že je to jenom o efektech? a kterej film dneska nemá efkety?
csfd píše:
Cameron v rozhovoru rok před plánovanou premiérou mimo jiné prozrazuje, že Titanic, jehož natáčení trvalo 18 měsíců, byl proti Avataru procházkou růžovou zahradou. Totéž Terminator 2, s pouhými 42 trikovými záběry, je proti Avatarovým sedmnácti stům záběrům tohoto typu, pouhým odvarem.
ano je jich tam trošku víc, ale to k tomu žánru patří a je to super, já se u něj nenudil... když jsem ho pouštěl tak jsem si k němu lehl, ale nejednou mě i zvedl tak že jsem si musel sednout! a zkutečnost že jsem nevěděl jak to dopadne tomu jen přidávala na efektu obzvláště ke konci.
Nemám rád lidi co zanevřou nad filmem kvůli komentáři, nebo ho podle komentů a názorů jiných hodnotí, ale OBČAS se to dá pochopit, 2012 mě moc nezaujal a dost jsem se těšil, ale AVATAR ten se prostě musí vidět, to nejde přečíst si pár názorů a jet podle toho...každej má jinej vkus, maximálně je podobnej tomu vašemu, ale jen podobnej, takže neváhejte a koukněte se na to
já osobně si dám dneska repec a to tak že půjdu k bráchovi, ten má totiž aspoň to domácí kino, sice to není nad KINO a už vůbec ne na 3D ale je to lepši než můj CRT monitor 19", takže ještě jednou a naposledy...LIDI jděte do toho btw:
na csfd je na sedmém místě, ale podle procent hodnocení je na šestém