Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Učitelé

Učitelé

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 14.9.2009 18:47:52
Lt.C. John Sheppard Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No tak něco tak dobrýho sem už dlouho nečet a věřim že to byla hodně velká prča zažít to.
Teď přidam něco já. Dneska sme měli němčinu a dostávali sme test zpátky a učitelka mi poslala s třídnicí do druhý půlky na AJ. Ti mají Horáce(samozřejmě přezdívka která ho dost vystihuje) a ten na mě spustil jestli nepíšeme test a já mu opověděl že sme jeden dostali zpátky a von na mě že tady čet na počítači že nejspíš píšeme test. No nic dodal a já odešel. Po hodině sem se pak zeptal kámošů z AJ skup a ti mi řekli že Horác řikal něco na způsob tohohle ihned jak sem odešel:„Nebo máme psát test mi určitě to tady někde mam napsaný." Kouknul se do svýho deníku a nic nenašel pak se ještě jednou podíval na počítač a pořádně si přečet hlášku:Byl zahájen antivirový test.A ještě ze sebe udělal mago*a tím že to přečet nahlas.
Tak to si myslim že by pro dnešek stačilo.
Nebe má barvu krve a temnota přichází.
Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů
Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra

Příspěvek 24.10.2009 20:23:55
Qui-Gon Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No tak právě jsem přestopila na gympl a už jsem si u všech takzvaných profesorů udělala obrázek

Naše třídní(matika,TV)-Podle mě je na hlavu, nemá mě ráda protože a)matiku nechápu
b)párkrát jsem si zapomněla gumičku do vlasů když jsme měli TV (no to bylo fopa :shock: )
c)nutí nás do aerobiku a gymnastiky :wall:
NO A ÚKOLY Z MATIKY-NEJMÍŇ 7 CVIČENÍ DENNĚ!
Občanka-učitelka-děs(dala mi za jeden DÚ trojku :D :D )
ČJ-teď měsíc jsme měli samé praktikantky,ale naše učitelka na čeják je prostě neeej je s ní sranda-míváme dú typu MYSLETE NA MĚ :D
aj-jo celkem v pohodě učitelka ani moc úkolů nedostáváme
ZEMÁK-dobrý učitel je v pohodě
biologie-biologie je děs a k tomu jěšte taka učitelka= :wall:
VV-další bezva učitelka-pozdrav typu Dobrýdenděkujisednětesi :D .
svět práce neboli informatika- jo s ní to taky jde ona je v pohodě
děják-je to vcelku dobrý učitel
Toto je spoiler!!!:
a zároveň psycholog pro vyšší gymnázium :heat:

a nakonec HV-donedávna(do pátku)jsem si myslela že je to normal úča,ale v pátek mě a moji kamošku nechala zpívat duo-no to dopadlo blbě(já totiž celou dobu mlčela-tak nevím asi se jí to moc nelíbilo :hmmm: )
Tv-jiná-moc ji neznám ona nás naštěstí neučí,ale každý si na ni stěžuje-a na záchodě je napsáno "Děti učte se ať jdete do nebe,v pekle je Szlaurová" -no zajímavý citát :rflmao:

NO A NA ZAKLADCE
třídní-M,čj-snad nejlepší učitelka na světě no určitě na škole-to tvrdili ti z 2.stupně,a měli pravdu
AJ,VV,Př-byla tvrdá její životní motto "život není fér",její zápisy na tabuli byly děsné-ale nic se nevyrovná tomu co nás nutí zapisovat si ti z gymplu,a potom "příběhy o Kubíčkovi"-příběhy které vyprávěla třeba celou hodinu typu "když jsem učila 1. třídu měli jsme tam 2 Jakuby-jednoho velkého Kubu a druhého malého Kubíčka,no a Kubíček jednoho dne břiběhl do sborovny a brečel že mu Kuba spláchl pero do záchoda a jiné podobné blbosti! :D druhá nej uča
TV-nesmíme zapomenout na Hubajdu alias Vlezprdelku,která byla v naší třídě "pečená vařená" a taky mě neměla ráda ostatně jako všechny tělocvikářky-tak už to prostě je. :D
Naposledy upravil Qui-Gon dne 12.11.2009 14:51:58, celkově upraveno 1
Vědět málo je nebezpečné.
Vědět mnoho také.

-Albert Einstein

Příspěvek 24.10.2009 20:47:09
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No teda já když čtu takovéhle hodncení učitelů, přestože sama jsem v tomhle věku nebyla lepší, musím se smát.

Ano, učitelka matematiky je blbá, protože vám dává hodně úkolů, jenže matematiku se, milé děti, nenaučíte jinak než ustavičným počítáním příkladů, dokud se vám to nevryje pod kůži. Já vím o čem mluvím, na počítání příkladů jsem kašlala a dneska je mým matematickým vrcholem vyřešení kvadratické rovnice.
Jako učitelky tělocviku, na ty ti to nadávání celkem i schvaluju, taky s tělocvikáři nemám dobré zkušenosti, ona je to asi spíš nemoc než povolání :roll: Ačkoli to s tou gumičkou, ne nadarmo je nařízení, že vlasy při tv musí být sepnuté. Takové skalpování při cvičení na hrazdě asi není nic příjemného. Případně pokud hraješ nějakou hru, taky není dobré, když ti vlasy padají do očí a ještě horší je, když s nimi překážíš spoluhráčům.
Ale u té občanky jsem dostala záchvat smíchu - dala ti z DÚ za 3? Teda, co si to jen dovolila :rflmao:
A ta druhá tělocvikářka - prej udělejte si obrázek, protože na záchodě je o ní cosi napsáno...boha jeho :roll:
No co na to říct, než holka, kvality učitelů oceníš za pár let. Učitele, na které jsem v jedenácti nadávala, si dnes nemůžu vynachválit a jsem opravdu ráda, že jsme je měli.

Příspěvek 24.10.2009 20:53:15
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No je to můj názor :D
Vědět mnoho také.

-Albert Einstein

Příspěvek 24.10.2009 21:09:21
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Vyučující by měli mít píchačky, pěkně jako ve fabrice...liší se to škola od školy, ale někde jsem byl svědkem, že přicházeli někteří třeba 15-20 minut po zvonění, nebo těsně před koncem hodiny, zapsal, zadal úkoly a šel.

Vím, že se to dá okecat tisíci výmluvami, ale kde jinde můžete přijít v pohodě do práce opakovaně pozdě, a nikdy nedostanete flastr typu hrubé porušení pracovní kázně? :hmmm:

Ze základky si třeba vzpomínám na zajímavé okamžiky, jako když jsme čekali půl hodiny na dvouhodinovku, přijde učitel směrem od jídelny, zamyšleně si loupe mandarinku, překvapeně se na nás podívá a prý - Já vás mám? :rflmao:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 24.10.2009 21:47:13
mouse Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Fakt se tady od srdce zasměju:-D

Jako já zš měl pohodičku klídek to semchytil dobře i první SŠ byla dobra až na naši třídní která vypadala jako čarodejnice při těle a furt nám vykládala jak měla hotel v dubaji ,penzion v krkonoších fastfood v americe a snad i stánek na měsíci:-D ukecaná stará nepřijemná svině:-D

Te´d jsem na nástavbě(ano nejsem jeden z těch chytřejšich:-D ) a tam sou kousky:-D
učitel (toho ted nemáme) co přilítne ráno ve varburgu má copánek a nejvíc metalák v kožený bundě:-D

češtinářka která má 120cm jak barová židlička a furt se nasírá na státní maturity a vždycky začne kecat o tom jaký to bylo když byla mladá (je to šedesátnice cca)

Matikář,náš třídní,protože je nás ve třídě 5 kluků a 25 holek :-D tak hroznej uchyláček :-D ty jeho oplzlí keci lol:-D

Dějepisářka
Pěkná mamina ,příjemná hodná ale když nám vysvětlovala zrod člověka tak řekla že tomu nevěří že nás prej vypěstovali mimozemšťani:-D je taková zaseklá někdy že kouká 5 minut ven z okna a tak:-D kdo ví co se ji stalo asi taky jede sci-fi:-D

učetnictví,ekonomie:-D tamje domina jak pes ani neslyšíte dejchání v tý hodině a vim že mě nemá ráda protože prvních 14dní školi sem byl nemocný a nechodil sem tak mi to dáva sežrat

Tělocvikář,chemie,ekologie
60.ti letej čypera bezvadnej chlapík mám ho nejrači fakt elegán :-D mirek dušín je proti němu drzej:-D furt si stěžuje na politiky,ekologi,chemii:-D a má super hlášky.jako No takže tenhle vzoreček se váže na atomy no a ty atomi vemte si moji sousedce někdo počmáral plot a ona policii řekla že sem to byl já,myslíte že mám za potřebí nkomu čmárat na zdi?nebo prošel pod oknama kluk s kšiltem a kapucí(hoper) a on to vám povim to je hrozná moda dneska nasadí si kapucu jak debil a chodi po městě ja bych je mlátil jooo to muj syn to je doktor:-D
Obrázek

Příspěvek 24.10.2009 21:54:09
meisterochmi Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

tak v pondeli na anglictinu sme byli na pocitacich...bylo 5 minut do konce a tak sem se dival z okna..v tom na me prej 5 minut volala ucitelka abych neco precet...ja ji proste nevnimal...no a tak me zapsala do tridnice..a tak sem to rek nasi tridni a aby mi to omluvila...a jako omluvenku tam napsala...."Koukal nepřítomně z okna"...todne nase ucitele kteri to cetli dost pobavilo:-D
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 04.2.2010 22:49:23
chimera_ally Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tohle téma je jeden velký LOL ...

Učitelé na základce a na střední to mají strašně těžké ... však si to zkuste, stoupněte si před třídu 30 děcek a vykládejte jim hodinu něco, co je absolutně nezajímá ... v 4. ročníku u nás na gymplu takhle nabízely učitelky wanna-be pedagogům, ať si odučí pár hodin (nutno dodat, i přesto fakt na pajdák šli :shock: )

Osobně bych učit na ZŠ a SŠ nešla ani za milión ...

Příspěvek 06.2.2010 01:04:56
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jeden můj spolužák vymyslel dnes na nejhorší ježibabu co znám pěknou přezdívku :D
Jelikož učí Základy Přírodních Věd (ZPV) pokřtil ji Zlá Protivná Vačice :D Jak přišel na tu vačici zůstává záhadou :D
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 06.2.2010 08:54:58
david.p41 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

To já měl obrovskou kliku mám ty nej učitele co jsou na škole chodím na SŠT (střední škola technická) pro jistotu.
čeština-kámoš má učitelku a s tou píší furt diktáty nebo měli mapsat pohádku o červeném kůzlátku kdežto nám učitel vyprávěl jak na vojně v nějaký soutěži koukali na polonahý dívky...
matika no co dodat my jen mluvíme oni jen píší
technická dokumentace pro ně snad to nejhorší my napíšem tak 1/2 stránky a pár výkresů oni klidně 4 A4 technickým písmem.
ale učit bych nikdy nechtěl to náš učitel nás vždy zdraví buď nazdar sokolíci nebo borci a když zmrvíme písemky tak borečci a jednou nám rozdal vrtáky a pak jakou dobu řval že byly provrtaný stěny a lavice :D
Proti blbcům neexzistuje ochrana,jsou až příliš vynalézaví.
http://www.zavislak.webnode.cz
http://www.stream.cz/video/14/393899-sheppard-team

Příspěvek 06.2.2010 09:35:00
Mackenzie Uživatelský avatar

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

Qui-Gon: Ano, madam Szlaurová je legenda :D
Pro ostatní, abyste rozuměli. Tato "milá" dáma má šílenou zálibu v naších přezůvkách a nesnese, pokud někdo přezutý není. To si takhle jdete po chodbě a najednou vidíte jí zastaveného nebožáka. Madam Szlaurová má vykulené oči a ptá se svou klasickou větou: "Kde máš přezůvky?" Žák neví, krčí rameny a nakonec se dozvídá, že bude nahlášen třídnímu. Ono to takhle nemá ten potřebný efekt, ale vidět to naživo je skoro na noční můru. Taky jsem se jednou nepřezula (bylo léto a teplo, tak jsem měla boty na podpatku). S kámoškama jsme ji viděli v dálce, tak jsme vběhli na záchod v domění, že nás neviděla (ani jedna jsme přezůvky neměla :D )...tak tam chvilku stojíme a pak si řeknem, že jdeme...no a na koho narazíme ve dveřích?...Takže začal výklad na téma, že sice podpatky prodlužujou nohy(o to mi v tu chvíli fakt nešlo, jenom se mi ráno prostě nechtělo přezouvat :D ) a že chápe, že chceme být dokonalé, ale že je to nevhodná obuv do školy a že je to porušení školního řádu atd...takže jsme jí to odkývaly a rychle odběhly pryč

ono na naší škole je pár takových exotů, ale asi nejhorší je náš fyzikář, který podává neuvěřitelně monotónní výklad, do třidy vstupuje dramatickým pomalým krokem, a jakmile začne s učivem, většina třídy usíná, popř počítá pavouky na stěnách a v rozích

další profesoři jsou celkem v pohodě, až na nějaký ten občasný úlet, ale tak to je snad všude :D

Příspěvek 18.2.2010 23:56:56
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Přesně tak to je. To si to tak jednou vykračuju do školy. Vejdu dovnitř a první co uvidím je Szlaurová ve slušivé vestičce :D jak tam promlouvá do duše jakémusi studentovi. No a dobrá nálada je v háji.
A potom proč nemám ráda školu. :D
PS:K těm pavoukům, na takové počítání ani nestačí moje matematické schopnosti, do nekonečna fakt počítat neumím... :D
Vědět mnoho také.

-Albert Einstein

Příspěvek 20.2.2010 11:54:33
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

My sme měli na škole taky jednu šílenou učitelku. Naštěstí odešla do důchodu.
No byla úplně šílená. Uprostřed vyučování začla mávat rukama jako by se zbláznila. No a jednou sme měli ve třídě otevřený okno. Ona se z něho uprostřed věty vyklonila a začala se smát a mávat a opakovala: "Che che ahoj che che ahoj" No po 5 minutách pokračovala tam kde skončila. Pak furt vykládala o svým manželovi jak je skvělej atd. A úplně nejšílenější bylo že nás měla na přírodovědu(čili přírodopis na prvním stupni.). Já kterej mám rád přírodu a chcu být biolog sem z ní taky šílel. Říkala úplné nesmysly jako třeba že žížala je had, rak je obojživelník atd. Když sme to další rok říkali nové učitelce na přírodopis tak se málem taky zbláznila. Zkrátka když si na to vzpomenu... :roll:
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Příspěvek 20.2.2010 13:09:45
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

david.p41: nechodíš náhodou do Kopřivnice na průmku? Protože hláška "Nazdar sokolíci" je poznávací znak mojeho bývalého třídního :D
A menší tip, na provrtání lavice stačí šroubovák, pokud jsi hodně odhodlaný tak i propiska. A jinak o učitelích nemám co říct, jsou to taky jenom lidi (bohužel) takže jsem narazil na neurózy, tiky, nervy, ale i naprosté klidaře se kterýma jsme po vyučování poseděli na pivě. Naše třída nepatřila k nejvzornějším, řekl bych spíše k nejnevzornějším, takže naše oblíbenost mezi učiteli klesala s každým odstudovaným rokem víc a víc :)

Příspěvek 20.2.2010 16:12:56
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

NewAsgard:
Při představě toho "che che ahoj che che ahoj" jsem dostala pořádný záchvat smíchu :rflmao: :rflmao:
Vědět mnoho také.

-Albert Einstein

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo