Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Filmy Jaký film jste naposledy viděli? (doporučte)

Jaký film jste naposledy viděli? (doporučte)

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Během silvestra jsem viděla australský film Jindabyne:

http://www.csfd.cz/film/187011-jindabyne/

A jednu starší lahůdku s Cary Grantem Only Angels have Wings:

http://www.csfd.cz/film/4197-only-angels-have-wings/

První byl takový průměr, druhý až na trochu (podle mě) zvláštního obsazení ženských postav, výborný.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

gravidus: Vykoupení a Forrest se perou o 1. místo jak dlouho... :D . Kmotra jsem viděl, ale pouze 1, nudil jsem se u toho mnohem víc než u Moona, což je co říci a na 1. místo bych to teda neviděl...

Ivory: když ten film je prakticky furt to samý, nic speciálního a zvláštního se tam neděje, žádný zvrat, tak i jedna věta ti řekne celej film :D :D

gmakov: vzpomněl, ale nebrečel tam furt. Já jsem psal, že tohle se dozvědět, tak se asi zabiju, ale nejprve jim to tam zruším :D nebo se budu snažit dostat za nimi, i když to by bylo trochu blbý... Ale do té doby než bych to zjistil (což byla tak první půl hodinka) bych dělal skopičiny a kraviny, když už jsem na tom měsíci... Ne, nebrečel, máš pravdu, ale každých 5min mluvil, jak se k nim vrátí a přemýšlel, jak bude s manželkou dovádět atd. že a bylo to celý takový depresivní, byl hodně v depresích... prostě emo... :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Wanted: Jo, takže by jsi poničil stanici, která zásobuje planetu 70% veškeré energie a odsoudil všechny k minimálně obrovským problémům včetně tvých milovaných. Pak by jsi tam podle svých slov dělal kraviny, patrně tančil tango ve skafandru s měsíčním mužem. No, ještě, že jsi nebyl návrhem pro tenhle film ty, to by tedy byla opravdu dementní kravina, ale hlavně, že by jsi se u toho nasmál.
Jinak už opravdu nevím, co řešíš, film se ti nelíbil, to je OK, ale musíš respektovat pozitivní ohlasy a hodnocení.

Major
Major

Odpovědět s citací

Když už by mě tak odsoudili, tak to oplatím všem... :P

Ano, dělal bych kraviny, abych se nenudil, klidně ať je to na zasmátí... diváci by se bavili, já také... Snad každej člověk by tam něco dělal a neležel, nečuměl do blba...
Obrázek

STARblack Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já jsem naposledy viděla Wizards of Waverly Place The Movie a můžu říci,že to není tak hrozné :bravo: . 7.5 známka z 10. Naštěstí dabing byl stejný jako v seriálu, hrály tam stejní herci a nejlepší bylo, jakoby to byl díl seriálu. Jenže poprvý jsem ho viděl a před rokem a asi tak 50x za sebou tak teď nemůžu posoudit :D . Nejraději jsem na tomto filmu pozřela že měl každý stejně velké role takže si nemůžu stěžovat. Jenže se mi nelíbilo že to bylo tak rychlé a ten příběh jednoduchý :shock: . A bylo tam zbyteně hodně postav. No jak jsem napsala 7.5 :yahoo:

Major
Major

Odpovědět s citací

Včera jsem se koukal na Kámoš k pohledání (I Love You, Man) csfd - 69%

[img][./images/thumbs/trailer-i-love-you-man_1262465133.jpg]http://www.webwombat.com.au/entertainment/movies/images/trailer-i-love-you-man.jpg[/img]

Oddechová komedie, u které jsem se několikrát zasmál, ale opravdu jsem si u ní odpočinul... Díval jsem se na ni hlavně kvůli "Marshalovi" z HIMYM a opět mě dostal :D

WHAT'S THE FRAK?, to je hodně velkej LOL, co mi teď Opera udělala... se sekla a pak to tam naházela milionkrát... :( . Prosím moderátory o smazání přebytečných příspěvků, nějak to nejde smazat...
Obrázek

gmakov Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Poslední můj příspěvek na téma Moon.
Hele, já teda taky nevím, jak dobře si Legendu pamatuješ, ale mě nepřijde, že by se tam nějak zvlášť moc bavil. V noci se bát o život a ve dne? Shánění potravy, vynalezání léku, pučování filmů a golf z letadla. To mi jako moc velká sranda nepřijde.
Navíc určitě se dají líp dělat kraviny v New Yorku než na Měsíci, mi řekni pár konkrétních věcí, jak by sis s jeho podmínkami a s jeho vybavením zablbnul.
A jestli je pro tebe emo každej, kdo má ve filmu depresi, nebo je smutnej, tak to už fakt no comment. Základní lidské emoce, říká ti to něco?
A Moon rozhodně není film na pobavení diváka, rozhodně ne po stránce humoristické a to ani Legenda.

Major
Major

Odpovědět s citací

To byla reakce na ten smích od daedala...

Byla sranda s tím emařem proboha... :roll:

Určitě zábavnější si povídat s panákama (pro diváka určitě zábavné), hrát golf, jezdit v autě, "pařit" na písničky, koukat na filmy... Drtivou většinu těhlech aktivit mohl v Moonu dělat taky... určitě v té době DVD přehrávače a TV byla, golf taky určitě vynalezen byl (golf na měsíci by byl dost cool) atd. atd. ty auta určitě jezdily na solární pohon, tak bych se projížděl a projížděl... :D
I kdyby si pinkal o zeď s míčkem jako v SG1, tak by to bylo lepší, než když sedí a čumí do zdi... jeho znuděnost se přenesla na diváka, což, ale asi není dobře, ale možná to byl účel filmu :D a tímto to opravdu uzavřem...
Obrázek

Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

http://boxofficemojo.com/alltime/world/

Avatar se promítá v kinech pouze dva týdny (tři víkendy). Nemám slov :shock:
James Cameron prostě umí :bravo:
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Major
Major

Odpovědět s citací

Ještě by mohl vydělat víc, ale na csfd psali, že překonal jen 800 mil. částku... a to tam bylo včera :X

Celosvětové tržby Avatara se během tohoto víkendu lehkou nohou přehoupnou přes 800-miliónovou laťku, což znamená tři věci: 1, hlavouni studia Fox budou střílet šampusy i dlouho po Silvestru; 2, šíří se klepy o pokračování; 3, o hlavní představitele je čím dál větší zájem.
Obrázek

Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jak píše Fancipal, tak už je přes 1 mld. Tohle je už od včerejška na několika webech. Prostě na csfd jsou pomalí. Už včera ve výdělcích překonal Avatar The Dark Knight a na třetí místo jim zbývalo ani ne 50 miliónů.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

StarJane Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

o Vánocích byla nuda , tak sem se znova koukla na 2012 , který je prostě super

Major
Major

Odpovědět s citací

Skrejm: myslíš, že se to na tu 3. příčku dostane?
Obrázek

Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak určitě. Tipuju, že tenhle týden určitě. :) Ale uvidíme jak spadnou tržby, když už je po prázdninách... Ale podle mě je možné, že Cameron bude mít na prvních dvou příčkách 2 filmy.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Major
Major

Odpovědět s citací

Palace cinemas bylo vyprodaný hodně dlouho do předu :D
Obrázek

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

co teprv Imax :lol: :lol: :lol:
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Právě jsem (znovu) dokoukal Svět patří nám s V+W a teda aniž bych chtěl příliš rejt do předválečné klasiky, tak mi ten film příjde jako složený ze dvou nepříliš dobře souvisejících částí - grotesky a temné story o puči. Je to jako kdyby v Potomcích lidí tu těhotnou holku zachraňoval Chaplinův Tulák... Tak aspoň že ty gagy jsou stále skvělé.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Major
Major

Odpovědět s citací

Dnes jsem se díval na The Hurt Locker (Smrt čeká všude) 2008 - csfd 82%

[img][./images/thumbs/the-hurt-locker1_1262969427.jpg]http://allthefestivals.files.wordpress.com/2009/06/the-hurt-locker1.jpg[/img]

Změna oproti jiným válečným filmům, které jsem viděl, z pohledu pyrotechniků. Smrt tam číhala opravdu všude, schované bomby, atentátníci, sebevrazi... odstřelovači... Není to žádná přílišná střílečka, ale očekávání u každé bomby, jestli to zvládne zneškodnit, bylo dobré :)
Obrázek

Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Teď jsem shlídnul moon a celkem na mě zapůsobil. Ze začátku jsem čekal, že z GERTYho udělaj něco jako HALL 9000, naštěstí mě to příjemně překvapilo. Film bezvadně promyšlenej. Někteří mě možná ukamenujou, ale tenhle film se mi zdál zajímavější než Avatar.
Obrázek

Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Lukec: Tak já rozhodně ne. Moon je pro mě také lepší než Avatar.
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak mám za sebou nového Sherlocka Holmese a co se mě osobně týče tak je to naprosto úžasný film... Originální zpracování, akce tak akorát, "oldschool" vyšetřovací techniky i podání Holmesova uvažování, tenhle film má všechno. Dvě hodiny jsem seděl jako přibitý a hltal každou scénu, to se mi nestalo ani nepamatuju... A nemůžu zapomenout na herce. Robert Downey jako Holmes exceloval, Jude Law byl více než jenom tandem :) 10/10
EDIT: Hlavního hrdiny mi bylo líto a zároveň jsem ho obdivoval, nevím jestli takové pocity u mě film někdy vyvolal.

stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Antikrist Ani nevím, jestli tenhle film od Larse von Triera můžu vlastně doporučit... Zařadil bych ho do škatulky filmů, kde se toho v podstatě tolik neděje, ale zvláštní typ kamery a vůbec celé podání je natolik působivé, že vás přiková k obrazovce ani nevíte proč. Žánrově je ale film podle mého dost nevyhraněný - najdete tu od každého něco - ať už chcete drama, horor nebo... nebo trochu otevřených sexuálních scén, kdo rozhodně NIC není tabu.

Bezesporu se jedná o určité umělecké dílo, které dokáže zaujmout, šokovat, zhnusit i přinutit k zamyšlení. Ani pár dní po jeho shlédnutí ho nemůžu vyhnat z hlavy... kamarád, co mi Antikrista doporučil říkal, že to je film, kterej člověka zničí. Vystihl to docela trefně.

Jinak slabším povahám doporučuju přeskočit scénu nůžkami.
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Law Abiding Citizen je skvělý film, role obsazené kvalitními herci, zápletka i ponaučení mě osobně velmi nadchla a líbila. Gerard Butler jako muž jemuž zabijí manželku a dítě před jeho očima a jenž se snaží napravit systém tak že ani Spartanský král by se nestiděl..... opravdu nádherný film... pluc Colm Meaney vždycky potěší....... 9/10
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

The Road - pěkně depresivní snímek, ještě hodiny po zkouknutí jsem ho měl hlavě spolu se zvláštním pocitem. Doporučuji ho shlédnout třeba před spaním. Knihu jsem zatím nečetl, ale po tomto si ji řadím do skupiny ''shlédnout''. 83%
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Major
Major

Odpovědět s citací

Který myslíš? Ten z 2006 z Číny?

spike kree: já od toho filmu čekal, že se bude obhajovat nebo tak, ale nakonec jsem byl překvapen, že je z toho vlastně takový akční snímek, kde se snaží napravit ten systém, který není tak dobrý... "kvůli jedné právnické větě jste chtěla pustit na svobodu vraha..." :D
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Filmy