhodou z akých fotiek sú robené tieto 3 avatary?