Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Daedalus.cz píše:
Malá rada, až půjdeš příště někoho volit, zjisti si aspoň nejdřív, jak se jmenuje.

Proč, je to podstatný? ;) Vždyť je to napsaný na tom lístku :-D
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Je dobré vědět, koho volíš.

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Však on ví, koho volí, ne? :D Akorát místo g napsal k... Na tomhle by záleželo leda v případě, že by ho volil jenom proto, že se jmenuje Schwancerberk :D
Všichni ví koho myslí... Schwarzenberg

Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Jo přesně tak to jeho jméno mi pořád dělá problém :D
Obrázek

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Proto se mu taky běžně říká kníže...
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mám takový menší problém... psala jsem to i na jiná fóra, ale snažím se hledat info všude.

O co jde: dnes jsem při venčení objevila (respektive můj čokl objevil) malé, z hnízda vypadlé ptáče, jen lehce opeřené s ještě zavřenýma očima. Chtěla jsem ho dát na větev, aby ho rodiče krmili, jenže se tam ještě neudrží. Co se rodičů týče, tak jednoho jsem našla hned za rohem - teda spíš to, co z něj zbylo. Bylo mi jasný, že by umřelo, kdybych ho tam nechala, a tak jsem ho vzala domů. Vypadá celkem dobře, poté, co se napilo a nakrmilo spokojeně odpočívá.
Otázka zní: máte někdo zkušenosti s ochovem takového mrňouse? Druh bohužel neznám, a ani z toho, co zbylo z dospělého, se to nedalo určit. Nejdřív si dalo trošku párku (znouzectnost, nic jiného doma nebylo, co bych mu mohla dát u babičky, kde jsem byla). Doma jsem vybrala z bazénu mouchy a jiný hmyz a vypadá to, že mu to celkem jde.
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení

Rekord v Battle Tower: Diamond - 46
Platinum - 20

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek - help these little guys hatch by click :-)

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Úplně nejlepší řešení je odnést toho tvorečka do záchrané stanice pro ptactvo. Pokud nějakou nemáš pět kilometrů od baráku jako já, tak se zkus po nějaké podívat třeba na internet, případně zkontaktuj nějakého veterináře, nejlépe některého, který se specializuje na ptactvo. :wink:
Myslím, že není dobré pokoušet se to mládě odchovat doma. Někdy se to povede, ale pro toho prcka bude nejlepší, když se o něj bude starat někdo, kdo ví, co má dělat.

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Být jím, tak nechcu žít, to pak není život, zavřenej v kleci dokud nevyrostu, potom mě možná pustí.... To je pěkně na prd...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jasně, tak bys byl raději, kdyby tě nechali ležet někde na chodníku, kde tě v lepším případě někdo nejdřív zašlápne, než tě něco sežere. Nebo by ti možná bylo víc po chuti, kdyby ses tam tak plácal ve snaze vrátit se do hnízda, a sežrala tě u toho například kočka? Anebo mám ještě lepší scénář - banda výrostků tě umlátí klacky jenom proto, že je to děsná sranda.
Ale jasně, máš pravdu, proč bychom jiné tvory zachraňovali, když pak celý život budou žít v kleci, pojďme je raději všechny zabít. A zvířata v zoo taky, protože ta určitě také nechtějí žít, když jsou zavřená v kleci. (Ano, je to sarkasmus :pst: )

Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Dík za rady. Stanice nikde v blízkosti není. Ptáče se má naštěstí k světu a baští mouchy a spol. Plánuju ho mít u sebe, dokud nevyroste a nebude schopno se o sebe postarat - což bude tak měsíc předpokládám (bráno podle rychlosti, s jakou se vyvíjely babiččiny andulky). Potom ho pustím. V kleci je, aby se mu zatím nic nestalo - vzhledem k tomu, že ještě nevidí, by pro něj byla hračka spadnout. Ještě štěstí, že ptačí rodiče neučí své děti chytat mouchy apod. Jasně, rodiče mu nenahradím, ale řekla bych, že tohle je nejlepší řešení, než aby skončil jako jeden z jeho rodičů - z nich jsem viděla jen křídla, ostatní bylo roztrháno na kusy.
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení

Rekord v Battle Tower: Diamond - 46
Platinum - 20

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek - help these little guys hatch by click :-)

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

My jsme u nás v baráku s příbuznejma takhle ptáčka vychovali, ale pak se chudák utopil :(

btw:
Jsem se dneska vrátil z tábora...Konečně počátač!!!Zatím doháním seriály(IT Crowd, Futurama, Warehouse 13, Eureka)...Ještě k táboru:bolí mě nohy, mám je jako obvykle plný bodanců od komárů, celou dobu v etapovce poslední (:D) a pak nás poslední etapa dostala na třetí místo :D
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

bindina Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak dnes má za sebou sportovní den.
Z 21 závidníku jsem 2!!! Což je podle mě supr výsledek,dostala jsem diplom,balíček (tušky,gumy,pravítečko.bloček),zmrzlinovýdort,zmrzlinu míša a zmrzku na špejli :D .

Jak jste se měli vy :?:
nyní pokračuji na mé povídce: Stargate trochu jinak
viewtopic.php?f=27&t=7920

a na nové povídce z prostředí neovladatelné vesmírné lodi která míří směrem k černé díře a z níž není možnost úniku(zatím nemá jméno)

šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Gratuluju :)

Moje náhodná myšlenka :)

Tenhle krasavec je doma
http://www.asus.cd/aspire-timelinex-5820tg-434g64mn-core-i5-430m-2x2gb-640gb-15-6-hd-wxga-cb-ati-dvd-rw-bt-w7hp64/
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak to gratulace vám oběma. Tohle je první Acer, který se mi opravdu, ale opravdu libí. Timeline je nádherný kus stroje :)

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Otázka do pléna - je novinařina psaní o tom, co zajímá vás (jako autora), nebo o tom, co zajímá ostatní?
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo