Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Nejneoblíbenější postava

Nejneoblíbenější postava

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Když chceš urážet Rodneyho tak aspoň napiš správně jeho jméno :evil:
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

MC Michael Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jo máš pravdu... McCoy je ve Star Treku xD překlep ;)
So, I'm (normal?) SG Watcher...OK don't lie... I'm SG maniac xD My other favourites serials are The Simpsons, MacGyver, Knight Rider, Futurama, Star Trek..... for now I'm looking for new episodes of SGU.

Remmani Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

U mě je to Vala a Teyla.Tyhle dvě my tam neseděj :!:
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Kolikokoli Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak já taky přispěji se svým názorem. :wink:
Po dlouhém přemýšlení mi nakonec vyšlo, že nejmíň mi v SG asi chybí Jack. Jeho vtípky byly hodně dobré, ze začátku jsem ho měla hodně ráda, ale postupně... no raději nemluvit. Možná je to taky tím, že nemám ráda ten jeho "militarismus". Když přijdou např. na nějakou planetu, Danny se chce s obyvateli domluvit, ale Jack hned "ne ne" a už chystá zbraně. Tohle mi na něm hodně vadilo. Taky se mi docela dost omrzelo to jeho truchlení nad smrtí syna. Vím, že to pro něj mohlo být hrozné, ale později už to docela přeháněl, jako kdyby byl jedinou osobou na světě, která o někoho přišla.
V SGA mi moc nesedla Teyla. Nevím proč, ale asi to je tím jejím celkovým chováním (hlavně od 2. série).
A teď do mě :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
The needs of the many outweigh the needs of the few.
Or the one...

Live long and prosper.

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ale jo chápu tě. Tvůj názor. Můj názor na něj je že má dobrý vtipy aůe je pravda je že se občas choval divně. :scratchanym:
Obrázek
Povídka První hrozba

Twombly Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Kolikokoli píše:
.....Možná je to taky tím, že nemám ráda ten jeho "militarismus". Když přijdou např. na nějakou planetu, Danny se chce s obyvateli domluvit, ale Jack hned "ne ne" a už chystá zbraně. Tohle mi na něm hodně vadilo....

Můj názor na Jacka je zase takovej že tohle je mnohem lepší postup z vojenskýho hlediska jak k nim přiběhnout a začít se s nima objímat ve stylu "čau! my jsme Tau'ri, jak je? a bajdavej neviděli jste tu nějaký goaul'dy nebo nespolupracujete s nima náhodou, že bysme se zase otočili a šli v míru domů?" :lol:

Kdyby byl pořádně "military pyčo" tak pošle napřed průzkumnej tým, nechá několik dní skrytě pozorovat místní obyvatelstvo a až když se průzkumnej tým stáhne a dostanou se k SGC informace o tom jestli obyvatelstvo je potencionálně přátelský / nepřátelský, tak tam napochoduje a začne se s nima muckat a objímat... :smile:

Takže s "militarismem" Jacka by to mohlo bejt lepší / horší (jak z hlediska koho) :yes:

Jediný co mě na Jackovi po určitý době vadilo jsou jeho vtípky
Obrázek

Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Kolikokoli: Jak už podotkl bratr Twombly, Jackův "militarismus" bych bral s rezervou. Ona tahle "opatrnost" kdy člověk považuje každýho za potencionálního nepřítele, dokud se neprokáže opak, má svoje opodstatnění. Ona každá chyba může klidně i smrt celýho týmu. A v prostředí v jakým se pohybují SG týmy to platí dvojnásob aneb nikdy nemůžeš vědět jestli ta banda vidláků ve vesnici náhodou nespolupracuje s Goau'ldama případně s Ori - u nich je riziko ještě větší, protože vidláci vypadaj více méně "normálně" do doby než tě převor sesmahne na popel, nebo jen zrovna nemaj dobrou náladu a nerozhodnou se tě při první příležitosti ukamenovat. Příkladem může být třeba díl 3x08 "Demons" kdy SG-1 taky veleslavně naběhla do města se svým "hurá jsme tady, pojďte nás obejmout" načež je knez sejmul bleskem. Tímhle stylem se divím, že SG-1 vůbec přežila těch 10 let v seriálu bez toho abych chcípla na první planetě :lol: ...

Ale je mi jasný, že Jack se svým "hard-core zeleným přístupem" nebude nikdy tak cool jako nagelovanej Sheppard v tmavejch brejlích, navlečenej v polorozepnutý sexy černý BDU košili, s rozvázanema kanadama a nohama na stole :lol: .

Twombly: Yep, oni časem začali z Jacka dělat spíš idiota. V první sérii se více méně snažili "navázat" na film, tj. že Jack pozoroval hvězdy, občas hodil nějakou rozmluvu s Carterovou (třeba ten díl, jak se jeden SG tým "zbláznil" a začal používat místní jako otroky) atd. Postupně se to zvrhlo v to, že nasadil stupidní výraz potom, co Carterová řekla cokoliv a bylo jedno jestli vysvětlovala nějakej technoblábol nebo recept na jahodovej puding. Vždycky mu to musela vysvětlovat ještě tak 3x, a pak stejně prohlásil něco ve smyslu, že je to na něj pořád moc složitý, a že tohle ve čtvrtý třídě na základce nikdy nebrali. Případně takový ty věci, že se náhodou "ztratí" na chodbě aneb špatně odbočím a pak s úsměvem naběhnu nazpátek, mi kolikrát přišly i trapný.
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

(Soukromý joke) Kolikokoli: Jak vidíš, znalí lidi chtějí mít v seriálu hrajícím si na military absenci kravin, stejně tak jako někteří lidé chtějí mít v seriálu o nerdech absenci kravin o popkultuře.

Nejvíc nesnáším pozdního Jacka, pozdního Dannyho, Carterovou a Teal'ca.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jako, ano, být opatrní to chápu. Ostatně neříkám, aby tam naběhli a hned vše vyžvanili, ale to, když už člověk vícemeně věděl na čem jsou, tak se choval docela podivně. Třeba dnes dávali díl, kdy hledají Harsesise. Líbila se mi ta tajemná atmosféra, Daniel nadšený z toho, jak umí zapálit svíčku myšlenkou. A Jack jen tak pokrčil rameny jakoby nic, a pak těmi kecy udělal z Dannyho naprostýho debila. Štve mě to, že když něčemu/někomu nerozumí, tak to/ho musí zesměšnit.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Or the one...

Live long and prosper.

Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Kolikokoli: No "věděli na čem jsou ...". To, že tě na jedný planetě nerozstřílej na kaši hnedka, jak vystrčíš hlavu z brány, případně tě nechtěj nabodnout na kůl potom, co přijdeš do vesnice na návštěnu, neznamená, že to na další planetě možná nebudou chtít udělat. Případně, i když se vesničani začnou chovat přátelsky neznamená, že můžeš s klídkem hodit kvér na záda a otevřít si pivko. Když ti v Iráku na kontrolním checkpointu projede v klídku jedno auto neznamená, že ten náklaďák co se k tobě řítí 100km rychlostí veze vanilkovou zmrzlinu, případně, že Achmed v kabině hoří nedočkavostí aby ti ukázal nový zástěrky, co si u Hadjiho na vrakovišti nechal namontovat.

Co se týče tý hořící svíčky - ano, v situaci, kdy se na ně řítí tisícovka naštvanejch Jaffů, která rozhodně nevypadá na to, že by s nima chtěla uspořádat největší mezigalaktickej piknik, případně přátelskej turnaj v kriketu, chápu Jackovo nadšení, pro Danielovo "hraní si se svíčkou". Aneb - "Danny, dokud kolem neuvidim běžet hořícího Jaffu, tak je nám nějaká svíčka těžce na h**no" ... :lol:
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Airman
Airman

Odpovědět s citací

:lol: :lol: To víte, já nejsem tak vojensky založená. Já stojím vždycky na straně civilistů (i v SGU, ale tam mi děsně vadí Camile Wray)..
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Or the one...

Live long and prosper.

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

V SG-1 to byl Jack v pozdních sériích, ze začátku byl super, potom z něj dělali jenom hlupáka. V SGA se mi nikdy nelíbil Ronon, to byla hrozně hloupá postava. A teď v SGU je to jednoznačně Scott s Greerem.

Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Vala se chová jak patnactí letá puberťačka :D :D
Já se Danielovi nedivím že jí nechtěl :lol: :lol: Takové střeštidlo. To mi připomělo ty naše holky u nás ve škole taky se chovají úplně stejně a to je právě to co nemám rád. :evil:
Obrázek

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Přesně tak. Naše holky jsou kolikrát ještě horší. Niska by jim dal :D
Obrázek
Povídka První hrozba

jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

U mě je na prvním místě Teyla! Na mnoha stránkách jsem o tom četl a je to i můj názor, že v první řadě měla ještě nějaké využití, ale potom tam už byla fakt navíc. Pak už dělala jenom problémy(Pomohla Michaelovi utéct, nechala se ovládnout Wraithskou královnou a tím vážně ohrozila lidi na vrtné plošině a taky nesnáším díl, kde kvůli ní nevyhodějí do vzduchu křižník(SGA 5x01) a tím vážně ohrozí celou posádku Daedala.
--------------------------------------------
A dál to její děcko. Často proklínaný story arc o výjimečném dítěti, které může změnit galaxii.
--------------------------------------------
V SGU je to hlavně Chloe. Ta tam opravdu nemá nic na práci kromě zahřívání Scottovi postele.
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Weirova, Teyla a sem tam i Becketta v SGA
V SGU nemusim zu cinanku z IOA,Chloe a Younga
" IMMORTALITY "

soldier Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

SGA mě nikdo nevadí.V SGU mě vadí Wrayová a Telford.

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mallozzi.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Deykoweec Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

V SGA mi poriadne liezli na nervy Antici. Nielen ako celú expedídiu vyhnali potom ako ich zachránila ale aj zásada povznesených: nezasahovať. Veď bojovali o spravodlivosť, povzniesli sa, môžu všetko za čo bojovali vyriešiť jedinou myšlienkou ale oni... proste zrazú se*ú na celý Pegas aj na ľudí v ňom žijúcich. V SG-1 sa mi nepáčil McKay, ale v SGA už som ho znášal. V SGU nemusím Telforda, ale keďže mal vymytý mozok Luciánskou Alianciou tak neviem povedať ako sa správa normálne...
-Prijímam Bra'tacov identifikačný kód
Hammond: -Otvorte Iris.
Bránou prejde Jaffská žena
O'neil: -Bra'tac... Ty si si niečno urobil s vlasmi!

Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Dobrá postava - Young, Greer, Scott, Eli, Chloe, Rush, Karterová, Oniell, Tea'lc, Jackson, Hammond, Jonas, Netan, Adria, Tomin.
Špatná postava - Wrayová, Kinsey, Simons, Samuels, Weregan, Kavanagh,

Na většinu blbounu často zapomínám ale na dobré postavy nezapomínám vůbec. :D
Obrázek

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

V SGA všichni Geniové a Athosiané (nejvíc Halling :D )
V SGU všichni kromě Eliho, Greera a Younga.
V SG-1 Valla, trochu Mitchel a všechny vedlejší postavy.
A proč? Protože je nemám rád a tečka :D
Obrázek
Povídka První hrozba

Skrilax Airman
Airman

Odpovědět s citací

SG1: Carterová a od 8. série všichni, co souvisí s replikátory, no ještě ti agenti Barret, Marrick etc.
SGA: Replikátoři, no prostě Malojza a jeho výtvory
SGU: Wrayová

dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Možná jsem jedinej, ale v SG-1 mi nesedl Landry mám ho raději v komediálních rolích, do kterých se podle mě nejlépe hodí a na Hammonda prostě neměl. A za prd stála Vala, ale tak to připadá skoro všem.

V SGA byla do počtu Teyla to je jasné, ale jinak to bylo docela v poho, scénáristi mi nadzdvihli mandle jedině tím oživením temných Asgardů, ti si to prostě nezasloužili.

V SGU nejsou úplně špatní herci, ale Scott a Eli prostě hrát neumí a nechápu jak prošli castingem, asi zasáhli Antici. Chloe není dokonalá, ale jakž takž to jde.
:heat:

xeroo Airman
Airman

Odpovědět s citací

SG-1 : Vala - když je vážná tak jde, ale ten její idiotský humor nemusím.
Mitchel - nejvíc mě štve tímto "moje babička...."
Landry - jak řekl dolph1888
SGU : Chloe - jak již bylo řečeno, zahříva postel scottovi a až má problém plače na rameno eliovi...

SETHman Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Weirovou fakt nesnášim to je taková ***************************
No v SG1 to neni postava ale národ a to Tok´rové. Jsou to úplný lůzři vždycky si příjdou na Zem a dělají ,že zase něco objevily a jaký jsou to borci... Přitom za tisíce let války s Goaldy jim ještě nějak významně neuškodili. Všude mají ty svoje trapský agenty místo aby si postavili nějaký pořádný lodě a šli do války. Ne oni se furt krčí v těch svých norách a sg1 jim pořád zachraňuje ty jejich holé zadky.
:x Ááá konečně sem si vylil zlost.
2012- tik ťak, hodiny tikají.

Obrázek
UZNÁVÁM:
|SG-1||SGA||SGU||SGO||SGCA|
SG: Explorers má povídka
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=8547&p=303309#p303309

PředchozíDalší

Zpět na Postavy