Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Komu byste přáli Chloe, aneb Matt nebo Eli?

Komu byste přáli Chloe, aneb Matt nebo Eli?

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Držím palce:

Mattovi
11
18%
Eliovi
51
82%

Celkem hlasů : 62

iifa Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Jen tak ze srandy...třeba se podělí :wink:
Obrázek

Vašek-Daygles Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jo jeden vršek a druhý spodek :D a pak si to vymění :D
Obrázek
Vědět málo je nebezpečné,vědět hodně také.
Albert Einstein

Nepster Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

jasně že Eli. ten je mi mnohem sympatičtější
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

gardy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

dříve jsem to přál scotovi ale potom co řekla kiva v 18 dílu (asi) že jesi nemuže telford poslal by sveho prvniho dustojnika scota tak mi logicky došlo že je taky zrádce. A elimu bych jí taky nepřál. Je vsice hezká ale charakterově se mi nelíbí.

Dokážu si ho s ní představit (eli)
Rodney: I have terible idea!
Daniel: Oh no! You are not think what I think you are thinking?

iifa Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Kiva řekla, že neví, kdo je s Telfordem propojení komunikačními kameny - jestli to je sám Young, nebo jestli poslal svého poručíka Scotta :wink:
tak mu můžeš fandit dál, protože kapitán Amerika zrádce není :lol:
Obrázek

koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no neumím si představit scénku v epizodě jak to eli dělá s chloe......to by bylo hodně nechutný....a Elyse Levesque by do toho určitě nešla :rflmao: :rflmao: až Eli shodí 20 kilo pak to bude reálnější :lol:
¨
proto radši Matthew....asi by to hodně lidí odpudilo od obrazovky, taková lechtivá scénka s Elim :rflmao:
ObrázekObrázek

Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Scott je jasně "víc sexy" z ženského pohledu. Eli jí na druhou stranu miluje mnohem víc "bez vyjímek" a bezhlavě. Scott už má rodinu (ta ožralá striptérka a jeho syn). Eli nemá nikoho než umírající maminku. Raději bych jí viděl s Elim, ale to se (alespoň v nejbližší době) nestane. Taky jak už tu padlo, tak není ten správnej typ na erotické scény, ačkoliv romantické by zvládal špičkově.

Herečka do toho s kým točí jakou scénu nemá co kecat (pokud není "hlavní" postava, což matrace Chloe fakt není). Navíc mě až zas tak extra "tlustej" nepřijde - nemá druhou bradu, má docela široká ramena a ta volná trika a mikiny mohou docela snadno splést.
Obrázek
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100320194033/stargate/images/a/a4/Wallace111.jpg

Protože bych ale řekl že je rozhodně důležitá "hlavní" postava (a jedinej kdo tam není mrcha až za roh), navíc že je podobnej geekům za které nás scénáristé mají, tak mu nějáký "heppyend" vymyslet musí. Něco jak se vyvinulo s Rodneyem.
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

I když bych to Elimu přál, pravděpodobnost toho, že by Barbie (Cloe) opustila Kena (Scotta) je prakticky nulová. Jediná možnost, jak by se Eli mohl dostat ke Cloe, je ta, že by Scottyho při tom běhu k přetlakový komoře sesmahnul pulsar na prach - což se nestane, jelikož jak už Ultramarinus podotknul, Scott je tahák na "mladší ženské publikum". Druhá možnost, že by scénáristi odpravili naopak Eliho, se mi taky nezdá dvakrát pravděpodobná. Eli je jednou z hlavní (případně hlavnějších postav) a spolíhá na něj jak Young, tak Rush a navíc, musím zase souhlasit s Ultramarinem v tom, že Eli je prostě takový správný "geek" (opět něco, v čem se potencionální diváci můžou vzhlídnout). Docela dobře taky byla vidět jeho reakce, když mu Cloe začala vyprávět o kamarádech a měla ty řeči, jak je děsně fajn. Prostě takovej ten pohled - "To je sice strašně hezký holka ale je mi to naprosto k h**nu". Eli je holt takovej "věčnej kamarád" a nemyslím si, že by se jeho pozice v tomhle směru nějakým způsobem v seriálu změnila.
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak myslím, že by stačilo Chloe přivést ke "kumbálu s košťaty", kde by Scott vyváděl s James a Chloe by hned skočila Elimu do náruče :D
Obrázek

impaled_shadow Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já bych ji občas přál airlocku.
Bůůů. Co poslouchám?
http://last.fm/user/angoisseus

Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

DAVE!: Když už jsme u těch všemožnejch teorií, tak já bych si spíš přál vidět scénu, kdy Eli, jako správný geek, ukazuje Cloe svoji "tříselnou přípojku" a do toho tam přijde Scott. Případně ultimátní kombinaci, kdy Scotta sesmahne pulsar, Cloe mezitím vykrvácí a Eli potom ze zoufalství skončí s James :rflmao: ...

impaled_shadow: Yep, občas by si Cloe a Scott za některý svoje dojemný scény u ohníčku zasloužili umlátit kanadou.
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Major
Major

Odpovědět s citací

Smrt Chloe přálo docela hodně lidí, ale v tom díle co se tvářila jakože by se mohla vyznat v archeologii, jsem konečně pochopil, že její využití je jako "Danny" v sukni (právnička, archeoložka, dobré společenské schopnosti), co občas promiluje s velitelem "O´Neillem"/Scottem noc. Eli je "Carterová" bez sukně a Greer je jasnej T´ealc (zastřel co se pohne tím největším kvérem co uneseš). Navíc třeba z ní za dalších dvacet dílů udělají někoho, kdo jim bude konečně (i mimo ložnici) něco platnej...

Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Jen tak ze srandy...třeba se podělí :wink:

Nebo se sní vyspí jeden den Scott a druhý den zas Eli. Tak to bude pořád do okola :D :D
Obrázek

Major
Major

Odpovědět s citací

Nemyslím že by to fungovalo. Lidi jsou veskrze lakomí+žárliví a ženy jsou zase mnohem "monogamnější" než muži (z obou stran vztahu 1:2).

Navíc je skoro nemyslitelné, aby seriál pro US mládež stavěl na tak (pro západní kulturu) "moderní" podobě vztahu (jako je bigamie).

Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

To byl vtip je jasné že to tak nemůže fungovat. :)
Obrázek

Major
Major

Odpovědět s citací

:D :D proč ne? Kdyby to bylo v arabské kultuře a mluvilo se o Jamesové a Chloe, tak by to něják vyřešit dokázali... :D:D

NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Určitě Elimu. Myslím že většině lidem tady na fóru je určitě i podobnější než kapitán Amerika. Ale ještě víc bych ji přál Nisku (kdo zná Firefly tak ví o čem mluvím :D )
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

canary Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Rozhodne Eli. On si to zaslúži oveľa viac ako Scott, veď ten tam ešte predtým bol s Jamesovou a aj na tú sa vykašlal...

Donny Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Určo Eli,podle mě si ji zaslouží.
plk.O'Neill: Padám z té smyčky pryč. Řeknu ti, Teal'cu, že jestli brzy nezjistíme jak z toho ven tak se zvoknu… zcvoku… to znamená přijít o rozum, zbláznit se, zešílet, zmagořit, přestat se ovládat, mít o kolečko víc, plácat pátý přes devátý, zblbnout!

Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

S ohledem na to, že pokud si mám vybrat mezi Mattem a Eliem, tak je mi stoprocentně sympatičtější Eli. Proto Chloe přeju Mattovi. (Nebo jak zmínil NewAsgard Niskovi)
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Coder Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak David Blue teď shodil docela hodně, takže minimálně ve druhé polovině sezóny bysme ho mohli vidět chudého ;)
Hvězdná Brána CZ - Vše o fenoménu Stargate
[img][http://hvezdnabrana.cz/wp-content/uploads/banner2.png]http://hvezdnabrana.cz[/img]
Obrázek

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Eli. Matt ji už měl :D :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

ivimila Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tady jde ale o to jak to myslíte :D

já bych mu ji přál ledatak na "pár nocí", ale do vážnějšího vztahu bych mu dal jinou :D a ať si ji po použití kurevník Scott nechá :bye:

Major
Major

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Z traileru to vypada, ze Eli nafasuje nejakou mladou ufonku z Lucianske aliance. Nebo mu to aspon Greer radi.

spoiler dán do tagu spoilerů

Další

Zpět na Postavy