Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Major Charles Kawalsky

Major Charles Kawalsky

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 02.4.2010 20:40:56
MC Michael Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Zdravím,
jistě si každý správný SG1 fanoušek vzpomene na Majora Kawalskyho. Kawalsky byl dobrý chlap. Byl už v týmu, který se vypravil na Abydoss ve filmu Stargate (1994) a také bojoval po boku Jacka v Pilotní díle SG1: Children of Gods. Bohužel zemřel v druhé epizodě 1. série The Enemy Within. Kawalskyho jsem měl vážně moc rád a trochu mě to mrzí, že ze seriálu tak rychle zmizel. Byl ale taky v epizodě The Gamekeeper, kde ho ostatní mohli vidět díky přístroji, který zobrazoval vzpomínky. Objevil se také živý a zdravý Kawalsky z jiné reality a to v epizodách Point of View a Moebius, část 2. Na Kawalskyho nikdy nezapomenu, byl to dobrý chlap a nikdy nezapomenu na ten jeho upřímný a přátelský úsměv :wink: Možná, že mnoha lidem moc nepřirostl k srdci, hlavně proto, že byl jenom v prvních dvou epizodách, ale pro mě to prostě byl velitel SG2. Byl bych rád, kdyby jste napsali vlastní názor na Majora Charelse Kawalskyho, SG2.

Přesunuto do vhodnější sekce. Geser
So, I'm (normal?) SG Watcher...OK don't lie... I'm SG maniac xD My other favourites serials are The Simpsons, MacGyver, Knight Rider, Futurama, Star Trek..... for now I'm looking for new episodes of SGU.

Příspěvek 02.4.2010 20:44:58
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To patří spíš do sekce postavy, ne?

Příspěvek 02.4.2010 21:07:12
MC Michael Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jo fakt, díky :D a jaký je tvůj názor na Kawalskyho?
So, I'm (normal?) SG Watcher...OK don't lie... I'm SG maniac xD My other favourites serials are The Simpsons, MacGyver, Knight Rider, Futurama, Star Trek..... for now I'm looking for new episodes of SGU.

Příspěvek 09.4.2010 16:52:27
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Major Charles Kawalsky byl zajímavá postava a od začátku jsem ho měla ráda. Byl mi sympatický. Myslím, že by byl určitě dobrým velitelem SG-2, kdyby nezemřel. Je ho škoda.
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 14.4.2010 09:07:31
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Jo Kawalsky byl fakt dobrej, a někd dokonce i vtipkoval, s Feretim byla dobrá dvojka :smile:
Obrázek

Příspěvek 12.5.2010 20:45:47
Grogan Airman
Airman

Odpovědět s citací

Souhlasím s vámi, Kawalsky byl pohodovej chlapík a byla škoda, že ho tak brzy vymazali. Celkově vzato si myslím, že mohli trochu víc postavy z dalších SG teamů rozvinout. Třeba Ferreti byl sympaťák a prostoru bohužel taky moc nedostal. Nebo ti dva kadeti - Eliot a Grogan, v páté řadě. Eliota mi bylo líto, jak hned při první misi tak špatně skončil, Grogana sice nezabili, ale taky se tam dlouho neudržel. A takových postav tam bylo určitě víc...

Zpět na Postavy